Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתנה עם תוכן לילד בן 3.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

אז אחיין שלי חוגג בשבת הקרובה יום הולדת 3 ואני רוצה לקנות לו מתנה עם תוכן,מה זאת אומרת עם תוכן?

אז שתהיה מתנה שימושית,שהוא יאהב אותה ולא סתם כבאית שהוא יפרק תוך יומיים.

יש לי יום אחד לצערי ורק שעתיים ביום הזה לחיפושים וקנייה של המתנה אז אנא תעזרו לי.

אני מתכנן לקנות את המתנה בכפר השעשועים או בפירט האדום.

תקציב בסביבות ה300-400 יספיק,לא?

תודה לעוזרים.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

זה סה"כ ילד בן 3,אני לא בטוח שהוא יבין את התוכן גם אם ממש תשקיע ותקנה משהו עם תוכן.

מה עם אופניים? או רגילות קטנות או שיש את ה"חדשות" בלי פדאלים כמו אלו

Seat Ibiza 3d 2010 כרגע...

ובעתיד...אלפא אלפא אלפא ואלפא!

פורסם

אופניים האמא קונה,הסבתות קנו משאיות ושטויות כאלה עכשיו נשארתי רק אני.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אני חושב שבגיל הזה כל מתנה שתעניק לו, הוא יהיה שמח ומאושר.

אולי ללכת יותר לכיוון המשחקי חשיבה, יצירה, זיכרון?

לגו יכולה להיות מתנה נפלאה, וכיפית.

הכי חשוב שתשקיע בעטיפה, אני חושב שזה הכיף לילדים בגיל הזה, לקרוע את העטיפה וליהנות מהמתנה.

כרטיס ברכה חמוד יכול להוסיף המון, יש כאלה שמנגנים ומתאימים מאוד לילדים.

שיהיה במזל טוב, גם אחיין שלי חוגג היום 3 שנים :-D

פורסם

לגו או פליימוביל.

לא יודע אם תמצא אבל יש את המסלול עם מכוניות המרוץ והשלט ששולט על מהירות בלבד. זו גם אחלה מתנה לגיל הזה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

פליימוביל נשמע אחלה,מחר אני אבדוק מה יש לחנויות המקומיות להציע.

פורסם

לגו, שלי בקרוב חוגג שלוש והוא יושב על לגו (חלקים קצת יותר גדולים מהלגו הרגיל) שעות.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הכי טוב לגו. ילדים גודלים עם האייפד המסריח הזה וכל מה שהם לומדים לעשות זה להזיז אצבע על מסך. ילד צריך לדעת לפרק ולהרכיב דברים וליצור.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני זוכר את הסיפור עם אחיך.

תבדוק לאיזה סדרת טלוויזיה הוא מחובר - ספיידרמן / באקוגן / דורה / דייגו וכד' ותקנה לו משהו קשור.

הילדים מכורים לזה והוא יהיה צמוד לזה עד שיעבור לסדרה אחרת.

עם כל האהבה שלי ללגו, ושני הגדולים מכורים לזה, הוא עדיין צעיר לזה ולא יצליח להרכיב לבד. זו תהיה מטלה של האמא.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...