Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתנה עם תוכן לילד בן 3.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני זוכר את הסיפור עם אחיך.

תבדוק לאיזה סדרת טלוויזיה הוא מחובר - ספיידרמן / באקוגן / דורה / דייגו וכד' ותקנה לו משהו קשור.

הילדים מכורים לזה והוא יהיה צמוד לזה עד שיעבור לסדרה אחרת.

עם כל האהבה שלי ללגו, ושני הגדולים מכורים לזה, הוא עדיין צעיר לזה ולא יצליח להרכיב לבד. זו תהיה מטלה של האמא.

הקשבתי לך,הוא מאוד אוהב את הסדרה הזאת (לא יודע אם יש גרסה ישראלית אבל בכל מקרה הוא רואה את הגרסה הרוסית).

78f4170154e1ba341b78b20485c4957c.jpg

קניתי לו את שתי הגומיות הראשיות של הסדרה,מדברות ושרות.

נראה לי הוא ממש יתלהב מזה כי הוא מכור לסדרה הזאת.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

ילדים רואים סדרות בגיל הזה? o_O

וואלה שלי רואה 2-3 סרטונים ביוטיוב ומתייאש.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

כל יום פרק לפני ארוחת הצהרים,הוא מכור.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

לאחיין שלי קניתי השבוע רכבת חשמלית. הילד התמכר בשנייה.

בן 3.

גם לשלי בן 2.75 יש חשמלית של אחת מדמויות תומאס ושות'. זה הדבר הראשון שהוא חושב עליו כשהוא קם בבוקר.

Peugeot  5008 2023 

פורסם

האמת אחת הסבתות קנתה לו מסילה עם רכבות לפני כמה חודשים,אם אני לא טועה הוא שבר שם הכל.

הוא ילד די שובב שאוהב לפרק הכל כדי לחקור מה יש בפנים.

אתה צריך לראות את האוטו שלי אחרי שהוא משחק קצת מאחורי ההגה בחניה,אבא שלי נסע חצי שנה עם בורר אורות על מצב 3 וכמעט לא ראה כלום עד שבכלל גיליתי שיש לו בורר אורות ואחיין שלי שינה את המצב :lol:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ילד שאוהב לפרק כדי להבין איך דברים עובדים חייב משחק הרכבה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...