Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יומן שיפוץ חיפושית 65

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני פותח שרשור זה כדי לחלוק איתכם את הפרוייקט החדש שאני נמצא כרגע בעיצומו - שיפוץ החיפושית האהובה שלי - 1965 VW type11

כבר מספר שנים שהחיפושית נחה לה בחנייה, משתזפת בשמש ומחכה בסבלנות שאני אתן לה קצת יחס. אז לפני 4 חודשים נפל הפור, משפצים את החיפושית!

למעט עבודות פחחות וצבע אני מתכוון לבצע את כל השיפוץ בעצמי, אני יעלה כאן תמונות (הרבה :twisted:) ואשמח לשמוע הערות, המלצות וביקורות.

אז זו החיפושית שלי לפני :

20140612_115326.jpg

20140612_115401.jpg

20140612_115431.jpg

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

מתחילים בפירוק כאשר המטרה להגיע לבודי נקי לחלוטין שישלח לניקוי חול:

20140619_165007.jpg

20140626_152146.jpg

20140701_145900.jpg

והתוצאה הסופית - בודי מפורק מהשאסי , ללא כל רכיב עליו מוכן לניקוי חול. כבר עכשיו התחלתי להבין את כמות הריקבון והעבודה המאסיבית שאני (יותר נכון הפחח) צריך לבצע.

20140813_085013.jpg

עריכה אחרונה על ידי vwmaster
פורסם

עבודה יסודית ומקיפה, יפה מאד, רק עשה טובה ואל תשתמש שוב בשולחן פיקניקים מתקפל להגבהת הבודי זה מסוכן מאד .אפשר לבנות תושבת העמדה מסיבית ובטוחה .

המשך עבודה מהנה ואני בטוח שהתוצאה הסופית תהיה מעולה.

בברכה אריק

פורסם
חבל, ניקוי חול הורס את הפח.

מומלץ לבצע ניקוי חול רק בחלקי שילדה או בחלקים שאין אפשרות להגיע אליהם באמצעות משחזת.

צודק לחלוטין, לכן ניקוי החול בוצע אך ורק בספי החלונות והדלתות, ובאיזורים הרקובים.

כאן תמונה של הבודי מייד לאחר ניקוי החול באמצע הצביעה בפריימר צורב.

20140813_130310.jpg

פורסם

לאחר מכן, כל חלקי הפח הועברו לפחח אומן שעובד לי על החיפושית, בכל פעם אני נפעם מהעבודה שלו, את כל הפחים הוא מייצר ומכופף בעצמו.

בפוסטים הבאים אשתף אתכם בתהליך הפחחות של החיפושית.

נתחיל עם דלת ימין אשר סבלה מריקבון מאסיבי בדיוק באמצע הדלת.

כאן הדלת עברה ניקוי חול בדפנות וכן נחתך האיזור הרקוב, שימו לב לחלק העליון של התמונה שם יש את החלק שהוסר.

IMG-20140801-WA0001.jpg

כאן הותאם פח חדש

IMG-20140801-WA0002.jpg

הפחים לאחר ריתוך

20140919_083028.jpg

התוצאה הסופית לאחר השחזת הפח וצביעה בפריימר... מדהים !

20140927_101846.jpg

פורסם

יפה מאוד!

אם יותר לי לשאול בבקשה, האם הרכב נרכש (כמובן בעבר הדיי רחוק) לצורך שיפוץ ?

האם זה רכב של המשפחה עם ערך סנטימנטלי ? איזשהו סיפור מיוחד ? (אם סופר כבר - אולי בקצרה שוב וסליחה על הסניליות אם כבר פורסם)

אשמח לעקוב.

alfa 156 2.5.

פורסם
יפה מאוד!

אם יותר לי לשאול בבקשה, האם הרכב נרכש (כמובן בעבר הדיי רחוק) לצורך שיפוץ ?

האם זה רכב של המשפחה עם ערך סנטימנטלי ? איזשהו סיפור מיוחד ? (אם סופר כבר - אולי בקצרה שוב וסליחה על הסניליות אם כבר פורסם)

אשמח לעקוב.

הסיפור בקצרה...

החיפושית נרכשה בשנת 2001 מצבה היה סביר, אבל ללא הילוך 2 ועם סדק בראש.

החלפתי לגיר של חיפושית 1300 (יחסי העברה טיפטיפה יותר גבוהים) ועשיתי אוברול עליון ושמתי רדיו דיסק ונסעתי איתה כרכב יום-יומי, כולל נסיעות יומיות חיפה-טבריה , לאחר 5 שנים החלטתי לשים אותה בצד ו"התקדמתי" לחיפושית 69.

• תוכן חדש...