Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מידע על easyjet , איך זה הולך?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים אני פעם ראשונה מתכנן לטוס עם איזיג'ט לברלין.

מצאתי כרטיסים (לוא קוסט)לתאריכים המבוקשים, עכשיו השאלה שלי מה נכנס לחבילת בסיס זו?

רק 8 ק"ג תיק כבודה אישית?

אני רוצה להוסיף עוד מזוודה, בצד רשום למזמינים און ליין 50% הנחה, בשום שלב לא ירד לי 50% הנחה על הכבודה ותמיד רשם סכום מלא, איך ממשים הנחה זו?

דבר נוסף יש שני סוגי תשלום אחד כרטיס אשראי ואחד debit card שאיתו יוצא יותר זול, מה זה הכרטיס הזה?

שלחתי לאיזיג'ט את כל השאלות האלה והם החזירו לי תשובה אוטומטית שהם יחזרו אליי תוך 30 יום שזה קצת מוגזם ואני צריך להזמין עכשיו.

ודבר אחרון אם מישהו פעם טס איתם אשמח לשמוע אם היו בעיות או להפך האם שווה?

פורסם

לחבילת הבסיס לא נכנס כלום מלבד הטיסה עצמה ותיק אחד שאתה יכול להעלות למטוס (טרולי או גודל דומה).

לזה אתה צריך להוסיף מזוודה (אם אתה רוצה). המחיר כשאני הזמנתי השנה היה כ-50 אירו למזוודה של 20 קילו.

DEBIT CARD הוא כרטיס חיוב מיידי. אם אין לך כזה תיאלץ לשלם כ-10 דולר יותר.

טסתי איתם בתחילת ספטמבר לאיטליה. מלבד מושבים צפופים ויחס קריר הכל היה בסדר.

בת'כלס לא צריך יותר מזה.

פורסם

הטיסות בסדר ובגדול מה שאתה משלם עבורו זה גם מה שאתה מקבל(שזה אחלה)

ספציפית לגרמניה אני יודע מניסיון אישי של מספר פעמים בשנה האחרונה שלא תמיד הטיסה באיזיג'ט היא הזולה ביותר אז שווה לבדוק..

לישראייר יש טיסות פעמיים בשבוע אם אני לא טועה שכבר יצא לי לטוס איתם במחיר עדיף מאיזיג'ט ויש עוד חברות..

לא יודע אם זה רלוונטי לגבייך אבל אם אתה לא מתכנן את החופשה בברלין עצמה אלא בעיר אחרת בגרמניה קח בחשבון שהנסיעה משונפלד לערים אחרות בגרמניה בלילה היא קצת בעייתית עם הרכבות.

פורסם

תודה רבה על המידע, החלטתי שאני ייקח לא את חבילת הבסיס אלה את חבילת הflexi שזה כולל הכל.

עשיתי סקר שוק לא קטן ואיזיג'ט יצאו הכי זולים משמעותית, 516$ לזוג לחבילת flexi, חשוב לי שאני יוכל לשנות תאריכים כי כרגע זה לא סגור ב 100%.

ולגבי החופשה עצמה, אנחנו מתכוונים לבלות את כל הימים רק בברלין אולי רק יום אחד ניסע לדרזדן שמאוד המליצו לנו על העיר הזו.

דבר הוסף חברים, אני רוצה ללכת למשחק כדורגל בין דורטמונד להרטה ברלין שנערך בברלין ב 13.12

איפה כדאי לקנות את הכרטיסים למשחק, איזהשהו אתר מומלץ ואמין מניסיונכם?

פורסם (נערך)

יום בדרזדן בתקופה הזאת נשמע רעיון מעולה, מהסיבה שיש שם את אחד ה"ויינטכנמרקט" (יריד כזה של קריסמס) מהמומלצים בגרמניה.. תהנו :)

בנוגע להגעה לברלין לדרזדן יש לך או רכבת או אוטובוס שאוטובוס הוא זול יותר (15 יורו אם אני זוכר נכון), אם תחליט לנסוע ברכבת אני ממליץ להזמין כרטיסים מראש כשיהיו לכם את התאריכים הבטוחים דרך האתר שלהם.. תחסכו ככה כמה עשרות יורו

כרטיסים למשחקי כדורגל כשהייתי שם הייתי קונה דרך אתר בסגנון יד-2 גרמניה ככה שאין לי ממש מושג איפה להשיג מראש ובזול..

עריכה אחרונה על ידי idany88
פורסם

תודה רבה לך, נראה לי שניקח את הרכבת קצת יותר נוח, ויותר מהיר.

תודה על ההמלצות!

אולי מישהו כן קנה כרטיסים למשחקים שם?

פורסם

תבדוק באיזה שדה תעופה איזיג'ט נוחתים, בלונדון זה זוועה בסוף העולם.

אני לקחתי מזוודה שלמה וכמעט הגעתי למקסימום משקל, הרבה על הטיסה היו עם טרולי בגודל המקסימלי.

הם מודדים לך את גודל הטרולי ושוקלים לך לגרם את המזוודה.

מוכרים סדוויצים על המטוס ומוכרים שתיה.

שתיה עדיף לקנות על המטוס, אוכל לאכול בשדה.

ואז המטוס, יש להם מושבים מאוד מאוד דקים ש recaro עושים להם. תחשוב מושבי מרוץ של recaro , אותו דבר.

לי לשני אנשים יצא בערך 1000 ש"ח יותר זול מחברות אחרות אבל אם לא היו אוספים אותי ולוקחים אותי זאת הייתה בעיה.

משדות תעופה אחרים בלונדון יש רכבות.

אייל

פורסם

הם טסים גם ללוטון וגם לגטוויק, לשניהם יש רכבות. אני מניח שטסת ללוטון, שהוא אמנם שדה בסטנדרטים של עולם שלישי, אבל לצפון ומרכז לונדון קל מאוד להגיע ממנו. אספתי את ההורים משם היום, פחות מ40 דקות לבית בצפון לונדון לא רחוק מדי מהמרכז.

לגבי הטרולי, הם אכן מתמנייקים על המידות (יש לי אחד שמתאים בול) אבל אין הגבלת משקל, שזה להיט רציני.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לראות שלא מנחיתים אותך באיזה שדה בור ממנו יש רק שירותי קומביין לתחנת הרכבת הקרובה, וגם לוודא שזו טיסה עם חמצן ולא צריך להביא בלונים מהבית...

סתם... אחלה מחירים. רק לשים לב לאותיות הקטנות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני מגיע לשדה תעופה שונפילד טרמינל 1.

הבנתי שיש 2 שדה תעופה מרכזיים בברלין, טגל, וזה-שונפילד.

טרולי הכוונה למזוודה שאתה לוקח ככבודה אישית למטוס?

פורסם

1. שנפלד הוא השדה גדול של ברלין, ולאחר שיסתיים הבינוי ישאר השדה היחיד (לגרמנים יש עיכובים בדיוק כמו שהיו אצלנו לפני 10 שנים בנתב"ג, ואולי אפילו יותר גרועים). טגל עומד לפני סגירה. ים לב שמבחינת התח"צ שנפלד (בשלושה סגולים) הוא באיזור 3, כלומר אם אתה יוצא ממנו בתח"צ עליך לרכוש כרטיס הכולל את האזורים 1-3.

2. אכן הכוונה לאותה מזוודה שנכנסת לתא המטען מעל הראש. שים לב שהמידות המותרות כוללות את הידית והגלגלים, וחריגה עלולה לשלוח את המזוודה ככבודת בטן, כולל העלות הכרוכה בכך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

מאוד מודה לכם, תודה רבה.

עוד לא בחרנו מלון, יש לכם משהו מומלץ? רצוי מאוד במרכז

עריכה אחרונה על ידי chelsky26
פורסם

רק באמת שים לב, אין שם רחמים.

עברת בחצי ק"ג את המשקל, יחייבו אותך.

התיק שעולה למטוס לא בגודל, יחייבו אותך להטיס אותו כמזוודה.

אין עם מי לדבר, אין עם מי להתחנן.

זה לא אל-על, שאם אתה ישראלי ייתנו לך לעלות עם מכולה, אם תחייך יפה לדיילת הקרקע...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...