Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קליאו החדשה 2014

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעי מבעלים של מיצובישי ספייס סטאר אני יכול לומר לך שהאוטו מאוד נוח בנסיעות עירוניות ולא כל כך בנסיעות בין עירוניות, אם עיקר הנוסעה היא עבור 2 אנשים אפשר לנסוע עם המיצובישי ולהנות ממנה בכיף, 5 אנשים גם יכולים להיכנס אבל אז מרגישים כמה האוטו מתאמץ בנסיעה. צריכת הדלק של המיצובישי היא אכן 23 ליטר לקילומטר, כאשר תנאי הדרך הם אידיאליים! הגעתי לזה בלי הרבה מאמץ נסיעה קבועה על 90-100, עם מזגן על רמה 1 ונוסע אחד.

לעומת זאת תהיה בטוחה שהקליאו אוטו חזק יותר ובטוח מהנה יותר לנהיגה אבל הוא עולה בערך 30 אלף יותר.

שווה לך לבדוק גם את המבצע שמיצובישי הכריזה היום על שדרוג משעמותי באבזור.

פורסם
הפיאסטה הינה רכב סופר מיני המנצח מכל מה שהוזכר לעיל.אחזקה זולה הן מבחינת ביטוח וטיפולים והן מבחינת אמינות.

איכות חומרים בפנים הרכב מעל שאר המתחרות.

ואתם הרי אובייקטיביים מאוד, לפעמים עדיף לא לומר דבר מאשר לומר ביהירות את מה שהבלטתי בציטוט.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
שמעי מבעלים של מיצובישי ספייס סטאר אני יכול לומר לך שהאוטו מאוד נוח בנסיעות עירוניות ולא כל כך בנסיעות בין עירוניות, אם עיקר הנוסעה היא עבור 2 אנשים אפשר לנסוע עם המיצובישי ולהנות ממנה בכיף, 5 אנשים גם יכולים להיכנס אבל אז מרגישים כמה האוטו מתאמץ בנסיעה. צריכת הדלק של המיצובישי היא אכן 23 ליטר לקילומטר, כאשר תנאי הדרך הם אידיאליים! הגעתי לזה בלי הרבה מאמץ נסיעה קבועה על 90-100, עם מזגן על רמה 1 ונוסע אחד.

לעומת זאת תהיה בטוחה שהקליאו אוטו חזק יותר ובטוח מהנה יותר לנהיגה אבל הוא עולה בערך 30 אלף יותר.

שווה לך לבדוק גם את המבצע שמיצובישי הכריזה היום על שדרוג משעמותי באבזור.

באמת? יצא לך להגיע איתה ל 23?? האוטומטית? וואו. זה מצוין מבחינתי. אבל הנסיעה שלי מרובה פקקים כך שאני מאמינה שזה יהיה פחות.

אני בדרך כלל עם נוסע אחד. פעם ב... עם עוד שניים שלושה נוסעים לא יותר.

ממש מורגש כאשר יש יותר מנהג ונוסע?

פורסם
שלום.

אני רוצה לרכוש רכב חדש, לא גדול וחסכוני.

הבנתי שהרנו הנ"ל עומדת בתנאים.

רציתי לדעת שני דברים מאנשים שמבינים ולא מסוכן מכירות מפולפל:

1. האם היא באמת חסכונית? לפי נתוני יצרן ברור שהיא כן, וגם לפי כל מיני חוות דעת שקלטתי היא חסכונית. האם ידוע לכם מה האמת?

2. כולם אומרים לי להתרחק מרנו. למה? כל כך התאהבתי ברכב הזה ודעות האחרים נורא מציקים ומטרידים אותי. למה לא להתקרב?

בנוסף, על איזה רכב חסכוני ולא גדול אתם ממליצים?

תודה מראש!!

בתור בעלים של פולקסווגן פולו החדשה, מנוע 1200 tsi עם 90 כ"ס ותיבה רובוטית Dsg עם 7 הילוכים, אני יכול להגיד לך שאני מרוצה עד מעל הראש מהעסקה שעשיתי. נוחות הנסיעה מהטובות שבקטגוריה וגם צריכת הדלק שלו לא רעה בכלל. אני ממליץ לך לבדוק אודות הרכב הזה. לדעתי, ולא רק בגלל שיש לו אותו, הוא מהרכבים האיכותיים ביותר בקטגוריה שלו.

VW GOLF LIFE PLUS, 2023

SEAT Ateca FR 2021 | Volkswagen Golf Comfortline 2016 | Volkswagen Polo Comfortline 2014 | Volkswagen Polo Trendline (manual) 2007 | Daewoo Lanos SE 1.5L automatic 1999

פורסם

הפיאסטה אולי לא הרכב המנצח בכל מה שרשום פה {אני בעלים של פיאסטה ובואו לא נגזים}...

אבל הוא אכן מבין המובילים בקטגוריה, אמין, נוח, צריכת דלק טובה, מרווח, מנוע שקט. רק מנוע קצת עצל. אני מדבר על הגרסה הידנית.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם
באמת? יצא לך להגיע איתה ל 23?? האוטומטית? וואו. זה מצוין מבחינתי. אבל הנסיעה שלי מרובה פקקים כך שאני מאמינה שזה יהיה פחות.

אני בדרך כלל עם נוסע אחד. פעם ב... עם עוד שניים שלושה נוסעים לא יותר.

ממש מורגש כאשר יש יותר מנהג ונוסע?

כן החכמה ברכב היא להבין שזה גיר רציף, אפשר להאיץ איתו יחסית מהר אבל עדיף תאוצה נורמלית ככה הרכב לא ישתה דלק, וכן לצערי יש פעמים שגם האוטו מראה תוצאות של 1-13 בגלל פקקים אבל אין מה לעשות, הפעם הגרועה ביותר שלי הייתה שעמדתי בפקק בדרך פנחס רוזן לכיוון קניון איילון ופשוט לא זזתי.. הרכב עשה 1-5. הכל תלוי בתנאי הדרך.

פורסם

לי יש את הקליאו בדגם 0.9 מחודש ינואר השנה, הרכב עבר לא מכבר 13,000 ק"מ. הנסיעה שלי כוללת מודיעין-ירושלים 3 פעמים בשבוע לפחות בפקקי הבוקר של הר חוצבים וחזרה למודיעין בפקקי הערב של מחסום מכבים. צריכת הדלק בפועל (לא מחשב! כל התדלוקים מתועדים) הינה 1:17, הנהיגה שלי יחסית רגועה אבל אם לוקחים בחשבון את העליות והפקקים (שמקזזים קצת) הצריכה של הרכב היא טובה כל עוד לא מתפרעים איתו, וכבר הזכירו מעליי את התאבון של מנועי טורבו לדלק בנהיגה נמרצת.

בסך הכל אני מרוצה מאוד מהרכב, עונה לי על כל הצרכים, הוא נוח לטעמי, מאובזר ומרגיש זריז מאוד מבלי צורך לאמץ את המנוע.

• תוכן חדש...