Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב זול לסטודנט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני אמיר, סטודנט בירושלים ואחרי עבודה מאומצת הצלחתי לחסוך מעט כסף בשביל לקנות רכב מזדקן שאוכל לנסוע איתו כ-30 ק"מ בימי השבוע ושיחזיק לי שנתיים (זה השאיפה לפחות). התקציב הוא עד 8,000 ש"ח ואני רוצה רכב אוטומטי וחסכוני.

מהחיפושים שלי פה בפורום ובאינטרנט (יד 2) ראיתי שהאופציות בתקציב הקטן הם פג'ו 206, דייהטסו סיריון (משנות ה-90 המאוחרות) ושרייד, פורד פיאסטה (גם מהדגמים הישנים) ומאזדה לאנטיס (הדור של שנת 98). מה מומלץ מבין האפשרויות האלה? יש עוד דגמים מומלצים שלא בדקתי?

תודה רבה מראש!

פורסם (נערך)

30 ק"מ בכל יום, או בכל השבוע?

מה מטרות הנסיעה? איך אתה מסתדר כיום עם נסיעות?

האם 8000 ש"ח זה לרכב בלבד (לא כולל ביטוח ויישור קו)? מה התקציב החודשי שאתה יכול ומתכוון להקצות לצורך האחזקה השוטפת של הרכב?

עריכה אחרונה על ידי MiKa_P

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

אוטומטי? אתה יכול לחפש יונדאי אקסנט או לנטרה מסוף שנות ה90.

רכבים עם אמינות סבירה ומחירון ברצפה , רק תשכח ממשהו שיהיה קרוב ל"חסכוני".

דייהטסו שרייד רכב טוב אבל כבר מאד ישן.

אם תמצא פיג'ו 206 בתקציב כזה , אז כדאי לבדוק טוב את מצב הגיר שאינו מאריך ימים לרוב.

פורסם
30 ק"מ בכל יום, או בכל השבוע?

מה מטרות הנסיעה? איך אתה מסתדר כיום עם נסיעות?

האם 8000 ש"ח זה לרכב בלבד (לא כולל ביטוח ויישור קו)? מה התקציב החודשי שאתה יכול ומתכוון להקצות לצורך האחזקה השוטפת של הרכב?

30 ק"מ כל יום, נסיעה לאוניברסיטה, וכיום מסתדר עם אוטובוסים וטרמפים אך מיציתי עם זה =)

8000 ש"ח זה לרכב בלבד. מקווה להקציב כמה שפחות לאחזקה (זה פשוט ידרוש ממני לעבוד יותר..)

בכל מקרה, מה דעתכם גם על סיאט איביזה משנות 2000-2001 ופיאט פונטו מסוף שנות ה-90?

פורסם

אם ככה תמשיך לנסוע באוטובוסים או רד בדרישות(גיר אוטומט) ותבין שאתה קונה רכב ישן שלפחות בשנתו הראשונה יצריך מעקב צמוד ופוטנציאל לתקלות.

אם תרד בדרישה לגיר אוטומט ותידע למה אתה נכנס זה אפשרי.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

יונדאי אקסנט בשנתונים האפשריים בתקציב (2001 +-) או 206 1.4 גיר ידני.

במידה ואתה הולך על ה206 - ללכת רק על רכב שמור ומטופל.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם (נערך)

אוטומטיות? הפונטו של סוף שנות ה-90 היא עונש על גלגלים לדעתי, אוטומטית או לא. אבל החל מ2001 תיכנס לך אולי פונטו ELX אוטומטית, עם גיר רציף (יש אחת כזו ביד 2 מ2001 ב7500 ש"ח עם נתונים טובים). האיביזה כנראה טובה כמו שאר האופציות, אבל יכול להיות שעלות הטיפולים שלה מעט על הצד היקר. חכה שיגיבו אנשים שמכירים יותר.

עם גיר אוטומט בתקציב נמוך הייתי נצמדת גם לגדולות שעמדו במבחן הזמן: ניסאן אלמרה, פורד פוקוס, לנטיס, באלנו.

עדיין חושבת שאם מסתדרים עם תחבורה ציבורית עדיף להישאר ככה, כל עוד אתה סטודנט ותפרן.

עריכה אחרונה על ידי MiKa_P

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

אני במקומך הייתי חושב טוב טוב. קח בחשבון שאתה צריך לשים כסף בצד ליישור קו וליום שחור, שרכיב יקר יקרוס לך ברכב ותצטרך להשקיע קצת.

המלצה שלי: תוריד את הדרישה לרכב אוט'. ברכב ישן זה רכיב שעשוי ללכת ושיפוץ של הרכיב הזה הוא יקר.

לך על גיר רגיל ותשאיר כסף בצד ליישור קו, בכל מקרה.

• תוכן חדש...