Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה נסגר עם הדואר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה מספר?

אני ביצעתי עסקה, הבחור העביר לי את הכסף בהעברה בנקאית כבר, הגענו לדואר ואמרו לנו שאי אפשר העברת בעלות.

הוא רצה למות באותו רגע, הרגעתי אותו וסגרנו זכרון דברים מסודר, קיבל את מה שהיה אמור לקבל וסגרנו להפגש לא יאוחר משלושה ימים לאחר סיום השביתה (אני בינתיים משלם ביטוח לצערי), הכל מצוין בזכרון דברים.

על פניו אם אין לך לחץ, חכה עם זה, אם יש משני הצדדים.. תחתמו זכרון דברים מסודר.

Seat Mii 3Doors

פורסם
אתה מספר?

אני ביצעתי עסקה, הבחור העביר לי את הכסף בהעברה בנקאית כבר, הגענו לדואר ואמרו לנו שאי אפשר העברת בעלות.

הוא רצה למות באותו רגע, הרגעתי אותו וסגרנו זכרון דברים מסודר, קיבל את מה שהיה אמור לקבל וסגרנו להפגש לא יאוחר משלושה ימים לאחר סיום השביתה (אני בינתיים משלם ביטוח לצערי), הכל מצוין בזכרון דברים.

על פניו אם אין לך לחץ, חכה עם זה, אם יש משני הצדדים.. תחתמו זכרון דברים מסודר.

חתמנו על זיכרון דברים וגם שמתי מקדמה,אבל זה פשוט מבאס רצח שהם ככה דופקים את האנשים...זה יכול להימשך חודשים ארוכים

פורסם
חתמנו על זיכרון דברים וגם שמתי מקדמה,אבל זה פשוט מבאס רצח שהם ככה דופקים את האנשים...זה יכול להימשך חודשים ארוכים

אני בספק שזה יכול להמשך כל כך הרבה זמן.

זה כבר שבוע-שבועיים לא?

הרכב אצלך?

Seat Mii 3Doors

פורסם
אני בספק שזה יכול להמשך כל כך הרבה זמן.

זה כבר שבוע-שבועיים לא?

הרכב אצלך?

זה כבר תכף חודש...והרכב לא אצלי. זה מחברה אני קונה והרכב אצלם

פורסם
זה כבר תכף חודש...והרכב לא אצלי. זה מחברה אני קונה והרכב אצלם

אם מדובר באותה יונדאי גטס שהומלץ לך להתרחק ממנה, קחי את השביתה הזאת בתור אות משמיים ותסיקי את המסקנות המתבקשות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לפני כשבוע היה חלון של יומיים בו ניתן היה לבצע העברת בעלות.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

PRO TIP: העברת בעלות לקטינים ניתן לבצע אך ורק במשרד הרישוי.

אם אתם קונים רכב אז רשמו אותו על שם הילד בן השנתיים, וככה הרגתם 2 ציפורים במכה אחת:

1. עקפתם את השביתה בדואר

2. הנקודות על דוחות מצלמה יתאדו.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
את האגרה צריך לשלם בדואר.

שוברים של הלימודים (מכללה) ששולחים לי אני משלם בבנק. אפשר לאמץ את זה גם לשובר של העברת בעלות.

פורסם

אני ראיתי שכן מבצעים העברות בעלות בסניפי דואר של זכיינים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...