Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צלחת לויין פרטית, בלי הוט ו YES

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.:-)

קראתי על העניין באינטרנט, ולא כל כך גיבשתי דיעה אם זה שווה או לא,

כרגע אני מנותק מהכבלים, יש לי ממש ערוצים בסיסים, (נשיונל גאוגרפיק הרגיל כבר לא נמצא שם וצריך ממיר) ,

אני רוצה להתקין צלחת , אבל אני רוצה שיהיו לי ערוצים נורמאלים, כלומר אין לי מה לעשות עם 20 ערוצים של חמאס ואל גז'ירה (מספיק השדרנים בחדשות שלנו) ,

אני רוצה ערוצים כמו נשיונל גאוגרפיק, בדגש על ה WILD, אגו טוטאל, MTV ובעיקרון ערוצי סרטים נורמאליים יחסית כמו בHOT ו YES.

כדאי לעשות צלחת פרטית?

בעיקרון קניתי SMART TV , אז אם יש לי דרך כלשהיא לראות את הערוצים דרך האנטרנט אז זה עדיף , יש לי WIFI .

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

יש להורים שלי בית צלחת שבזמנו אני התקנתי. אתה מוזמן ליצור איתי קשר בה"פ.

באופן כללי הצלחת מאוד משתלמת - למי שרוצ רק את הערוצים החופשיים של ישראל, וכל השאר הם תחנות שלא מישראל ובלי תרגום - הרבה ערבי (NILESAT ו-ARABSAT), אירופה (HOTBIRD), יוון והאיים (HELLASAT) ויש עוד כמה מדינות שאנחנו קולטים כאן.

יש הרבה אופציות, וזה תלוי בתקציב ובמה אתה מצפה ומחפש.

צור קשר בה"פ ונדבר על זה...

אלרואי.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תוכן חדש...