Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כפי שכבר דיווחתי לפני מספר ימים, הושלמה (כמעט) התקנת המערכת באוטו (יאריס ספורט). תזכורת בקצרה:

מנחת: XETEC USC

מגברים:

XETEX XIRCUIT-Xi-240.4

מונובלוק JBL BP300.1

רמקולים:

קדמיים Boston Acoustics NX67 + אקוסטיקה לדלתות

אחוריים Boston Acoustics NX97

סאב: JL Audio 8

כבלים: Audiobahn

ביאריס יש מקום לרמקול 4 אינץ' בדאש מלמעלה. הרמקולים האחוריים מאוד דומיננטיים, ולמרות ששומעים מעולה, חסר לי קצת סאונד שיבוא מקדימה ממש ויאזן אותם לגמרי (מרגישים לפעמים שהסאונד בא מלמטה). היאריס קטנה ונראה מוזר לשים בה שלושה זוגות, אבל נראה לי שזה יועיל ולא יזיק. הכוונה לחבר אותם למגבר עם הקדמיים.

הדגם שעומד על הפרק הוא RX47 של בוסטון, ונביא אותו מארה"ב בכ-130 דולר.

דעתכם?

פורסם

רעיון לא רע.. אפילו מומלץ רק כדאי שתחתוך אותם כמו שצריך (תדרים) על מנת שיעבדו בתור מיד ראנג' בלבד.

זה יתן צליל מאוד יפה, כמו כן עדיף את האחוריים להנמיך ביחס לקדמיים שישמו רק כסאונד משלים לסט הקדמי.

שוב רעיון לא רע...

וה 6 אינץ' הקדמיים תהפוך למיד באס. :)

יהיה לך צליל משגע ברכב. ומאוד מאוזן לדעתי.

שוב תבצע את מה שאמרתי לך ותאמין לי שאתה תהנה יותר מאשר שהאחוריים עובדים בצורה דומיננטית יותר.

הבמה תיהיה בסופו של דבר מקדימה והסאונד אמור להשמע הרבה יותר טוב.

פורסם
רעיון לא רע.. אפילו מומלץ רק כדאי שתחתוך אותם כמו שצריך (תדרים) על מנת שיעבדו בתור מיד ראנג' בלבד.

זה יתן צליל מאוד יפה, כמו כן עדיף את האחוריים להנמיך ביחס לקדמיים שישמו רק כסאונד משלים לסט הקדמי.

שוב רעיון לא רע...

וה 6 אינץ' הקדמיים תהפוך למיד באס. :)

יהיה לך צליל משגע ברכב. ומאוד מאוזן לדעתי.

שוב תבצע את מה שאמרתי לך ותאמין לי שאתה תהנה יותר מאשר שהאחוריים עובדים בצורה דומיננטית יותר.

הבמה תיהיה בסופו של דבר מקדימה והסאונד אמור להשמע הרבה יותר טוב.

:mm_yeah: הייתי נותן להם לנגן מ1K עד 3K בערך.איפה שנמצא רוב הצליל.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

אין לי בעיה עם הבוסטון פולריינג'. אני חושב שהם מנגנים מצויין. השאלה היא איך לחתוך את הרמקולים בדאש אחרת מאלה שבדלתות הקדמיות. לשים לפניהם קרוס? כי אחרת הם יישבו על אותה יציאה של המגבר.

פורסם

בהמשך: נרכשו ה-RX47 בארה"ב במחיר $122 כולל משלוח ומסים. הם יגיעו לכאן עוד שבועיים. אני אתקין אותם בחיבור מקביל לרמקולים הקדמיים (NX67), מה שיוריד את ההתנגדות ל-2 אוהם.

המגבר כזכור - XETEC ארבעה ערוצים (68X4 RMS). מה תהיה ההשפעה ברכב? החשש שלי היה שהרמקולים בדאש יהיו חזקים מדי, ושאני אצטרך להוריד את כל החלק הקדמי, מה שיגרום לי לפספס את ה-NX67. יחד עם זאת ברור שצריך את הרמקולים בדאש. אני מקווה (ומניח) שזה יהיה בסדר, כי אני לא ממש רוצה להוסיף עוד מגבר (שלישי) שני ערוצים רק בשביל שני רמקולים 4 אינץ'... גם ככה המערכת כבר חורגת מהתקציב המקורי.

• תוכן חדש...