Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית חדשה ב-120-130

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אני מחפש משפחתית 2014 בסגנון מאזדה 3. יונדאי i35 . רנו פלואנס. ( יש כמובן עוד) כולם באזור ה 120000 - 130000 אלף. אני רק לא יודע מה לקחת. יש המלצות? בתודה מראש

פורסם

תן דרישות בסיסיות - מה חשוב לך ברכב? האם יש מכוניות שראית שמצאו חן בעיניך במיוחד? האם יש כאלו שלא אהבת?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אהלן אני מחפש משפחתית 2014 בסגנון מאזדה 3. יונדאי i35 . רנו פלואנס. ( יש כמובן עוד) כולם באזור ה 120000 - 130000 אלף. אני רק לא יודע מה לקחת. יש המלצות? בתודה מראש

השאלה היא מה הן הציפיות שלך מהרכב.

פורסם
תן דרישות בסיסיות - מה חשוב לך ברכב? האם יש מכוניות שראית שמצאו חן בעיניך במיוחד? האם יש כאלו שלא אהבת?

חשוב נוחות,אמינות, מקום, אהבתי את המאזדה. ואת הפלואנס. מישהו מכיר את הפלואנס? המאזדה זו קנייה בטוחה. אבל אני אשמח לקבל חוות דעת על עוד רכבים בקטגוריה הזו.

פורסם

לפלואנס יש מלא תקלות לא ממליץ

יש לך את הקיה ריו/פורטה רכבים שהצדיקו את עצמם בשנים האחרונות

טויטה קורולה שעולה לפי דעתי על מאזדה 3

I35 גם מאוד מומלץ

פורסם

איזה תקלות יש בפלואנס? בחברה שלנו יש כמות לא מבוטלת (גרסת 1.6 העגלתית) והן מפגינות אמינות טובה. בכל מקרה אם פלואנס אז רק דיזל (והרבה יותר יפה ושימושית גרסת הסטיישן של המגאן)

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

אני למשל ממש אהבתי פורד פוקוס, בידוד לא רע, בדגמים החדשים בזכות הגיר די זריזה ויש לה נסיעה חלקה ונעימה. יש גירסא עם מרכב סטיישין.

מושבים נוחים, מרגישה איכותית בסאלון.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ממליץ בחום על טויוטה קורולה החדשה . להורים שלי יש את הקורולה החדשה והם רק משבחים מהיום שהם קנו את הרכב הזה , הגימור שלנו זה GLI המפואר שכולל מגנזיום 16 אינץ' ,פנסי ערפל קדמיים , בקרת אקלים . מאוד מאוד חסכונית ובעלת תיבת הילוכים רציפה עם 7 הילוכים . מושב אחורי מהמרווח בקטגוריה אם לא הכי מרווח . תא מטען גדול 452 ליטר :)

לסיכום טויוטה שיחקו אותה עם הקורולה החדשה והיא באמת מוצלחת ואתה יכול לראות גם על הכביש כמה עלו מאז קיץ 2013 כשהגיעה ארצה !

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

אם אתה משנע משפחה ברכב ומשתמש במושב האחורי,הפלואנס ללא ספק מומלצת הרבה יותר מהמאזדה מכיוון שהיא הרבה יותר מרווחת.

אני ממליץ על הפלואנס דיזל( יש לי אחת כזו) מאובזרת מאוד,חסכונית ועם מנוע חזק.

פורסם
אם אתה משנע משפחה ברכב ומשתמש במושב האחורי,הפלואנס ללא ספק מומלצת הרבה יותר מהמאזדה מכיוון שהיא הרבה יותר מרווחת.

אני ממליץ על הפלואנס דיזל( יש לי אחת כזו) מאובזרת מאוד,חסכונית ועם מנוע חזק.

מה ההבדל בין הבנזין לדיזל? כוח של המנוע?

פורסם
איזה תקלות יש בפלואנס? בחברה שלנו יש כמות לא מבוטלת (גרסת 1.6 העגלתית) והן מפגינות אמינות טובה. בכל מקרה אם פלואנס אז רק דיזל (והרבה יותר יפה ושימושית גרסת הסטיישן של המגאן)

תקלות - סטיגמות ישראליות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

השלוש והפלואנס לא ממש קשורות. ביניהן, אם ה3 מספיק לך מבחינת מרווח, הייתי הולך עליה מטעמי מראה, אבזור, ו״עדכנות״.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...