Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט מיי – הסיקור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב נמדד כמכלול, הם בחרו את הCitigo 1.0 75 Elegance GreenTech 5dr בתור רכב השנה, הדבר הזה מגיע מאובזר מהישבן, כמו הUp! שקלארקסון לקח למעמקי צ'רנוביל לאחרונה.

הMii שיש לך רחוקה מזה כמו שפאביה "במבצע" רחוקה מפאביה שפורט, או איביזה "במבצע" מאיביזה FR.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בכלל לא נכון האבזור העיקרי של הרכב הזה זה המנוע 75 תראה בעצמך עדין יש לחצן אחד לחלון זה כמעט אותו הדבר

אגב הגכסא של המיי בארץ די מאובזרת

פורסם

ג'אנטים 14" מקוריים, פנסי ערפל, דאשבורד דו-גווני, השחרה בחלונות אחוריים, מערכת טאץ' ניווט עם BT ומחשב רכב, TPM, חימום מושבים קדמיים, הגה וידית הילוכים מעור, כיסא מתכוונן לגובה, להמשיך?

כמה מתוך הדברים האלה יש בmii שלך?

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
ג'אנטים 14" מקוריים, פנסי ערפל, דאשבורד דו-גווני, השחרה בחלונות אחוריים, מערכת טאץ' ניווט עם BT ומחשב רכב, TPM, חימום מושבים קדמיים, הגה וידית הילוכים מעור, כיסא מתכוונן לגובה, להמשיך?

כמה מתוך הדברים האלה יש בmii שלך?

יש לי דש בורד דו גווני, מגנזיום יש לי לא מקורי, השחרה בחלונות זה ענין של 300 שקל, מערכת טאץ יש סמארטפון עם waze ודיבורית בלוטוס שמתחברת לנגן של הרכב(עוצרת את המוזיקה בזמן קבלת שיחה), חימום מושבים לא מענין אותי... לא משפיע יותר מדי על הרכב, ציפוי עור על ההגה גורם לו לתפקד אחרת? לא נראה לי

כיסא מתכונן לגובה יש במיי שהגיעו במשלוח האחרון אם אני לא טועה..

אתה מבין שעלו תוספות שלא הכרחיות לרכב? כלל

נכון?

פנסי ערפל זה נחמד אך לא כזה חובה בארץ

פורסם

מה עם כבל תת-ימי? כבל תת-ימי יש לך? כי אז גם לא צריך מנוע!

השרשור הזה הופך למגוחך מרגע לדודלי...

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הרכב הזה מבחינתי נפסל ברגע שחסכו פתחי איוורור מרכזיים. אני לא רוצה להיכנס לרכב ולקלל ולחכות 3 דקות עד שירגיש לי נעים. אני רוצה בריזה נעימה בשנייה שאני מתניע.

אשתי למשל, פחות איכפת לה מזה, אז אולי מתישהוא כשיהיה לי כסף פנוי, אקנה לה אחת כזו.

סה"כ, רכב קטן, זול, מנקודה א' לנקודה ב' ולא יותר מזה.

פורסם

שרשור שוחד לחלוטין, שלא תבין לט נכון, הבנתי שקנית את הרכב, ואתה מתלהב שהוא חסכוני והכל.

אבל אפילו בטעות לא הייתי קונה רכב חדש בלי כפתור לחלון חשמל מהצד של הנהג (עזוב שיש רק 2 חלונות) בלי פתחי מזגן מרכזי (?!?!)

ובלי כיוון מראות חשמלי.

בקשר לכוח מנוע ולעוצמה המתפרצת, עשה טובה, לך תעשה סיבוב על כל רכב 1.6 שתרצה ותחזור, הrunx 1.6 2003 שהייתה לי אוכלת את הצעצוע הזה בלי למצמץ. אין לך שום סיכוי מול 1.6 מודרני כששניכם לוחצים(!)

פורסם
יש לי דש בורד דו גווני, מגנזיום יש לי לא מקורי, השחרה בחלונות זה ענין של 300 שקל, מערכת טאץ יש סמארטפון עם waze ודיבורית בלוטוס שמתחברת לנגן של הרכב(עוצרת את המוזיקה בזמן קבלת שיחה), חימום מושבים לא מענין אותי... לא משפיע יותר מדי על הרכב, ציפוי עור על ההגה גורם לו לתפקד אחרת? לא נראה לי

כיסא מתכונן לגובה יש במיי שהגיעו במשלוח האחרון אם אני לא טועה..

אתה מבין שעלו תוספות שלא הכרחיות לרכב? כלל

נכון?

פנסי ערפל זה נחמד אך לא כזה חובה בארץ

בגישה הזאת אפשר להגיד שכריות אוויר זה לאומואים, גבר אמתי נותן קונטרה עם הידיים. :roll:

עזוב, mii שולטטטטת.

לא מבין למה אנשים עדיין קונים S קלאס.

פורסם (נערך)

אני אנסה להחזיר את הדיון למשהו ריאלי מכיוון שאני מאד מתלבט בימים אלו לגבי האפ!.

ביצעתי עליה נסיעת מבחן של שעה וחצי מחוץ לעיר (נתנו לי את הרכב לבד-נחמד מצד סוכנות פליקס) ואלו הרשמים שלי בכמה שורות קצרות- בעיקר ביחס ל107 (שאני בכלל לא בטוח שאני רוצה למכור כי היא ממש סבבה)

מנוע בשילוב גיר : ביחס לגודל, מעולה. נוסעת בקלות על 110-120 (בשעון, מניח שמדובר על 100-110). אפשר להאיץ ממש גם ב100 קמ"ש ולצאת לעקיפות בטוחות. מה שקשה לומר על ה107.

הגיר עצמו - ממש סבבה, ידית קצרה ותנועה ברורה ונעימה. לא נתקלתי בבעיות עם הילוך 1- אבל עשיתי רק נסיעת מבחן, אז הייתי אולי 4-5 פעמים במצב של תחילת נסיעה.

קלאצ': זו הסיבה שבגללה אני כותב את ההודעה והנה השאלה: מה זה הקלאצ' הארוך והלא ברור הזה? ארוך כמו של משאית צבאית. ודיי קשה.

אחרי נסיעה של שעה וחצי כאבה לי רגל שמאל ונסעתי בעיקר מחוץ לעיר. האם זה רק ברכב המבחן? או שזה פשוט כך? ל107 יש קלאצ' מעולה: מהלך קצר שהשילוב שלו מאד נוח גם במצבים של זחילה. אז פשוט הזדעזעתי מהאורך של המהלך באפ!

הגה: די טוב. נוקשה אבל אהבתי. יותר טוב משל הפיקנטו/ I10 (נסיעות מבחן בלבד) פחות מתקשר וכיפי מה107 .

אחיזה: מעולה ביחס לסגמנט . תתפלאו אבל גם ב100 על כבישים דיי מפותלים (הקיצור של בני ציון/ הדרים בין כביש 4 ל2 למי שמכיר.).

המכונית הזו כן חיה בסדר גמור גם בכביש המהיר.

בידוד רעשים : סביר. רעש מאד מורגש מהחלונות. בידוד סביר מאזור המנוע/ גלגלים.

גימור פנימי: מרובע ודיי משמים אבל נראה איכותי. (כשחזרתי ל107 שלי שאיכות הפלסטיקה בה טובה למדי, חשבתי לעצמי: מה גיבבו פה את כל הפלסטיקים הללו?)

עיצוב חיצוני : הכי מוצלח לטעמי משלושת האחיות של הקונצרן אבל עדיין משעמם ומרובע . לטעמי פחות מוצלח מ107 הישנה וכנראה שהרבה פחות מוצלח מ108.

דיי לבכות על העדר פתחים מרכזיים מתכוונים במזגן. כתבתי על זה בשרשור אחר. לא היתה בעיה עם המזגן , אבל נסעתי בספטמבר בבוקר והרכב יצא מחניון מקורה.

מרחב פנימי: לנהג ממש בסדר. אני 1.85. כסא מתכוונן לגובה. לא בדקתי מאחור. סה"כ מורשים 4 אנשים. המרחב בערך כמו ב107 אבל הגוונים הבהירים של הדאשבורד והקווים הנקיים נותנים יותר תחושת ספייס.

נקודה מעצבנת שנזכרתי בה: לוח השעונים: מד סל"ד קטנטן (אני רגיל לאחד גדול ומאד שימושי ב107) דבר נוסף: ברגע שמכוונים את ההגה קצת למטה (כדי שיהיה מול הידיים ולא אופקי מדי) הוא מסתיר (למי שגבוה) את החלק העליון של מד המהירות. אפילו שכוונתי את הכיסא הכי נמוך שאפשר. קצת מעצבן.

סה"כ למעט הקלאצ' והעיצוב המרובע הרכב הזה פשוט מצויין ביחס לקטגוריה.

הסיבות שבגללן, אולי לא אקנה אותו (בעיקרון כבר שריינתי הזמנה ) הם שאני לא בטוח שכדאי לי להיכנס כעת לתשלומים על רכב חדש בזמן שאני מרוצה מה107 ואין כאן קפיצה אדירה באיכות החיים.

ואולי ה108 בהמשך השנה.

אשמח להייחסות עניינית מאנשים שנסעו על המכוניות.

עריכה אחרונה על ידי eitanm
פורסם

תשמע, קנית רכב שמתאים לך וזה מעולה אבל עם הקשר של מה שכתבת למתיאות אתה יכול להיות כתב רכב בעיתון יומי גדול.

1. המיי חלשה ולא משנה איך תסתכל על זה. נכון שהיא מגיעה ל 100 ואפילו ל 110 אבל ממש לא מסוגלת לעקוף בביטחה בכביש בין עירוני.

2. רכב ללא פתחי אורור במקומות הנכונים פשוט לא מתאים לארץ. לא מוכן להתבשל 3 דקות בכל נסיעה.

3. חלקי פח חשופים וספרטניות זה נחמד אבל מציק.

4. וואו. 6 רמקולים זה מדהים אבל שישימו גם 1000 רמקולים. חוליו אגלסיאס מהתחת אתה שומע?

5. אם היא יותר טובה מחוץ לעיר ממה שבעיר אז הם נכשלו. מחוץ לעיר הוא פשוט מעייף.

אני לא רוצה להמשיך עוד אבל אני מניח שכבר הבנת את התמונה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

האמת נמאס לי מהדיון הזה בטח אלו שכל כך נגד לא יקנו רכב כזה.....

בכל אופן עובדה שאלו שעשו את נסיעת המבחן יצאו עם רשמים טובים, אוטו אקספרס נתנו לו ציונין מאוד גבוהים פלוס אוטו השנה.

שורה תחתונה כל הגורמין ממליצים אליו ואני מכיר אותו כבר שנה ולא רוצה לעבור לרכב אחר חוץ מהgt up

האוטו זה מבצע עקיפות כמו גדול ומבייש רכבין גדולים ממנו בהרבה

מעבר לכך שאפילו רכבים עם מנוע יותר גדוח לא יכולים להגיע למהירות המקסימלית שלו 171 קמש

יש לו ביצועים מצוינים וזה לא משנה כמה תגידו מנוע אלף

נהגתי במאזדה 3 2010 תקופה ואני הרבה יותר נהנה במיי(אני מאמין שהגיר הידני גם תורם מאוד לכיף)

בכל אופן כל אחד שיקנה מה שהוא אוהב ורוצה..

חבל שחלק מהאנשין מכפישים פה את הרכב סתם, לי אישית זה לא משנה.

לאנשים שמעונינים ברכב מציע לכם לעשות נסיעת מבחן.. תקבלו את התשובה הטובה ביותר.

עזבו אתכם רכב השנה 3 פעמים ברציפות

עזבו מה שאנשים אומרים תעשו נסיעת מבחן

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

שים לב שאף אחד לא מכפיש את הרכב, אתה כ"כ מאוהב ברכב שזה מציק לך שאנשים כותבים ובצדק שזה לא הרכב הכי טוב בעולם.

אתה נהנה ממנו? אחלה. בקטגוריה שלו הוא סבבה, אבל הוא לא באמת מסוגל להיות תחליף למשפחתית או לתת ביצועים של מנועים גדולים יותר.

חוסר האבזור לא מפריע לך? אחלה. גם אני לא פריק של איבזור, אבל יש אנשים שמעדיפים אחרת.

חוסר בכיוון גובה הכיסא לא מזיז לך? מעולה. אבל יש גם אנשים נמוכים יותר/גבוהים יותר ממך.

שמעתי שבסיאט/פלוצוואגן הייתה הנחיה לא לשחרר את הגרסה הרובוטית לפני שהלקוח/ה ביצע/ה נסיעת מבחן.

ברצינות?

אם משווים לרובוטי של פיאט, זה עולם אחר. אמנם שניהם בועטים עד שמתרגלים אליהם, אבל בפיאט ההסתגלות הרבה יותר מהירה ואין השהייה של 2 שניות (!) כשרוצים לזנק מהמקום בקיק.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לגבי צריכת הדלק, ראיתי באתר שאתה משתמש במידות MPG מיילס פר גלון ? איך אתה מתרגם ? למה לא ק"מ לליטר ?

ובהזדמנות זו התעלקות על השרשור, כמה ליטר זה גלון ?

נוסע בפריוס 2008

פורסם

לא, אבל יפה שהוא מסוגל לנסוע במהירות כזאת

מעבר לכך שזה אומר שבמהירות יותר נמוכה באותו הילוך הסלד יותר נמוך

ואגב אני לא פותח האשכול... אני פשוט גם פתחתי אשכול סיקור כזה ואז כולם כמו פה מתחילים להתקיף....

עזוב שטויות שתהיה לכולם שנה טובה

שכול אחד יקנה מה שהוא מוצא לנכון לקנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...