Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שטיחים סיאט איביזה 2014

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רכשתי סיאט איביזה Flow חדשה.

קיבלתי עם הרכב שטיחי בד מאוד לא פרקטיים.

ביום מסירת הרכב אמרו לי שאלו השטיחים היחידים שיש, ושככה מוסרים את הרכב.

האם באמת זה המצב ? ייתכן אם הייתי מתעקש הייתי מקבל שטיחי גומי (שטיחי גומי מקוריים בכלל קיימים לרכב זה) ?

תודה לעוזרים,

-אלכס

פורסם

חברים, הגזמתם קצת בתגובות. הבן אדם רק שאל שאלה וכבר התנפלתם עליו.

פות"ש, אתה תמיד יכול להתקשר ולברר אצל צ'מפיון אולי הם יפנקו אותך בשטיחים אחרים (רשמתי אולי אז לא להתנפל גם עלי) ובמקרה הכי גרוע לרכוש שטיחים איכותיים שיתאימו לך.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

למה כוונתך לא פרקטיים?

שטיחוני בד זה מוכר וידוע וקיים בהמון רכבים. יש שקונים שטיחי all season לתקופות החורף כדי לא לטנף בבוץ וג׳יפה את המקוריים. הבעלים הקודמים של הרכב שלי החזיק בהם גם כן וזרקתי אותם ברגע שהעברתי בעלות. זה מכוער לי בעין ובתחושה.

לשיקולך.

פורסם

השטיחים שמגיעים עם הסיאט מצויינים לדעתי ושטיחי גומי זה נראה זול בנוסף בחורף עם הנעליים קצת רטובות אחרי הגשם זה מחליק ולדעתי לא בטיחותי

פורסם

ההודעה הקודמת הייתה סוג של עצה. בכל מקרה, אני לא מבין את פות״ש, נותנים לך שטיחים יותר טובים משטיחי פלסטיק ואתה מעדיף שטיחי פלסטיק ? זה כמו שאתה מקבל רכב עם מושבי עור ומבקש מושבי בד. שטיחי הבד זה מראה יוקרתי לעומת הפלסטיק הזול שאפשר לקנות בגרושים.

אוטו-מאניה :-)

פורסם

שאלתי את השאלה משתי סיבות:

1) כשגיסי רכש לפני כ-5 שנים ג'טה הוא קיבל אותה עם שטיחי בד, לאחר שהתעקש צ'מפיון החליפו לו לשטיחי גומי בגלל זה רציתי לדעת האם גם לאיביזה יש שטיחי גומי מקוריים שבצ'מפיון מתקמצנים לתת.

2) לא היה לי אף פעם נסיון עם שטיחי בד, ללא ספק הם נותנים מראה יוקרתי יותר מאשר סתם שטיח גומי מאוטו דיפו אבל בגלל חוסר הניסיון אני לא יודע איך הם מתנקים (צריך רק שואב ? אולי חומרי ניקוי מיוחדים למשל לכתמים הרי לשטיח גומי אין כתמים) והכי חשוב איך הם מתפקדים בחורף. למשל אם מישהו נכנס עם סוליה רטובה האם זה עובר לשטיח למטה ? אם כן הרי האוטו יסריח מרטיבות.

פורסם

בגרמניה השנה שכרנו אודי A6. לרכב לא היו שטיחים בכלל, רק השטיח של הרצפה (לא מה שאתה מכיר מרכבים זולים, אלא משהו איכותי ונעים), נכנסו לרכב אחרי גשם זלעפות והרכב לא הסריח מרטיבות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...