Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב עד 25,000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי חברים אבקש את עזרתכם האובייקטיבית במציאה והתאמת רכב לפי צרכיי,

הרכב צריך לשרת אותי בנסיעות עירוניות (בתוך ירושלים) ובנסיעות בינעירוניות בין ירושלים-נתניה, לפחות פעמיים בשבוע

אני הנהג היחיד ברכב - ללא אישה וילדים

התקציב שלי עומד על בין 20000 ל 25000 ש"ח.

מבדיקה שערכתי עד עכשיו

הפרמטרים הרלוונטים הם :

נפח מנוע : 1600 - לא סגור על 1400

תיבת הילוכים : אוטומטית

ק"מ : עד 180000

שנה : 2003- 2008

יד : עד 3

אין גוף אובייקטיבי אמיתי בארץ המסייע ברכישת רכב

בגלל זה

המלצותיכם יתקבלו בברכה

חג שמח ושנה טובה

עריכה אחרונה על ידי Asaf Alkobi
פורסם

אוטומט? ידני?

ואם אתה נוסע לבד, אין צורך במנוע גדול וברכב גדול, אפשר להסתפק ברכב קטן יותר.

לדעתי יונדאי גטס GLI/GLX/GLS יכולה להיות בחירה טובה (מנוע 1.4 אחרי המתיחת פנים ב2006, קיים גם 1.6)

דייהטסו סיריון 2004+.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אוטומט

DORSHT יש לך ניסיון עם גטס האם היא נחשבת למכונית אמינה ?

רוב המודעות שראיתי 50% היו גטס

זה לא מעלה סוגיה לשאלה ?

לגבי המנוע , 1400 סוחב את העליות של הקסטל פעמים בשבוע ?

פורסם

כן, הייתה לי גטס בעבר, מכונית אמינה ולא יקרה לתחזוקה.

יש הרבה למכירה כי זה רכב נפוץ בחברות ליסינג והשכרה, גם מאזדה 3 יש הרבה למכירה והיא נחשבת מכונית אמינה.

1.4 עם 97 כ"ס, יסחוב את העליות של הקסטל. אנחנו לא בשנת 1980 שמכוניות 1.4 היו עגלות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

בנהיגה מתגרזנת ומופרעת - כל אוטו יהיה צרכן דלק.

בנהיגה רגועה ומתונה - אפשר להשיג צריכת דלק טובה.

פורסם

GLF זה הגרסה היחידה ללא ABS ועם כרית אוויר לנהג בלבד.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

כמו שנאמר לך מבחינת בטיחות הן גרועות בהרבה, ובנוסף רוב הGLF שירתו בחברות השכרה וליסינג. לי הייתה GLX מהשכרה, אבל זה מאוד נדיר.

פורסם

מאיפה הבאת את זה? אתה חושב שאתה בFXP שאתה יכול לרשום פה בלי סימוכין?

האקסנט לא נבחנה במבחני ריסוק של היורואנקפ, הגטס כן. זה שיש לה 6 כריות אוויר לא הופך אותה לבטיחותית יותר.

פורסם

האקסנט רכב עם תחזוקה זולה ולא זולל דלק, אבל בטיחותי אני בספק.

הגטס רכב מאוד אמין, בטיחותי, אבל לא הכי חסכוני בדלק.

לצרכים שלך אתה יכול להוסיף פונטו ספייס או סיריון, גם זולות לאחזקה וגם חסכוניות בדלק.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם
מאיפה הבאת את זה? אתה חושב שאתה בFXP שאתה יכול לרשום פה בלי סימוכין?

האקסנט לא נבחנה במבחני ריסוק של היורואנקפ, הגטס כן. זה שיש לה 6 כריות אוויר לא הופך אותה לבטיחותית יותר.

ראיתי תאונות של גטס ואקסנט, אותן תאונות + תאונה שמישהו נכנס בי , והגט פחות שרדה

פורסם

מבחן מאוד מדעי, אני חייב לציין :roll:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

זה תקן חדש, Eurolze22, יותר טוב מהיורואנקפ. :roll:

• תוכן חדש...