Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רנו קנגו מהעבודה ואני רוצה לשים בו סאב.

מקדימה יש רמקולים הרץ 130.3 שיושבים על קרוס + טוויטרים של רוקפורד (פנאטיק Q) המידים הם "6.5 ולא נכנסו לזה שמתי את ההרץ.

שמוגבר ע"י HU של קנווד שברכב

יש לי שני סאבים אופציונאלים שברשותי.

1. וי מאקס 12" של סרווין.

2. סאב "8 גם סביר לא זוכר חברה.

רוצה בס מדוייק ולא מרוח ולא צריך לפרק את הרכב, הסאב יושב במושב האחורי.

מחפש מגבר רצוי יד 2 לסאב, תגידו מה עדיף: מונו או כבר שיהיה 2/4 ערוצים ?

ואם אפשר המלצה גם מהנמכר בפורום.

תודה מראש לכל העוזרים.

פורסם

ה-VMAX מגיע עם שני סלילים התאמת המגבר היא בהתאם להתנגדות הסלילים

ואישית הייתי ממליץ לשדך לו מונובלוק ,הוא גם פחות מתאים למה שאתה מחפש לך על הסאב 8

אני מאמין שהוא מגיע עם סליל בודד של 4 אום {ומומלץ לבדוק זאת} או אם אתה יכול לציין באיזה דגם מדובר

וללכת על מגבר 4 ערוצים משומש כל שהוא ,בהתאם לתקציב שתציין בהודעה הבאה שלך.

פורסם (נערך)

הוי מקס שלי לפני 7 שנים 600W סליל בודד 4אום, ה "8 הוא גם של סרווין נראה לי 300 או 400W האמת מעולם לא חיברתי אותו ולא שמעתי אותו ככה שאין לי מושג מה הוא שווה מבחינת בס.

תקציב בסביבות 400-600 אפשר קצת צפונה אם זה באמת שווה את זה...

נ.ב מקדימה כמו שציינתי יש לי קרוס + טוויטר של רוקפורד פנאטיק קיו שבתפקיד המידים יש הרץ 130.3 "5.25 יש מה להגביר אותם או שהHU של קנווד כבר מוציא מהם מקסימום ?

עריכה אחרונה על ידי Ttroadster
פורסם

כדאי להגביר את הסט, אם כבר יש לך סאב כדאי שתחבר אותו ותשמע אותו, לאחר מכן תחליט אם להחליף אותו או לא.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

ה VMAX הנ"ל הוא דגם עתיק אבל סאב טוב

מה יותר מתאים הוא או ה 8 אינצ רק אתה יכול להגיד.

בתקציב שלך לחדש אתה יכול ללכת על Pioneer GMA6604 זה מגבר בסיסי טוב

או לחפש ציוד יד שניה וזה כבר עניין של "מציאות" ,חפש בפורום אודיו מכירה כאן באתר.

• תוכן חדש...