Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיוויק ES 2004 בושינגים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום :)

אני היום נוסע על סיוויק, אם בזמן הקניה היה לי את אותו ידע שיש לי היום כנראה שהייתי מוותר על ה-2004 ומחפש לי EK או EG עם שילדה יותר דינמית. בסוף יצא שאני נוהג על יפנומטית ממוצעת שבמקרה רשום לה CIVIC על הזנב...

עכשיו לעניין, לא מזמן הייתה לי נסיעה ארוכה לצפון ובמהלך הנסיעה התחלתי להרגיש דברים לא טובים. דרגת החומרה לדעתי לא גבוהה אבל זה בוודאות לא אופטימלי.

נתחיל ממתלה קדמי. יש מעט חופש בהגה, בעיקר בתחילת המהלך. נאמר לי שזה משהו שכל ההונדות חולקות אבל זה מתחיל להרגיש קיצוני יותר, והאמת שאני די פוחד מהרעיון שפשוט התרגלתי לזה ולמעשה הבעיה חמורה יותר ממה שנדמה לי. יש מעט השהיה בין הפניית ההגה לתחילת התנועה של הגלגל, ההשהיה מתקצרת עם עליית מהירות הנסיעה.

בנוסף לזה, בנסיעה במהירות אני מקבל תחושה שההיגוי צפוי פחות. המילה שמתארת את זה הכי טוב לדעתי היא שהוא מרגיש פחות "הדוק".

מתלה אחורי. מרגיש מעט חופשי מידי... קשה לי להצביע על נקודה ספציפית אבל התחושה שלי היא שמשהו משוחרר מידי שם מאחורה, פחות יציב.

אז השאלות:

מחיר? (כולל עבודה)

דחיפות?

פוליאוריטן? הרכב לא מחוזק בשום צורה, אז ברור שאני לא חייב את זה. אבל אם אני יכול להגביל במעט את החופש של הגלגלים אז אולי זה רעיון טוב, כי אם כבר אני מחליף בוקסות בכל מקרה - שיהיה פוליאוריטן. האם יש לזה חסרונות בולטים? ומה הסיכוי שהמוסך המורשה יסכים בכלל? הרכב מטופל באותו מוסך מאז שיצא מהיבואן... (אהרון ויהושוע בהרצליה)

**כמה דברים נוספים שאני לא יודע למה לקשר אותם, ואם תרצו אולי תעזרו לי להבין מה קורה:

צליל של החלקת מתכת על מתכת רק בתחילת נסיעה לכמה שניות, ובעיקר בהפניית הגה :?

במהירויות של בין 90~120 קמ"ש לפעמים יתחילו רעידות לא מוסברות (גם ללא מזגן דולק עד כמה שאני זוכר, מפסיק אחרי 130 בערך)

squiking בפניות חדות, נשמע קצת כאילו השלדה מתעוותת, או אולי זרוע מתלה...

******** ועד כמה יכול להיות שברוב התופעות האלה אני יכול להאשים את הצמיגים הגועליים שיש עליה?? אני נוסע על ברידג'סטון B250 בהמלצת צמיגאי קרוב משפחה (שרק רצה לחסוך לאמא כסף כנראה....) לפני זה היו מורכבים עליה יוקוהומה A.Drive שמאוד אהבתי את ההרגשה שלהם, למרות שהיו כבר בני שלוש.

עריכה אחרונה על ידי OrFux
פורסם (נערך)

ד"א הרעידות הן במרכב, לא בהגה, ויש תחושה שהמקור שלהן מאחורה

עריכה אחרונה על ידי OrFux
  • תוכן חדש...