Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תשלום בעליאקספרס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
הכול טוב עד שיש בעיה. חברה שאין לה אפילו מייל לשירות לקוחות זה אומר דרשני...

http://www.aliexpress.com/help/contactus.htm

זו חברה שיש לה מערכת לפניות/תלונות - בדומה לאיביי. מאוד יעיל, אגב. במקרה יחיד שלי, מוכר שלח פריט בצבע לא נכון (ומזעזע) וסרב להחזיר את הכסף/לשלוח אחר אלא אם אשלח לו בחזרה את הפריט (בעלות של פי כמה ממחירו). אחרי דו שיח קצר ביני לבינו, עליאקספרס החזירו לי את מלוא הסכום.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם
בדומה לאיביי גם שם יש דירוג למוכרים.

באליאקספרס אני קונה רק מTOP RATED (יש לך אפשרות בחיפוש לסמן את האפשרות הזאת)

תשמור לך את האנרגיות.

קניתי ממוכרים עם מספר חד סיפרתי של פידבקים והכל היה בסדר, אפילו העזתי לקנות כמה פעמים ממוכר עם 0 פידבקים.

דווקא כל הבעיות באו מהמוכרים הוותיקים

במיוחד אחרי השינוי האחרון בפייפאל.

.

באיזה שינוי מדובר?

bigbosf למוכרים באלי יש נטייה לנסות לסגור עסקעות מחוץ לאתר, ככה הם יכולים לחסוך עמלות או משהו כזה ומציעים מחיר יותר אטרקטיבי, אין בעייה לקנות ככה אבל זה סיפור הרבה יותר מורכב בשביל לא ליפול בפח ואז בשביל הגנת עסקה יש צורך בהרבה יותר מסתם פתיחת דיספיוט.

זה לא נדיר שאתה פונה למוכר בשאלה והוא אומר לך בוא נסגור עסקה דרך פייפאל בלי אלי אקספרס, עסקאות כאלו בדרך כלל נסגרות ישירות דרך טרייד מנג'ר של אליבאבא ללא אלי אקספרס.

בכל הפעמים שעשיתי זאת, המוכר ביקש ממני לרכוש מוצר מפוברק כלשהו (סתם שולח לינק למשהו מהחנות שלו - כנראה גם משהו שהוא רוצה לקדם מבחינת פידבקים ומכירות) ואני הייתי כותב בהערות משהו בסגנון "לפי שיחתנו בטרייד מנג'ר...מוצרים X/Y/Z" ולאחר הקניה (ללא תשלום) הוא משנה את המחיר בהתאם למה שקבענו, ואז אני משלם רגיל דרך אליאקספרס עם כרטיס אשראי.

אף פעם לא הציעו לי לשלם בשום דרך אחרת.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

יש לי שאלה אחרת בנוגע לעלי אקספרס.

אני מעוניין לרכוש כרטיס זכרון למצלמה, וראיתי בעלי אקספרס כמה זכרונות עם פידבקים טובים ומספר רב של קונים. האם לסמוך על זה? סיכוי שזה מזוייף? אמיתי? הזכרונות הבולטים היו של קינג סטון וסמסונג.

תודה

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

הסיכוי שזה מזוייף גבוה בעליאספרס ונמוך באיביי. אם חשובה לך מקוריות (ובכרטיס זכרון היא חשובה) אז קנה מאיביי. ולהפך, אם אתה מעוניין בזיוף/חיקוי/רפליקה זולה (נעלי סלומון, שעונים וכו') עליאקספרס הוא הכתובת.

פורסם

matansab אם לא שינו את השטות הזאת אז בעקרון עד 750 דולר עסקה אם מוכר סיני, על המוכר להוכיח רק שהוא שלח את הפריט ולא שקיבלתה אותו.

אודי A4

דימה.

פורסם

תודה yuvk!

אני אבדוק באיבי לגבי הזכרונות, בארץ הם יקרים ובמיוחד שמדובר על הקלאס גבוה ובאתרים מחו"ל זולים משמעותית.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

אגב בקשר להארכת זמן העסקה (במידה ולקראת סוף תום הזמן ה'חוקי' לפתוח קייס), כשאני לוחץ על האפשרות הזאת זה אוטומטית מאריך את הזמן או שאני צריך לחכות לתגובה מצד המוכר?

יש לי עסקה מלפני כמעט 40 יום, עוד 4 ימים נגמר הזמן, המוכר לא ענה ל-2 הודעות שונות ששלחתי לו.. אם זה מאריך באופן אוטומטי אז אין בעיה, אם זה תלוי במוכר אז אני אפתח קייס כי עושה רושם שהוא מת או סתם לא ב-ז' שלו להגיב.

פורסם (נערך)

זו לא הארכה אוטומטית, אלא בקשה מהמוכר. לי לא סירבו אף פעם.

אם יש מוכר שיסרב לפנייה כזו, הוא אידיוט.

Dear Sir,

The delivery time will expire in 3 days and the item did not arrive.

Please extend the delivery time by 30 days, or I will be forced to open a dispute before it ends.

אם אין תגובה, פתח דיספיוט!

אגב, במקרה יחיד פיספסתי ולא ביקשתי הארכת זמן משלוח, ולמרות שהמוצר לא סופק גם לפי מעקב המשלוחים, לא ניתן היה לפתוח דיספיוט. ולמרות הכל, פניתי בנימוס למוכר, שלמרות שזה לא היה באשמתו (לפי מעקב המשלוחים המוצר עזב את סין) שלח אחד חדש, שהגיע.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
  • תוכן חדש...