Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעוניין שאוטו לא יניע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

זו שאלה די טיפשית אבל אני חייב את עזרתכם

יש לי קיה לאו ספיה 98 האצ'בק עכשיו אני נוסע ביחד עם אח שלי והוא מתכנן לקחת את האוטו לצפון בחג

ואני לא רוצה שהוא יקח אותו מה שאני צריך זה לגרום לאוטו לא להניע ולא משהו שיהרוס את האוטו כי אחרי זה אני צריך לתקן

עכשיו אני יבודד את השאלה

איך לגרום לאוטו שלי לא להניע יש איזה אופצייה לנתק את הכבל הצתה או משהו?

בלי להרוס את האוטו

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

פשוט נתק את המצבר.

יש מפלג ברכב הזה או סלילי הצתה? אם מדובר במפלג אפשר פשוט להוציא את החלק הפנימי וזהו. יותר קשה לעלות על זה מאשר ניתוק מצבר כי לא רואים מה חסר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

עם כמה שזה נשמע שאני אח חרא תאמינו לי אתם לא מכירים את הסיפור הוא נוסע באוטו שלי בגלל שהוא התבכיין להורים שלי שאני לא נותן לו תאוטו

והאוטו שלי והביטוחים והטיפולים אני משלם

ומתוך כבוד להורים אני נותן לו לנהוג

לא נגלוש יותר מדי לקטע האישי

תודה על העזרה חברים

פורסם

נקניק כמוך לא משנה מה תעשה, הוא לא יוותר לך ואתה תסדר(את מה שעשית) והוא ייסע, מכיר את החכמולוגים האלה טוב מאוד, תדבר איתו תסביר לו.

פורסם
עם כמה שזה נשמע שאני אח חרא תאמינו לי אתם לא מכירים את הסיפור הוא נוסע באוטו שלי בגלל שהוא התבכיין להורים שלי שאני לא נותן לו תאוטו

והאוטו שלי והביטוחים והטיפולים אני משלם

ומתוך כבוד להורים אני נותן לו לנהוג

לא נגלוש יותר מדי לקטע האישי

תודה על העזרה חברים

אל תהיה זין, אם אתה לא צריך את האוטו, תן לו

בכל מקרה,

דחוף משהו לאגזוז שיסתום אותו, (שתוכל גם אחר כך להוציא), האוטו לא יניע או שיניע ומיד יכבה, לא מאמין שזה יכול לגרום נזק.

פורסם
אל תהיה זין, אם אתה לא צריך את האוטו, תן לו

בכל מקרה,

דחוף משהו לאגזוז שיסתום אותו, (שתוכל גם אחר כך להוציא), האוטו לא יניע או שיניע ומיד יכבה, לא מאמין שזה יכול לגרום נזק.

לא ההצעה הכי חכמה. אם הוא בכלל יוכל לסתום הרמטית את האגזוז, יש סיכוי גדול שהאגזוז יתפוצץ מהלחץ.

Audi A3 8V Sportback

פורסם (נערך)

לחילופין שקול החלפת הרכב באחד עם השילוב DSG+TSI, יש להם מצב ליפט מובנה.

יכול להיות שהרכב יניע אבל סבירות נמוכה שיגיע לצפון בלי להכנס למצב ליפט.

בוא נראה את אחיך מבקש את הרכב שוב פעם אחרי שנתקע 7 שעות בצומת פורדיס!

:twisted:

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
לא ההצעה הכי חכמה. אם הוא בכלל יוכל לסתום הרמטית את האגזוז, יש סיכוי גדול שהאגזוז יתפוצץ מהלחץ.

לא חייב הרמטית, ולא חושב שהאגזוז יכול להתופצץ, זה לא שמצטבר לחץ ולחץ, יש טיפה לחץ והמנוע נכבה

פורסם

תחתוך את הצינור של הדלק עם קאטר, ממש אחרי הפילטר דלק.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

דבר עם ההורים אם הרכב שייך לך (ובבעלותך + אתה קנית את הרכב + אתה משלם על הדלק + אתה משלם על הטיפולים)

מבטיח לך שההורים שלך יבינו במידה ואח שלך נוסע הרבה ברכב שלך ולא מדובר על משהו חד פעמי.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

כמובן שמומלץ לעשות את מה שדיסקו כתב לאור נרות, זה נותן לעניין נופח רומנטי.

וברצינות, אם הייתי אח שלך יש מצב שהייתי בודק אופציה לשלוח אותך לפנימייה או לפחות משפחה אומנת, כמובן רק אחרי שהייתי מנקב לך את ארבעת הצמיגים.

אין לי בעיה עם זה שאתה לא רוצה לתת לאחיך את הרכב, לפי מה שאני מבין זה הרכב שלך וזכותך להחליט למי לתת אותו ולמי לא, אבל במקום להגיד לו שהוא לא מקבל את הרכב אתה עומד להתנהג כמו שמוק.

ברצינות, אם אני בנעלי אחיך ומגלה שהרמת לי תרגיל כזה נמוך כדי למנוע ממני שימוש ברכב- סיכוי סביר שבאמת הייתי דואג שהוא לא יניע.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...