Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעוניין שאוטו לא יניע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ,אישית , נתתי את הרכב שלי לאחי וקניתי אחר...

בתיבה פיוזים תנתק אחד גדול ביותר ותסגור את הרכב. רוב הסיכוי שהוא של סטרטר ורכב לא יוכל להניע.

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הלו אנשים , אתם קצת קשים עם פות״ש. הבנאדם חושש שאחיו יקח לו את האוטו לצפון, את האוטו שלו, בלי רשות שלו. זה אומר שיש לו אח חרא ששם עליו זין.

אם הוא רוצה לפנק את אחיו ברכב שלו או לא זה חייב להיות קודם כל החלטה שלו.

מה גם שמדובר ברכב ישן, אלי הוא סובל מתקלות פה ושם ואולי לפותש יש תכניות לגביו בחג.

נוסע בפריוס 2008

פורסם

א) תחביא את המפתח

ב) תפרק את הידית הילוכים ותחביא אותה בבית

ג) אם יש קודנית, תחליף את הקוד (במידה וזה אפשרי, יש כאלה שלא)

ד) רוצה להיות אח טוב? אם יש לך כסף לאוטו אחר, תקנה לעצמך אוטו אחר, ותודיע חגיגית לאחיך שהקיה ספיה מעכשיו שלו, וכל האחזקה עליו (יכול לא לעבוד לטווח ארוך, כי האח יכול לצאת חזיר, לנסוע באוטו בלי לטפל בו, להשבית אותו, ואז הסיפור יחזור חלילה עם האוטו החדש שלך).

ה) תפרק סליל הצתה, רק שים לב איזה חוט מתחבר לאן, כי אם תתבלבל בינהם, תגרום נזק למנוע.

ו) תנתק מנוע צעדים. אומנם לא תשבית את הרכב במיידי, אבל תגרום למנוע להיכבות ברמזורים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תעשה מנוי לקאר טו גו/ תשכיר רכב וסגור עניין.

היה לי עניין דומה עם אחותי זה לא נגמר טוב

חודשיים לא דיברנו.

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

פורסם

ברצינות -

האמת היא שאני מבין אותך. אני מבין בין השורות שאתם לא טובעים בכסף, ואתה משלם את עלות אחזקת הרכב.

כעת, אחיך רוצה לקחת את האוטו, כשאין לו שום מחוייבות לרכב, ושום אחריות לרכב, והוא יעשה לך טובה אם הוא ימלא דלק.

יש היום מכוניות קטנות להשכרה בסביבות 100 שקל ליום. תסביר להורים / לאח - ותפנה אותו לשכור רכב לעצמו / לחבר'ה.

הוא הרי לא נוסע לבד, נכון? והכי זול זה לקחת את האוטו שלך, כי בעלות הכי יקרה הם ימלאו דלק, וכנראה יזיינו קצת את האוטו בדרך.

נ.ב. אחי הגדול נתן לי את האוטו שלו מתי שרק ביקשתי. הוא ידע שהאוטו יחזור עם דלק מלא, מטופל ונקי, וידע שאני אתייחס אליו בחרדת קודש בגלל שזה רכוש של אדם אחר ולא שלי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

אתם כלל לא מכירים את הסיפור ועדיין אתם חושבים שאני מתעלל בו או שאני אח רע

האוטו עבר שתי תאונות קשות בגלל אחי ותמיד אני שילמתי הוא נוסע פעם בחודש רק בגלל שההורים שלי ביקשו שאני אתן לו

כמו שאתם יודעים זה רכב ישן קניתי אותו מבנאדם ששמר עליו בצורה יוצאת דופן במחיר הפקרות (הבעלים יצא די טיפש)

השקעתי על האוטו תנשמה שלי החלפתי מנוע הכל חדש דנדש ופתאום בבום ההורים שלי באים אליי ואומרים לי תן לאחיך גם את האוטו עכשיו אני משתמש באוטו באופן יומיומי זתומרת שכל יום יש לי נסיעה לעבודה לסידורים נגיד ככה שאני לא יושב בבית

ואתם יודעים מזה ילד בן 17 (אחי) אוהב לעשות פוזות, אני קניתי מערכת לאוטו שעלתה לי בזמנו בערך 6K והוא נוסע לבצפר עם מוזיקה פול ווליום ועושה פוזות עם דריפטים שהוא ראה במהיר ועצבני והופ....הדביק את עצמו למשאית בטון, וזו לא התאונה היחידיה הבנאדם נזק בחנייה הוא הצליח להוריד לי פגוש

עכשיו אין רכבים כאלה בפירוקיות אולי בודדים והסיכוי שאני יוכל להוציא משם משהו שימושי הוא אפסי

עריכה אחרונה על ידי theilya2
פורסם

אם ככה זה הרבה יותר פשוט.

נתק את כריות האויר ברכב.

וברצינות, תפוס את אחיך לשיחה רצינית וסגור את הפינה הזו אחת ולתמיד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הפתרון הוא רק בהדברות.

תסביר לו ולהוריך שאם הוא משתמש ברכב עליו לכל הפחות לשלם את ההוצאות הנגרמות כתוצאה משימוש שלו ברכב ( בדגם על דלק ותקוני פחחות וצמיגים )

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לחילופין שקול החלפת הרכב באחד עם השילוב DSG+TSI, יש להם מצב ליפט מובנה.

יכול להיות שהרכב יניע אבל סבירות נמוכה שיגיע לצפון בלי להכנס למצב ליפט.

בוא נראה את אחיך מבקש את הרכב שוב פעם אחרי שנתקע 7 שעות בצומת פורדיס!

:twisted:

LOL..

פורסם

למה אתה לא מתחיל מזה?

האם ההורים מביאים לו כסף לדלק או הוא נוסע על מה שאתה משאיר?

במקרה כזה תגיע למצב של נורה אדומה שברגע שיתניע הרכב יתכבה.

תוציא פיוז שאחראי על משאבת דלק ככה לא יגיע דלק למנוע.

תרשום ביטוח רק על שמך ככה אף אחד אחר לא יוכל לנהוג חוקית חוץ ממך.

ודבר איתו כי הדרך היחידה למכור קיה עם שתי תאונת זה להעביר אותה במשפחה הלאה.

פורסם
הפתרון הוא רק בהדברות.

תסביר לו ולהוריך שאם הוא משתמש ברכב עליו לכל הפחות לשלם את ההוצאות הנגרמות כתוצאה משימוש שלו ברכב ( בדגם על דלק ותקוני פחחות וצמיגים )

+1

אני מבין שקשה מאוד להגיד לא לאח שלך, אבל זאת הדרך היחידה.

נסה לרמוז להם שאם העניין ימשיך, האח, עם צורת נהיגה שלו, עלול למצוא את עצמו בטיפול נמרץ, או אפילו בבית לוינשטיין/מועדון השיש.

תסביר להם שאתה תלוי ברכב להתניידות יומיומית, ואתה לא מוכן להרשות לעצמך להשבית אותו, ואם הם רוצים, הם יכולים לתת לאח הקטן את הרכב שלהם, או לקנות לו רכב משל עצמו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תהיה אח טוב, תן לו את הרכב, זה חג, כולנו אחים ובקרוב נשפט בפני השם.

נתת?

סבבה, עכשיו תתקשר למשטרה, דווח על הרכב כגנוב ותן תיאור של צומת שאתה יודע שהוא יעבור בו, הרכב יושב לך ולאחיך יהיה זמן לשבת ולעשות חשבון נפש.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

פותח השרשור,

לא מכיר את טיב היחסים בינך לבין אחיך וציינת שהוא בן 17 ותחושתי שגם אתה לא מבוגר ממנו בהרבה.

אני מבין שהוא גרם לנזקים ברכב ואתה בתחושה שמה שאתה משקיע בעצם יורד לטמיון וזה לגיטימי בהחלט שתרגיש ככה.

הבעיה היחידה בכל הסיפור הזה היא הדרך בה אתה רוצה למנוע ממנו את השימוש ברכב, זה משהו שלא יפה לעשות לאח.

אתה בחור צעיר (אני משער) אבל קבל טיפ חשוב לחיים- משפחה זה חלק מאוד מאוד חשוב מהחיים שלך ויש דברים שלא עושים למשפחה, לדעתי מה שאתה מתכוון לעשות נכנס בקלות לאותם דברים "אסורים".

תפוס את אחיך לשיחה, תגיד לו שלאור זה שהוא לא מכבד את הרכוש שלך אתה לא מעוניין לתת לו את הרכב וסגור את העניין.

ההורים שלך לא יכולים להכריח אותך לתת לו את הרכב ואם הוא לא מתחשב כפי שאתה מתאר אז כנראה שבסתר ליבם הם גם יבינו את ההחלטה שלך.

אבל מזכיר לך שוב חבר, משפחה ובמיוחד אחים- חלק מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד חשוב מהחיים שלך, אל תתלכלך עם זה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...