Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דבש טבעי מפרח צוף ולא מעובד/מחומם/מסונף ומתוסף סוכר כמו שיש בשוק בדר"כ - היכן?

liav12
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אהלן

אני אחד שאוהב דבש, לא מגזים מדי אבל אוהב

לאחרונה קראתי שדבש רגיל שאנחנו רגילים לקנות ומהמוכרים יותר מגיע מדבורים שמוצפות ב"צוף" לא אמיתי כגון מים וסוכר (אין לי מושג אם נכון), ושבעקרון הדבש הרגיל שנמכר בסופרים הוא לא ממש טבעי ומסונן ומסוכר לעומת דבש, שאמור להיות מפרחים שמפרישים צוף.

בכל אופן מפה לשם, הגעתי למסקנה שמעכשיו נקנה דבש טבעי :p

מישהו חשב כמוני פעם ועבר לדבש נורמלי לא כמו "יד מרדכי" ושות'?

תודה :)

Opel Adam S 2017

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אצלנו בחברה מייצרים בתור תחביב את הדבש בין הטובים שיצא לי לטעום. והרבה אחרים שנחשפו לדבש הזה גם כן בדעה הזאת.

http://www.foodis.co.il/feature.asp?sec=7&featid=31697

הם נמכרים גם באריזות של 1.25 ק"ג, 2.5 ק"ג, ו 5 ק"ג.

ישנם מספר סוגי דבש לפי צמחים (אבל אמיתי, לא רק מחליפים מדבקה) וישנו גם דבש שכולל את החלת דבש עצמה בתוך הצנצנת. מחירים בין 38 ש"ח לקופסא סטנדרתית (לא זוכר מה המשקל בדיוק) עד 300~ ש"ח לאריזה של ה 5 ק"ג.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חפש כל מיני יצרנים קטנים שלא מופיעים על מדף המבצעים בסופר.

יד מרדכי זה באמת התחתית של התחתית - דבש בטעם מי סוכר.

מעבר לכך, נטו עניין של טעם, אני בד"כ מעדיף דבשים ישנים מגובשים למדי (לא שימושי לראש השנה),

לא התקבעתי על סוג מסוים.

קפיצה קטנה לחנות הטבע המקומית ואתה מסודר. יהיה יקר יותר, והפעם בצדק.

עריכה:

טעמתי את אחד הדבשים מזיכרון שציין מיוזיק. היה משובח, מומלץ.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני הפסקתי לרכוש דבש מהחברות הגדולות.

שני דבשים מומלצים שיצא לי לטעום הם דבש אקליפטוס של כוורן ממושב קדש ברנע ודבש הכרמל (נראה לי שככה קוראים לו) שנמכר בחנות המפעל של קהילת בית אל. הדבש של בית אל הוא 100% טבעי, בלי חימום ושאר שיקוצים, בוודאות.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני הפסקתי לרכוש דבש מהחברות הגדולות.

שני דבשים מומלצים שיצא לי לטעום הם דבש אקליפטוס של כוורן ממושב קדש ברנע ודבש הכרמל (נראה לי שככה קוראים לו) שנמכר בחנות המפעל של קהילת בית אל. הדבש של בית אל הוא 100% טבעי, בלי חימום ושאר שיקוצים, בוודאות.

איתמר

שתי תגובות למעלה. זאת בדיוק החברה בה אני עובד. (תעשיות בית אל)

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

"יערת הדבש" באלוני אבא, דבש טבעי לגמרי וכוורן גאה שלא יקמבן.

ייתכן ועושה משלוחים, מוכר למספר חנויות טבע רחבי הארץ.

מומלץ

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אצלנו בחברה מייצרים בתור תחביב את הדבש בין הטובים שיצא לי לטעום. והרבה אחרים שנחשפו לדבש הזה גם כן בדעה הזאת.

http://www.foodis.co.il/feature.asp?sec=7&featid=31697

הם נמכרים גם באריזות של 1.25 ק"ג, 2.5 ק"ג, ו 5 ק"ג.

ישנם מספר סוגי דבש לפי צמחים (אבל אמיתי, לא רק מחליפים מדבקה) וישנו גם דבש שכולל את החלת דבש עצמה בתוך הצנצנת. מחירים בין 38 ש"ח לקופסא סטנדרתית (לא זוכר מה המשקל בדיוק) עד 300~ ש"ח לאריזה של ה 5 ק"ג.

תודה רבה על העצות!

נראה טוב, מה מן הטעמים הכי עדיף? יש כמה סוגים ואין לי מושג מה אומר כל אחד מהסוגים (פרחי אבוקדו / וכו')

ספיידרמן לא מצאתי הזמנות שלהם של יערת הדבש

Opel Adam S 2017

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שתי תגובות למעלה. זאת בדיוק החברה בה אני עובד. (תעשיות בית אל)

איפה קונים? אתם מפיצים לחנויות בשרון [נתניה]?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איזה דבש-טבעי-מפרח-צוף-ולא-מעובד-מחומם-מסונף-ומתוסף-סוכר כן ניתן להשיג ברשתות הגדולות, שופרסל למשל.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...