Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב בתקציב של כ50K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפי דעתי וזאת רק דעתי {יש הרבה דברים שהם סובייקטיבים}...הסוויפט עולה על האיביזה בכל פרמטר שיש.

יותר חסכונית בדלק, יותר בטיחותית, יותר מרווחת, יותר נוחה לנסיעה.

אתמול נהגתי על האיביזה של דוד שלי, ידנית, מנוע 1.4 שנת 2014...לא אהבתי בכלל. הפיאסטה שלי יותר נוחה ויותר מרווחת, המנוע יותר שקט, אין רווח לזוז במושב הנהג, האיביזה לא הכי מתאימה לאנשים גבוהים.

אבל שוב...את מעוניינת באיביזה וזה בסדר גמור מבחינתך, לא אמור לעניין אותך הדברים שנוחים לנו ומה שטוב בשבילנו.

אם בדקת ואהבת את האיביזה אז לכי על זה.

רק אל תמהרי ואל תהיי פזיזה, ככה עושים טעויות.

רשמתי שהאיביזה הכי פחות אמינה מכייון שבגיר הרובוטי שלה יש לא מעט בעיות.

אם תעשי חיפוש בפורום את תראי שיש אנשים שלא יכולים בלי הגיר הרובוטי {dsg} ויש אנשים שסולדים ממנו מאוד. הוא נוטה לבעיות ובשנתון שאת מחפשת רכב אז האחריות יצרן מסתיימת עוד מעט או כבר הסתיימה.

מבחינת מהירות, איך הסוויפט והפיאסטה בהשוואה לאיביזה?

מבחינת נוחות נהג, אני קטנה ונמוכה. אין לי בעיה.

ההתעניינות שלי באיביזה היא דיי שטחית. יצאתי עם מישהו עם איביזה ספורט 2010, והתאהבתי בלוק שלה ובמהירות.

עריכה אחרונה על ידי RotemYeh
פורסם

הסוויפט והאיביזה יותר זריזות מהפיאסטה, בהילוכים נמוכים ובעליות הפיאסטה בתחילת הנסיעה יכולה להיות קצת עצלה.

מבחינת מהירות כולן יגיעו לאותה המהירות וכולן יעשו את זה בהפרש של 1-2 שניות, לפי דעתי הפרמטר הזה לא צריך לשנות לך כ"כ.

איפה את גרה? ירושלים, חיפה שהן ערים הרריות או ת"א והסביבה שהן יותר מישוריות?

אני יכול להגיד לך שהפיאסטה רכב מאוד יציב גם במהירויות גבוהות. לגבי הסוויפט אין לי מושג, אני יכול רק להניח שהיא יציבה גם.

האיביזה אתמול קצת אכזבה אותי, מאוד דלה באבזור שלה ועשו טובה לדוד שלי שנתנו לי מין התקן בלוטוס כזה שמתחבר למערכת המקורית של הרכב.

האיביזה של הבחור הייתה משופרת או שהוא קנה אותה כספורט? או שזאת הייתה רק הצורה שלה שעושה לך את זה?

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם
הסוויפט והאיביזה יותר זריזות מהפיאסטה, בהילוכים נמוכים ובעליות הפיאסטה בתחילת הנסיעה יכולה להיות קצת עצלה.

מבחינת מהירות כולן יגיעו לאותה המהירות וכולן יעשו את זה בהפרש של 1-2 שניות, לפי דעתי הפרמטר הזה לא צריך לשנות לך כ"כ.

איפה את גרה? ירושלים, חיפה שהן ערים הרריות או ת"א והסביבה שהן יותר מישוריות?

אני יכול להגיד לך שהפיאסטה רכב מאוד יציב גם במהירויות גבוהות. לגבי הסוויפט אין לי מושג, אני יכול רק להניח שהיא יציבה גם.

האיביזה אתמול קצת אכזבה אותי, מאוד דלה באבזור שלה ועשו טובה לדוד שלי שנתנו לי מין התקן בלוטוס כזה שמתחבר למערכת המקורית של הרכב.

האיביזה של הבחור הייתה משופרת או שהוא קנה אותה כספורט? או שזאת הייתה רק הצורה שלה שעושה לך את זה?

לפי מה שראיתי בדגמים החדשים יותר הפיאסטה והאיביזה כמעט היו זהות בתחום המהירות.

אני גרה בטבריה, יש המון עליות. ואני מסתובבת באיזור חיפה, ק.שמונה..

האיביזה שלו הייתה עם הרבה תוספות, סאן רוף, ספויילר ועוד כמה שטויות שאני לא מבינה בהן. משהו בצורה הכללית שלה עושה לי את זה.

שאגב, ראיתי כמה רכבים שממש מזכירים לי את העיצוב שלה.

פורסם

מהירות זה נחמד, השאלה היא תוך כמה זמן הרכב מגיע למהירות הרצויה ואיך הוא מתנהג כאשר הוא במהירות גבוהה.

איזה רכבים הזכירו לך את העיצוב?

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם
מהירות זה נחמד, השאלה היא תוך כמה זמן הרכב מגיע למהירות הרצויה ואיך הוא מתנהג כאשר הוא במהירות גבוהה.

איזה רכבים הזכירו לך את העיצוב?

יונדאי, אבל אני לא בטוחה איזה דגם. אתמול ראיתי i30 שהזכירה לי קצת את האיביזה.

• תוכן חדש...