Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב בתקציב של כ50K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחר התייעצות פה בפורום על ההצעות שנתנו לי לרכבים דגם 2011, חשבתי בעצתכם ללכת על רכב חדש.

אבל אז הגעתי לסכומים קצת גבוהים יותר.

אני כרגע חושבת שבמקום לקחת מימון על רכב חדש בסכומים של 90-110 אלף שקל, עדיף לי לקחת הלוואה מהבנק ולקנות מיד פרטית רכב בתקציב של כ50 אלף שקלים. עם מוכנות לשלם קצת יותר לרכב שבאמת יענה על הצרכים שלי.

כרגע אני מתעניינת ב2 דגמים, שאמנם בדקתי חדשים, אבל בתקציב שלי אצליח להשיג שנתונים של 2011, 2012 ואפילו 2010 נראה לי.

אני שוקלת את הפורד פיאסטה, והאמת שקראתי ביקורות לא משהו על איכות הפלסטיק ברכב, והמהירויות שלה, וכמו כן צריכת דלק.

הייתי רוצה לשמוע מכם.

והשברולט סוניק גם ממש משכה לי את העין. בכללי, איביזה זה החלום שלי. אבל אין לי צורך ברכב גדול.

אז מה הדרישות שלי מרכב?..

אני יודעת שזה יישמע פלצני, אבל מהירות. אני רוצה רכב שיאיץ בקלות, בלי מאמץ. ונסיעות במהירות גבוהה תהיה נוחה ונעימה, ולא יורגש מאמץ.

צריכת דלק, שכאן אני מאמינה שאני סותרת את הסעיף הראשון. אבל כמה שיותר חסכוני.

שהאוטו יהיה "מתקדם" מבחינת העיצוב הפנימי שלו. שליטה מההגה וכו'. עד כמה שאפשר כמובן.

אשמח לשמוע על דגם אחר אם יש לכם רעיון.

תודה ויום טוב :)

פורסם

דבר ראשון זה טוב שהחלטת מה את רוצה לעשות, כי אין צורך להתברבר עם המון דגמים.

דבר שני, איכות החומרים בפיאסטה היא מבין הטובות בקטגוריה, איכות הפלסטיק מעולה והרכב נראה טוב מבפנים ולא מצועצע כמו בניסאן מיקרה לדוגמא.

מה שכן הרכב פחות זריז מהאיביזה ומבחינת חסכון שתיהן כמעט אותו הדבר, אין הפרש גדול בצריכת הדלק שלהן, כמובן שהרבה תלוי באופן הנהיגה שלך.

דרך אגב, האיביזה היא לא רכב גדול ככה שאם חשקה נפשך באיביזה אז גם האיביזה וגם הפיאסטה הן סופרמיני ושתיהן פלוס מינוס באותו גודל גם חיצונית וגם במרווח לנוסעים. הבעיה עם האיביזה היא במושב הנהג, הכל צפוף שם והגרסה שמגיעה עם מערכת מפריעה קצת לרגליים.

לי יש סלידה משברולט ואין לי ניסיון עם שברולט ככה שאני לא יכול לתת לך את הדעה שלי. נחכה לחברי פורום אחרים בכדי לראות את דעתם.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם
דבר ראשון זה טוב שהחלטת מה את רוצה לעשות, כי אין צורך להתברבר עם המון דגמים.

דבר שני, איכות החומרים בפיאסטה היא מבין הטובות בקטגוריה, איכות הפלסטיק מעולה והרכב נראה טוב מבפנים ולא מצועצע כמו בניסאן מיקרה לדוגמא.

מה שכן הרכב פחות זריז מהאיביזה ומבחינת חסכון שתיהן כמעט אותו הדבר, אין הפרש גדול בצריכת הדלק שלהן, כמובן שהרבה תלוי באופן הנהיגה שלך.

דרך אגב, האיביזה היא לא רכב גדול ככה שאם חשקה נפשך באיביזה אז גם האיביזה וגם הפיאסטה הן סופרמיני ושתיהן פלוס מינוס באותו גודל גם חיצונית וגם במרווח לנוסעים. הבעיה עם האיביזה היא במושב הנהג, הכל צפוף שם והגרסה שמגיעה עם מערכת מפריעה קצת לרגליים.

לי יש סלידה משברולט ואין לי ניסיון עם שברולט ככה שאני לא יכול לתת לך את הדעה שלי. נחכה לחברי פורום אחרים בכדי לראות את דעתם.

היי, תודה על התגובה

אני שמחה מאוד לשמוע אתדעתך על האיביזה. זה באמת חלום שלי... אני שוקלת אותה שוב.

אשמח לשמוע חוות דעת מאנשים על השברולט עדיין.

פורסם

למה שלא תעשי נסיעת מבחן על האיביזה?

מה שנוח לי, לא בהכרח נוח בשבילך...ולהפך.

לא קונים רכב על סמך סיכומים של אנשים פה, בטח שלא בסכומים כאלה.

אל תשכחי שהאיביזה יכולה לאכזב אותך לאחר נסיעת מבחן.

פורסם
למה שלא תעשי נסיעת מבחן על האיביזה?

מה שנוח לי, לא בהכרח נוח בשבילך...ולהפך.

לא קונים רכב על סמך סיכומים של אנשים פה, בטח שלא בסכומים כאלה.

אל תשכחי שהאיביזה יכולה לאכזב אותך לאחר נסיעת מבחן.

עשיתי עליה נסיעת מבחן לפני כחודשיים, שאלתי גם בפורום לגביה. היה מדובר במגרש פרטי ובאיביזה שהייתה בליסינג עם ק"מ מאוד מאוד גבוה, ואמרו לי לרדת מזה.

הבלימה הייתה מעצבנת. "קיקים" של בלימות. אבל א. צריך להתרגל לרכב חדש ורגיש (לעומת הרכב בלאי שלי, שצריך לסחוט את הברקס)ב. הייתי בלחץ..

פורסם

מה הייתה כוללת העסקה של האיביזה? מצאת עוד משהו? ידנית או רובוטית?

לרכב חדש צריך להתרגל, לפעמים זה לוקח כמה דקות ולפעמים לוקח כמה ימים, גם אני עשיתי את המעבר הזה מפונטו שנת 2000 לפיאסטה שנת 2014.

תמיד עדיפות לקחת מיד פרטית ולא ממגרש/השכרה.

פורסם

המאזדה 2 תעניק לך את תאוצה שאת מחפשת עם תצרוכת דלק של 1 ל 12 בממוצע (בנסיעה רגועה)

כדי להמליץ לך גם על סוזוקי סוויפט עם מנוע 1.5 עם תצרוכת דלק של 1 ל 13

אופציה אחרונה טיוטה יאריס עם מנוע 1.3 תצרוכת דלק של 1 ל 14

אלו הרכבים שאני מאמין בהם . מכיר אותם ויכול להמליץ לך בתקציב שלך .

פורסם

סוויפט 2008 תכנס בתקציב, אפשר למתוח עוד 5K ולקבל שנת 2010 עם מנוע 1.5.

היאריס כנ"ל.

שתי האפשרויות האלה יתנו לך אמינות, נוחות ונהיגה מהנה.

המאזדה 2 תהיה קצת פחות חסכונית אבל אם את לא נוסעת הרבה אז זה לא משנה כ"כ.

האיביזה פחות אמינה מבין כולן לכן אני מסתייג ממנה קצת.

פורסם (נערך)
מה הייתה כוללת העסקה של האיביזה? מצאת עוד משהו? ידנית או רובוטית?

לרכב חדש צריך להתרגל, לפעמים זה לוקח כמה דקות ולפעמים לוקח כמה ימים, גם אני עשיתי את המעבר הזה מפונטו שנת 2000 לפיאסטה שנת 2014.

תמיד עדיפות לקחת מיד פרטית ולא ממגרש/השכרה.

אני לא ממש זוכרת כמה הם רצו עליה. אבל היא עשתה 160 אלף קמ"ש מ2010, אז אמרו לי פה ממש לא לחשוב על זה, בעיקר כי מדובר במגרש פרטי. אוטומט.

וכן אני בטוחה שצריך להתרגל.

למה האיביזה לא אמינה?

עריכה אחרונה על ידי RotemYeh
פורסם
המאזדה 2 תעניק לך את תאוצה שאת מחפשת עם תצרוכת דלק של 1 ל 12 בממוצע (בנסיעה רגועה)

כדי להמליץ לך גם על סוזוקי סוויפט עם מנוע 1.5 עם תצרוכת דלק של 1 ל 13

אופציה אחרונה טיוטה יאריס עם מנוע 1.3 תצרוכת דלק של 1 ל 14

אלו הרכבים שאני מאמין בהם . מכיר אותם ויכול להמליץ לך בתקציב שלך .

יש לי סלידה נוראית ולא מוסברת מסוזוקי. אני יודעת שזה אחלה רכב והוא מאוד אמין נוח.

האמת שטויוטה יאריס נראה לי רלוונטי יותר. אבל קצת קשה למצוא בתקציב שלי.

פורסם

יש לי סלידה נוראית ולא מוסברת מסוזוקי. אני יודעת שזה אחלה רכב והוא מאוד אמין נוח.

האמת שטויוטה יאריס נראה לי רלוונטי יותר. אבל קצת קשה למצוא בתקציב שלי.

הסלידה שלך היא מיותרת - סוזוקי רכב מעולה שווה לפעמים גם לחשוב מחוץ לקופסה .

וכן, היאריס הרבה יותר... אם ההון מצוי בכיסך .

פורסם

סוזוקי סוויפט רכב מעולה.

נוח, אמין, לא צורך הרבה דלק, טיפולים זולים ואפילו מהיר.

לי היה עד לפני שבוע את הדגם של ה 1500 מתחילת 2011 והייתי ממש מרוצה.

פורסם

שאת מדברת על איביזה, את מדברת על ידנית? או רק אוטומטית?

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

לפי דעתי וזאת רק דעתי {יש הרבה דברים שהם סובייקטיבים}...הסוויפט עולה על האיביזה בכל פרמטר שיש.

יותר חסכונית בדלק, יותר בטיחותית, יותר מרווחת, יותר נוחה לנסיעה.

אתמול נהגתי על האיביזה של דוד שלי, ידנית, מנוע 1.4 שנת 2014...לא אהבתי בכלל. הפיאסטה שלי יותר נוחה ויותר מרווחת, המנוע יותר שקט, אין רווח לזוז במושב הנהג, האיביזה לא הכי מתאימה לאנשים גבוהים.

אבל שוב...את מעוניינת באיביזה וזה בסדר גמור מבחינתך, לא אמור לעניין אותך הדברים שנוחים לנו ומה שטוב בשבילנו.

אם בדקת ואהבת את האיביזה אז לכי על זה.

רק אל תמהרי ואל תהיי פזיזה, ככה עושים טעויות.

רשמתי שהאיביזה הכי פחות אמינה מכייון שבגיר הרובוטי שלה יש לא מעט בעיות.

אם תעשי חיפוש בפורום את תראי שיש אנשים שלא יכולים בלי הגיר הרובוטי {dsg} ויש אנשים שסולדים ממנו מאוד. הוא נוטה לבעיות ובשנתון שאת מחפשת רכב אז האחריות יצרן מסתיימת עוד מעט או כבר הסתיימה.

• תוכן חדש...