Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יכול להעיד על עצמי שאני אוהב להחשף למותגים חדשים וכמעט ולא קונה פעמיים ג'ינס מאותו דגם, למעט מוצלחים במיוחד.

אין לי בעיה גם עם 100 שקל וגם עם 1500. אני אקנה גם וגם.

מבחינת נוחות הג'ינס הנוח ביותר שהיה לי אי פעם היה דווקא ממותג ישראלי קרוקר. נדמה לי שהוא נעלם. לא רואה חנויות שלהם יותר.

היו להם דגמים מבד יפני גמיש ודק יחסית שנתנן גם גמישות, גם אוורור וגם שמר על צורה יפה מאוד.

אבל אין כמו מכנסי פשתן לדרישות של פות"ש.

פורסם

הגינס הכי נוח לדרישות של פות"ש יהיה במידה אחת גדולה יותר מהמידה שלו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

בגדול, כל ג'ינס בגזרה regular\relaxed יכול לעשות את העבודה, כי הוא רחב ברגליים. הבעיה שלא לכולם הגזרה הזאת מתאימה (למשל אם אתה נמוך עם מבנה גוף קצת רחב זה יגרום לך להראות עוד יותר נמוך ורחב). בגלל זה הרבה יצרנים מכניסים 1-2% אלסטן (דבר שגורם לבד להיות אלסטי יותר), ככה גם גזרות צרות יותר יכולות להיות עדיין מאוד נוחות (כמו שציין liav12 בתחילת השרשור).

ככה שאין צורך לקנות ג'ינס שגדול\קטן עליך במידה, פשוט תתאים לעצמך את הגזרה שהכי מחמיאה למבנה הגוף ותבחר את הדוגמא עם הבד הסטייצ'י.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
נסה פעם ג'ינס של CELIO.

הג'ינסים של CELIO לא שווים את הכסף, בד פשוט באיכות מאוד ירודה, כבר אחרי כביסה אחת מאבדים מהצבע ונראים כמו סמרטוט.

ללי קופר יש ג'ינסים מבד איכותי ונוחים ליומיום, אם כי יקרים יותר מהשאר.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

גם אני ממליץ על לי קופר, הגזרה COLTH נראית יותר טוב ומחמיאה יותר לגוף, אך ROOK או MAX/ ROOK אם אני לא טועה היא העדיפה והמתאימה לדרישותיך!

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם
הג'ינסים של CELIO לא שווים את הכסף, בד פשוט באיכות מאוד ירודה, כבר אחרי כביסה אחת מאבדים מהצבע ונראים כמו סמרטוט.

חבר שלי מאוד אוהב את celio כך שכמעט כל הבגדים שלו משם (ואני אחראית על הכביסה שלהם), יש לו ג'ינסים מ2011-2014 במצב שאני יכולה לשים אותם על המדף בחנות בלי שיראו הבדל.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

כנ"ל.

האחד-שתיים23, אולי נפלת על דגם לא טוב או משהו, לא יודע. יש לי שלושה ג'ינסים של סליו כבר יותר משנה והם עדיין נראים מצוין. אחד ג'ינס רגיל וקצת גמיש, האחרים מאוד גמישים, ממש מרגיש גומי. שלושתם במצב מצוין. ייתכן ואתה לא מכבס נכון.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...