Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, שמתי לב שחסר לי נוזל קירור בראדיטור, ישל י יונדאי I20 כעת יש שם אדום.

הרכב יוצא ליסינג ומאז לא הוחלף אם זה משנה, הרכב שנת 2010 עם 70000

יש לי בבית מיכל חדש של סונול של 2033 בצבע ירוק.

האם הוא מותאם או האם זה בסדר לערבב?

מה עושים?

פורסם

לא מומלץ לערבב בין נוזל קירור,המפלס מתחת למינימום?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תגש למוסך המורשה.

אגב אני זוכר שבגטס ובi30 הנוזל המקורי של יונדאי בכלל בצבע ירוק, תבדק האם האדום בכלל זה נוזל מקורי, ואם לא אז רצוי לבצע ניקיון למערכת הקירור והחלפה לנוזל הקירור המקורי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לרוב המפלס יהיה באמצע,זה תקין.

האם שמת לב שיש ירידה או בגלל זה לא עד הסוף אתה חושב שיש ירידה?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פשוט בבדיקה אקראית בתחנת דלק המתדלק הראה לי ואכן חסר קצת..

בשביל זה ללכת למוסך מורשה? מה להגיד להם? וכמה אמור לעלות?

פורסם

קודם כול תירגע,המתדלק יודע כמה היה לפני? הוא כניראה לא מבין כול כך וסתם רצה לדחוף לך אולי נוזל קירור.

אצלי גם הפנדה ובספייס סטאר שהם רכבים חדשים המפלס הוא בערך באמצע כמו אצלך זה מצב תקין.

אם אתה חושב שיש ירידה תסמן עם עט את המפלס הנוכחי ותעקוב אחרי זה.

פורסם

רוב הסיכויים שלרכב יש נוזל מקורי,הוא היה אמור להיות מטופל עד 2013 במורשה יבואן,אתה יכול לשאול במורשה לגבי צבע הנוזל קירור.

פורסם
הוא באמצע בן המינימום למקסימום, מה עושים?

לא עושים כלום. זה כאמור תקין.

פשוט בבדיקה אקראית בתחנת דלק המתדלק הראה לי ואכן חסר קצת..

בשביל זה ללכת למוסך מורשה? מה להגיד להם? וכמה אמור לעלות?

לא רוכשים שום דבר בתחנות דלק (למעט את המוצרים של העז ביילו :wink:) ולא ממלאים שם לא שמן ולא מי קירור !

(סביר להניח שלא יתנו לך את סוג הנוזל המתאים ביותר לרכבך. וכן - ניזל קירור ושמן מנוע - לבדוק כשהרכב קר או לאחר שעמד כמה שעות).

המתדלק תמיד יראה לך שחסר...

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...