Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב תקציב עד 5k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני רוצה לקנות רכב משומש. אני לא מבין גדול במכוניות אבל חשוב לי שתמליצו לי על רכב שיהיה אמין וחסכוני בדלק עד כמה שניתן כמובן במחיר שכזה.

הנה הפרטים:

1.מחיר-עד 5000 ש"ח.

2.אופן השימוש-אמור לשמש אותי בעיקר לנסיעות יומיות לעבודה, לנסיעות לחדר כושר 3 פעמים בשבוע, לקניות בסופר פעם בשבוע ועוד חודשיים גם נסיעות ללימודים פעמיים בשבוע. כמובן שיכולות להיות עוד נסיעות כאלה ואחרות לא מתוכננות מראש. אבל זהו בגדול מה שרשמתי.

3.ידני/אוטומט-מעדיף אוטומט.

4.כמות נוסעים באוטו-בעיקרון רק אני.

אם צריך להוסיף עוד משהו תגידו לי. תודה מראש לכולם..

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אי אפשר לאכול את העוגה ולאכול אותה שלמה. בתקציב שלך תחפש את הרכב השמור ביותר עם היסטוריית טיפולים מלאה שכל המכלולים שלו עובדים וטסט הכי ארוך (ועדיפות גדולה לידני).

בנוסף, קרא את המדריך שכתבתי ומופיע בחתימה שלי.

פורסם

דייהטסו שרייד,יונדאי אקסנט.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אתה חייב להבין שרכב ב 5000 ש"ח יכול להיות סבבה אם הדרישות צנועות.

אבל הרבה רכבים במחיר הזה יכולים להפתיע לרעה ולחייב תיקונים בעלות של 500, 1000 ו 2000 ש"ח ואף יותר.

בקיצור צריך מזל וגם הבנה ברכב לא תזיק.

סיכוי הרבה יותר טוב להשיג רכב שיתפקד באופן סביר יהיה אם תכפיל ואף תשלש את התקציב שלך. אם אי אפשר אז רק חשוב שתדע שיש סיכוי שההשקעה ברכב תרד לטמיון

פורסם

אתה הולך להכנס להרפתקה רצינית עם רכב ב 5,000, הרוב המוחלט של הרכבים במסגרת התקציב הם "נבלות" מאחד מכמה סוגים:

א. סתם רכב עם קילומטראז' גבוה ומצב קוסמטי של הומלס.

ב. רכב אחרי פגיעת שלדה רצינית שנמכר בזול ואף בנאדם בר דעת לא יעשה בדיקה ב 500 ש"ח לרכב ב 5,000 ש"ח.

ג. רכב עם תקלה רצינית שעלות התיקון גבוהה מעלות הרכישה והרכב נוסע בקומבינה שאמורה להחזיק מעמד עד בדיוק שעתיים אחרי שתקנה את הרכב.

גם אם במקרה הטוב תקנה רכב מצוחצח עם קילומטראז' גבוהה עלויות האחזקה עלולות להיות גבוהות עקב בלאי של מכלולי הרכב.

אל תשכח ביטוח חובה (אזור 1800 ש"ח) צד ג' (אזור 900 ש"ח) ובמוקדם או במאוחר רישיון רכב (עוד איזה אלף).

פורסם

אני מסכים עם רוב דברייך, אבל מדי פעם יש מציאות.

ב 2009 רכשתי את הרכב הראשון שלי, מיצובישי לנסר 1.5 אוטומטית 93' עם 144000 ק"מ מטופלת מהיום הראשון במוסך מורשה מיצובישי, קניתי אותה מאישה זקנה אחרי טיפול גדול כולל טיימינג, מצבר חדש צמיגים חדשים וטסט לשנה ב 7000 ש"ח.

שירתה אותה ללא שום בעיה במשך שנתיים ו 40000 ק"מ, הכל עבד באוטו כמו שעון: המנוע, הגיר, המזגן, חלונות החשמל ואפילו מראות החשמליות!.

יש מציאות אבל צריך ה-מ-ו-ן סבלנות ועוד יותר המון מזל.

זה היה הרכב, אגב מדובר בצבע מקורי (הזקנה הקפידה להחנות את הרכב בחנייה מקורה!!!):

kxyytamyzdjy.jpg

• חברי המעגל הראשון
פורסם

המיצובישי מהממת.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

לפני הכל: אין לי שום קשר לרכב הנ"ל:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?541957-%D7%90%D7%A7%D7%A1%D7%A0%D7%98-1300-LS-%D7%9B%D7%97%D7%95%D7%9C%D7%94-%D7%9E%D7%95%D7%93%D7%9C-1997

לכאורה עבר במשפחה, אולי יש היסטוריית טיפולים, אחרי קנייה נשאר לך 3K לטסט ויישור קו

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

שלום אנשים ושבוע טוב.. בהמשך לבקשתי בתחילת האשכול יש לכם עוד המלצות על רכבים חוץ מדהייטסו שרייד ויונדאי אקסנט שאחד מהמשתמשים פה רשם?

אני לא יכול לחרוג מהתקציב של 5000 ₪ ומצד שני אני ממש צריך ורוצה אוטו.

אני באמת אשמח לשמוע עוד המלצות ו/או טיפים. תודה ושבוע טוב וחג שמח..

נ.ב. גם לכם המקלדת בפורום עושה בעיות? זה פשוט ממש מעצבן להקליד ככה שעל כל אות שנייה צריך ללחוץ כמה פעמים!

פורסם

אני לא חושב שכדאי לקנות רכב כל כך ישן שעוד מעט יצטרך לעבור טסט פעמיים בשנה.

עדיף מודל כמה שיותר חדש. אם תתאמץ טיפה ותצליח למצוא גטס ידנית שמורה- גם אפשרות טובה-שנתון מתקדם ורכב שנחשב לאמין.

פורסם

מה שלא תבחר, דיר באלאק, אל תעז לקנות אוטו עם מים במקום נוזל קירור במערכת הקירור.

ממליץ גם לקחת כל אוטו שמעניין אותך לבדיקת לחץ הפוך במוסך, לשלם 150 שקל, ואז לעשות חושבים.

שילדה, מכות פח, וכו - הכל שטויות. באוטו ישן - תקלה במנוע והפסדת את הכסף. אז יש לבחור בתבונה.

• תוכן חדש...