Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט טולדו 2014 - חששות DSG

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים, אשמח לייעוץ לפני רכישה כי אני מתלבט

בחיפוש רכב משפחתי לאשתי ראיתי את הסיאט טולדו החדשה

התרשמתי ממנה לטובה בנסיעת המבחן...המנוע 1.4 ממש מאיץ את הרכב טוב, אחיזת הכביש והיציבות בסיבובים טובה מאוד. לא שמתי דגש מיוחד על הנוחות במבחן אבל אם לא שמתי לב למשהו רע בכבישים של הדרום אז כנראה זה משהו שאני יכול לחיות איתו. הפלסטיק ברכב נראים ומרגישים זולים אבל לא משהו שאני לא רגיל אליו מהיפניות (סביר לרמת המחיר הזאת). האבזור גם סבבה.

הדבר היחידי שמדאיג אותי...ניחשתם זאת תיבת הDSG7 שבנסיעת מבחן הקפדתי לבדוק אותה בצורה קיצונית גם בהאצות\האטות וגם בזחילה שכולם מדברים עליה ואופן הפעולה שלה היה חלק.

* שאלת מיליון הדולר היא האמינות המפורסמת! (הנושא נטחן בפורומים אבל לא מצאתי מידע אחרי השדרוג) הסוכן מדבר על שדרוג למדינות האקלים החם שנכנס מ2013 וכלל שדרוג השמן והקלצ'ים אבל יש לו את המניע למכור אז הוא לא הגורם הכי אמין!

** פחות רואים את על הכביש מהראפיד (שנמכרת יותר בליסינג)...בטח יהיה קשה למכור אותה בעתיד.

מישהו בעל ניסיון יכול לייעץ?

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה צודק בקשר לחשש, אבל אין לך ממה לחשוש כי השם הרע של תיבת ההילוכים הזאת יצא מהדגמים הראשונים שלה.

בשנת 2012 יצא עידכון של המצמדים והבעיה נפתרה וכבר אין ממה לחשוש.

יש בבעלות המשפחה ששלי3 רכבים עם תיבת dsg וכולם אחרי 2012 ולא ידוע על תקלות.

ד"א, תבדוק גם את סקודה ראפיד, יצא לה לא מזמן עידכון פנים קטן שמייפה אותה קצת מבפנים וגם יש לנהג שליטה על ארבעת חלונות החשמל בניגוד לטולדו שלנהג שליטה רק על החלונות הקידמיים.

מקווה שעזרתי

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם
אתה צודק בקשר לחשש, אבל אין לך ממה לחשוש כי השם הרע של תיבת ההילוכים הזאת יצא מהדגמים הראשונים שלה.

בשנת 2012 יצא עידכון של המצמדים והבעיה נפתרה וכבר אין ממה לחשוש.

יש בבעלות המשפחה ששלי3 רכבים עם תיבת dsg וכולם אחרי 2012 ולא ידוע על תקלות.

ד"א, תבדוק גם את סקודה ראפיד, יצא לה לא מזמן עידכון פנים קטן שמייפה אותה קצת מבפנים וגם יש לנהג שליטה על ארבעת חלונות החשמל בניגוד לטולדו שלנהג שליטה רק על החלונות הקידמיים.

מקווה שעזרתי

תודה על התגובה, עדכון הפנים גם הגיע לטולדו ובגוונים הבהירים היא נראת בפנים ממש טוב (אותה איכות פלסטיק סוג@$##). היא קצת יותר מאובזרת מהסקודה ועולה 5000 פחות.

אולי הסקודה היה קצת יותר נוחה עם חישוקים של 15" במקום 16" בסיאט אבל המומנט של המנוע דורש קצת יותר גומי.

פורסם

שלום לחיים בחלומות (inon). יש שרשור ספציפי לנושא בעיות DSG7. מוזמנים לבדוק שם. וזה אפילו לא כל מה שחברי הפורום מודעים לו...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

וגם שם ניתן לראות רכבים אחרי 2012 עם בעיות,הDSG נושא כואב,מצד אחד מדובר על תיבה מעולה וחלקה כשהיא תקינה,אבל עדיין אנחנו שומעים על רכבים שנהיו בהם בעיות,בכמה שיפרו את אמינות התיבה קשה לדעת.

לגבי הרכב עצמו,אכן הפלסטיק זול,אבל באמת הרכב נוח והפתיע אותי נסעתי על ה(ראפיד),שיכוך טוב,מושבים נוחים,והרכב מאווד מרווח מאחור.

אולי זה בכלל לא בכיוון מה שאני אגיד לך,אבל בדקת את הפיגו 301?

היא אמנם פחות חזקה,אבל גם מאוד מרווחת ותא מטען ענקי,אבל מדובר על אחד הרכבים הנוחים שיש,הייתי המום מכמה הרכב נוח,באמת צרפתי של פעם,מציע לתת גיחה לסוכנות פיגו ולהתרשם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אולי זה בכלל לא בכיוון מה שאני אגיד לך,אבל בדקת את הפיגו 301?

אתה קוטל את ה DSG אבל ממליץ על פיז'ו?, זה אחד מהרכבים הכי לא אמינים שיוצרו מעולם!

עדיף כבר DSG מלפני 2012 עם התקלות מאשר פיז'ו.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

ה-301 ותאומתה לבית סיטרואן משתמשות בטכנולוגיות בעלות אמינות מוכחת - ואין להן בעיות אמינות מיוחדות.

גם ה-DSG7 נמצא בתהליך שיפור מתמשך והתקלות (הגם שעדיין קיימות פה ושם) הולכות ומתמעטות.

אישית לא הייתי נמנע מרכישה אם האמינות של הDSG7 הוא החסם שמפריע לך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

צבי - זה כי אתה אישית מעולם לא נתקעת כשהגיר מסרב לעבוד. מילא קלאצ'ים מחליקים, עם זה אפשר לנסוע. אבל כשהגיר מסרב לעבוד - וואללה, מזל שלי זה קרה ליד הבית ולא בזמן טיול עם הילדים. אגב, את הזמן שחיכיתי לגרר ובזבזתי במוסך - אף אחד לא החזיר לי...

עדיין, הרכבים של הקונצרן הזה מוצלחים, ואני מחבב אותם, אך לא מצליח להביא עצמי בינתיים לרכישה של אחד כזה, בוודאי לא מצויד ב- DSG7.

DSG6 זה כבר סיפור אחר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אתה קוטל את ה DSG אבל ממליץ על פיז'ו?, זה אחד מהרכבים הכי לא אמינים שיוצרו מעולם!

עדיף כבר DSG מלפני 2012 עם התקלות מאשר פיז'ו.

אתה יודע, שנות ה80 נגמרו להם..

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אין ספק שהפיג'ו\סיטרואן מאוד מוצלחות ולפי כל הביקורות ללא תחרותבנוחות.

יש במשפחה C4\C3 ואין תלונות על חוסראמינות...אני אישית לא מתחבר.

I25, ריו וכל החצי משפחתיותזה אוטו שאני לא חובב אבל צריך להתברגן מתישהו.

אישית אהבתי מאוד את הסיד והפורטה אבל בלי גישה לנסיעת מבחן ויחסמשפיל ומבזה בסוכנות בב"ש אני אסע לרכישה באשדוד רק אם לא תהיה לי ברירה.

פוקוס מיושנת ומוחלפת בקרוב

הונדה סיוויק עם תדמית חזקה אבל עם הריאות הגרועה ברוורס העמוד הראשוןשאישתי פוגשת היא בודקת את הפח (יש לנו מנוי אצל הפחח).

מאזדה 3 מדהימה אבל ב2 ליטר נמכרת במחיר מוגזם.

**הסיאט הרשימה אותי עם הביצועי מנוע ומחיר אטרקטיבי אבל יש פה יותרמידי רעל שקשה להתעלם ממנו

אין לי בעיית תקציב

מחפש רכב מרווח אבל לא ענק (בכל זאת ילד אחד)

מאובזר, אמין וחסכוני בדלק.

בברכה

פורסם (נערך)

^^^

לא ברור לי על מה אתה מבסס את דבריך - מספיק לעיין בשרשור הרלוונטי כאן ולהיווכח במיעוט תלונות ובהעדרן בכלל, של תלונות קונקרטיות (להבדיל מבשנים הקודמות).

לפותה"ש,

אכן, בכל הנוגע לשנים עברו, עולה ניכוח רע בכל הקשור לתיבה הנ"ל (יחד עם זאת הורחבה האחריות בשנים הללו ורוב הרכבים טופלו במסגרתה) בעוד שלגבי שנתון 2014, לפחות בארץ, אין ממש אינדיקציה.

באיזור מאי האחרון, יצא לי לשאול, סתם כך במקרה, יועץ שירות של צ'מפיונס, האם הרחבת האחריות תקפה גם לשנתון 2014 ונעניתי שלא, שכן, לשיטתו, הגיר עבר עדכון באמצע שנת 2013, ומחלות "הילדות" כבר לא קיימות. ברור שלקחתי דבריו בעירבון מוגבל, אך עניין זה מצטרף למה שעלה גם כאן, לא פעם, לכך שבשנת 2013 בוצע עידכון לגיר, וגם מנועי ה-TSI, ובפרט ה-1.4, אינם אותם מנועים שהיו בעבר.

וכשזה נאמר, אני יכול להבין את החששות, ביחוד לאור רמת השירות הירודה, לטעמי, של היבואן הנ"ל (וזו היא הבעיה האמיתית), ואם להיות כנה, אחרי שנים, זה מה שהרחיק אותי ואת משפחתי לבסוף (לצד העובדה שיש המון אופציות, מה שבעבר לא היה) ממנו.

לפיכך, הגדר תקציב ובדוק (ועשה נסיעות מבחן) רכבים נוספים שנכנסים בו, ועונים לדרישות. ככל שלא תמצא, והטולדו תעלה על כולם, כנראה שתלך עליה.

בן.

עריכה אחרונה על ידי benj

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

לאחר אין סוף התלבטויות הוחלט לרדת מכל נושא הסיאט

האבזור, תא המטען הענק והמחיר קרצו לי אבל לא בא לי להחליף רכב ברגעשנגמרת האחריות יצרן מפחד שיקרא משהו

רקורד התיבה והמנוע ממש בעייתי ובדיקה באינטרנט מראה שלמרות שבארץהחזירו את האחריות לשנתיים אז בעולם היא נשארה על 5 בגיר ובמנוע ועדיין הבעיהבעיצומה.

אם לא בקלאצ'ים אז במנועים שנשפכים בק"מ נמוך בגלל טיימינגבממוצע גבוהה בצורה חריגה.

גרוע מכל הוא שירות היבואן והמוסך שמניב יותר ארס ורוע מכל דבר אחרבאינטרנט.

יש יותר מידיי "אמרתי לך" בראש שלי למקרה שיקרה משהו.

אני מוותר.

פורסם

נעזוב רגע את נושא הגיר בצד - לגבי הפסקה הבאה שלך:

** פחות רואים את על הכביש מהראפיד (שנמכרת יותר בליסינג)...בטח יהיה קשה למכור אותה בעתיד.

יש לציין שהטולדו מגיעה עם אבזור הרבה יותר נרחב מהסקודה - לפי דעתי דווקא יקל על מכירה בעתיד.

.We apologise for the inconvenience

• תוכן חדש...