Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מידות נעליים איביי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משהו לא מסתדר לי במידות . המוכר כמובן סיני . המידות שאצלו רשום Europe 43 us10 uk9 כאשר אצלי בכל הנעליים המידות הם eur 43 uk8.5 us 9.5 המידות שלו מוזרות ?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

אני עובד אצל יבואן נעליים ודווקא המידות של הסיני נראות כמו המידות שלנו (אנחנו מייבאים את אוריג'ינל סוואט חברת נעליים אמריקאית מכובדת). דווקא המידות שלך מוזרות לי. או שיכול להיות שיש הבדל בין מגפיים לנעלי ספורט במידות. איזה נעל אתה מעוניין לקנות?

פורסם
אני עובד אצל יבואן נעליים ודווקא המידות של הסיני נראות כמו המידות שלנו (אנחנו מייבאים את אוריג'ינל סוואט חברת נעליים אמריקאית מכובדת). דווקא המידות שלך מוזרות לי. או שיכול להיות שיש הבדל בין מגפיים לנעלי ספורט במידות. איזה נעל אתה מעוניין לקנות?

אלה המידות שמופיעות גם אצלי בנייק וגם באולסטאר. ImageUploadedByTapatalk1410771965.463405.jpg

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
אל תלך לפי המספרים, תלך לפי ס"מ.

לכל סיני יש טבלה שונה בביגוד והנעלה, ממש כאוס.

אין אופציה להזמין לפי ס״מ. רק לפי המידות שרשמתי .

פורסם

עברנו עכשיו לארה״ב . ביגוד. כל הראלף לורן וכאלה , המידות זהות? L שם זהה לשלנו? או שאני חייב להסתובב עם סרט מדידה. אצלי יש קטע הזוי. גם m עולה עלי , לעיתים בצורה מושלמת ולעיתים שרוולים קצרים מדי ואז חייב L.

פורסם

כמעט לכל יצרן יש טבלת מידות לפי cm.

ישנם יצרנים שמעצבים את הבגדים שלהם מעט יותר slim fit ויש כאלה שההפך. המידות בנעליים שונות מאוד מיצרן ליצרן, נכון להיום יש לי שלושה זוגות נעליים שקבורות עמוק בארון כי הם כ"כ גדולות שאני יכול לשתול בהם עץ לימון, ואני מידה 45(!)

כמה טיפים מנסיוני המר, אצל האסיאתים המידות קטנות יותר כך שM באסיה זה L בארץ. מותגים אמריקאים נוטים לחצי מידה יותר. מי שמצאתי מדויק ביותר הם דווקא המותגים הבריטיים, אפילו שהם נוהגים בצד הלא נכון של הכביש.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

מידות הבגדים האמריקאיות יותר גדולות מהאירופאיות.

שם L זה לבחור 1.90 ששוקל 90 ק"ג.

יש גם מידות אנגליות שכול פעם שאני חוזר משם אני מגלה שעשיתי כמה טעויות במידות.

נעלים אתה בחיים לא יכול לקנות מדוייק. אני קונה לפעמים 43 ולפעמים 44.

תראה נעלים של סקצ'רס, צריך לנחש מה הכוונה במידה.

אייל

פורסם
מידות הבגדים האמריקאיות יותר גדולות מהאירופאיות.

שם L זה לבחור 1.90 ששוקל 90 ק"ג.

יש גם מידות אנגליות שכול פעם שאני חוזר משם אני מגלה שעשיתי כמה טעויות במידות.

נעלים אתה בחיים לא יכול לקנות מדוייק. אני קונה לפעמים 43 ולפעמים 44.

תראה נעלים של סקצ'רס, צריך לנחש מה הכוונה במידה.

יש לך

ניסיון עם hollister ? מידה L שלהם ? אני 1.86 שוקל 73 בערך . להזמין m?

פורסם

לא הצלחתי לערוך. המידות של האמריקאים הם בס״מ? או אינץ׳?

פורסם
משהו לא מסתדר לי במידות . המוכר כמובן סיני . המידות שאצלו רשום Europe 43 us10 uk9 כאשר אצלי בכל הנעליים המידות הם eur 43 uk8.5 us 9.5 המידות שלו מוזרות ?

מניסיון אותה מידת נעליים של חברות שונות הן שונות.

לדגומא מידה 43 בנייק שונה מאותה מידה בסקוני ושונה מאוד מאותה המידה ברוקפורט.

אם אתה מזמין נעל שקיימת בארץ תלך תמדוד אותה בחנות בארץ ותזמין את אותה המידה מאיביי.

פורסם
יש לך

ניסיון עם hollister ? מידה L שלהם ? אני 1.86 שוקל 73 בערך . להזמין m?

אני 1.78 ק"ג או שתיים יותר ממך תלוי ביום,הביאו לי פולו M לא מזמן שמתאים לי יופי.

הבעיה שלך ב M יכולה להית באורך, אתה בחור גבוה.

אייל

פורסם
ImageUploadedByTapatalk1411566805.579722.jpg משהו לא מסתדר לי . מידת חזה אצל הרבה מוכרים היא כמו בטבלה bust=114 . היקף החזה שלי הוא 93-94 ביום טוב. שאר המידות המצוינות לגבי מידה m (שרוול, כתפיים, אורך) מתאימות בדיוק. הגיוני שאני במידות מוזרות?

• תוכן חדש...