Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז גם זמני הגיע.

בקרוב עוברת שנה מאז שקניתי את הרכב, את ישור הקוו המכני ביצעתי מייד לאחר הקנייה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?505901-%D7%90%D7%96-%D7%94%D7%AA%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%AA%D7%99-%D7%9C%D7%99-%D7%91-206XS

אבל הרכב גם דרש יישור קוו קוסמטי.

דחיתי ודחיתי, עד שסוף סוף נמאס לי לראות את כל הפגמים והחלטתי שהגיע הזמן לסדר את זה.

אז מה הייה לנו? או יותר נכון מה לא?

• פגיעות פח, דנתים ושריטות מפתיחה של דלתות בכל הרכב.
  • שריטות משימוש לא זהיר עם מפתח הרכב ליד המנעול.
  • סווירלים מפה ועד להודעה חדשה.

בגלל שאין לי את הידע הדרוש ולא את הזמן ללמוד ולבצע את העבודה בעצמי, החלטתי ללכת לאיש מקצוע.

לאחר שיטוט פה בפורום ובגוגל, ראיתי את העבודה של יעקב אלטר, התקשרתי וקבעתי פגישה.

לא הייתה לי כוונה לבצע את העבודה על כל הרכב, אלה רק על הנק' שהכי בולטות לעין, עברנו אליהם, סגרנו מחיר ונפרדתי מהרכב.

הערכת העבודה הייתה 3 ימים! כן כן! עד כדי כך המצב החיצוני הייה מוזנח.

ביום השלישי אני מקבל שיחה מיעקוב והוא אומר לי שהוא פשוט לא יכול לעשות חצי עבודה, ושהוא הולך לנסות ולסדר את כל הפגמים!

אני אחרי שראיתי כבר את התוצאה החלקית מהעדכונים השותפים, מבין שנפלתי על אומן!

אז מה בוצע?

• PDR לכל הרכב!
  • צביעה במכחול במס' נק' בהם הייה צורך.
  • דיטייליג יסודי על כל הרכב, פוליש, ווקס.
  • חידוש פלסטיקים חיצוניים.

שהגעתי לאסוף את הרכב, לא זיהיתי אותו! מזל שיש את המדבקה של הפורום בתור סימן זיהוי :wink:

הרכב נראה כמו חדש! לא האמנתי (ואני עדיין לא מאמין) שאפשר להגיע לרמת גימור כזאת!

אך אפשר בלי כמה תמונות?

לפני:

IMG-20140911-WA0120.jpgIMG-20140911-WA0153.jpgIMG-20140911-WA0197.jpgIMG-20140911-WA0255.jpg

אחרי:

IMG-20140911-WA0002.jpgIMG-20140911-WA0008.jpgIMG-20140911-WA0016.jpgIMG-20140911-WA0020.jpg

*יש כ 200 תמונות, משום מה לא יכול לעלות יותר.

את כל התמונות ורוב העבודה אפשר לראות בעמוד של יעקב בפייסבוק.

רשמים לאחר מס' ימים, אנשים נדהמים מהרכב, חברים שלי שואלים אם צבעתי אותו, ואני מתלהב כמו ילד קטן.

חסרונות: חונה במקום הכי רחוק ונטוש בחניון, בחנייה הכי רחבה, (הפכה כבר לחנייה הפרטית שלי), ואז הולך ברגל כמו מנייאק.

אז זהו, מעכשיו גם אני עובר לשני דליים :mm_yeah:

ועכשיו, תרופה למכה:

1. כן, אני המשוגע שמשקיע בפג'ו בת 8.
  2. אך אפשר בלי שאלת המחיר, אז העסק הזה לא זול ומשתנה מרכב לרכב וגודל העבודה, אני לא הכתובת להצעות מחיר.

Peugeot 3008 1.6 Premium 2021
Mazda 2 Pure White 2015

Peugeot 206 XS 2006

פורסם

ועכשיו, תרופה למכה:

1. כן, אני המשוגע שמשקיע בפג'ו בת 8.

אתה לא היחידי אחי, והשקעה ברכב היא השקעה.

לא משנה בן כמה הוא.

הואטו נראה טוב, שמור עליו [=

פורסם

נראה מעולה!

כל כך מתחבר לאנשים שמשקיעים כך ברכב שלהם, על אחת כמה וכמה שמדובר ברכב שלא נהג בדרך כלל

להשקיע בו בצורה כזו וסכומים כאלה.

נראית חדשה. כיף להסתכל בתמונות!

שלומי.

פורסם

תודה רבה!

אכן הרכב שעומד שם מתכת לכיסוי זאת Z1 של לקוח.

נמצאת בשחזור פנים מלא.

Peugeot 3008 1.6 Premium 2021
Mazda 2 Pure White 2015

Peugeot 206 XS 2006

• תוכן חדש...