Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדיד שמן בפיג'ו 205

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

2014-09-10 12.51.45 (1).jpg

זה המדיד שמן שלי בפיג'ו 205, כרגע אני מכניס את המדיד עד לכיפוף אבל מן הסתם פעם הייתה לו ידית כלשהי מפלסטיק וייתכן שהיא הייתה מכסה את המדיד גם מתחת לכיפוף בצורה שמונעת ממנו להיכנס יותר, ולפי זה אני צריך למלא עוד שמן, בקיצור איך אני יודע בדיוק כמה שמן למלא?

:-P
פורסם

לחפש מדיד שמן של 205 עם אותו מנוע בפירוקיות, ולקחת ממנו מדיד שמן תקין.

עם המדיד שלך אתה לא תצליח להוציא מדידה מדוייקת של כמות השמן במנוע שלך.

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

פורסם

אפשר גם לקנות מדיד חדש, אני חושב שעדיין מוכרים אותם והוא לא אמור להיות יקר, סביב 50-60 ש"ח להערכתי.

פורסם

תודה לכל המגיבים!

לפני שאני קונה אנסה בעזרתכם בדרך אחרת, אז ככה, אם יש לך פיג'ו 205 עם מדיד שמן מקורי/תואם למקורי תעשה טובה תעלה לפה איזה תמונה שלו ותמדוד מה האורך (מהמקום שבו המדיד נעצר ולא יכול להיכנס יותר) עד הקו של המקסימום ומה האורך עד הקו של המינימום...

לפי הנתונים שלכם אבדוק את שלי, אם הוא לא בסדר אסמן עליו את המידות החדשות...

תודה מראש! זה ממש יעזור...

פורסם

אתה יודע שלהישאר ככה זה להשאיר את השמן שלך חשוף???

אבק ולחות נכנסים לשמן שלך והורסים את המנוע...

תשקיע את הכמה שקלים הללו ותחסוף אלפי שקלים בשיפוץ מנוע

פורסם

יש לי עוד אחד עם ידית שקיבלתי מאיזה מוסך (ואיתו אני משתמש כרגע) הוא נראה כמו ההוא בקישור של איביי (שמעלי) רק שאני אם הוא באמת תואם לרכב...

פורסם

תיקון:

יש לי עוד אחד עם ידית שקיבלתי מאיזה מוסך (ואיתו אני משתמש כרגע) הוא נראה כמו ההוא בקישור של איביי (שמעלי) רק שאני לא יודע אם הוא באמת תואם לרכב...
  • ספונסר פורום
פורסם
יש לי עוד אחד עם ידית שקיבלתי מאיזה מוסך (ואיתו אני משתמש כרגע) הוא נראה כמו ההוא בקישור של איביי (שמעלי) רק שאני אם הוא באמת תואם לרכב...

המדיד שמופיע בקישור למעלה נראה כמו מדיד מקורי של פיג'ו 205. המדיד שאתה צילמת הוא בוודאות לא של פיג'ו 205, כי במדיד של פיג'ו אין "עיקום" בקצה.

מצחיק שאתה פונה לאיביי כדי לקנות חלק שכתוב עליו בעברית ולא חושב לפנות לחנות חלפים ישראל במרחק של קילומטרים בודדים מהבית.

פורסם
המדיד שמופיע בקישור למעלה נראה כמו מדיד מקורי של פיג'ו 205. המדיד שאתה צילמת הוא בוודאות לא של פיג'ו 205, כי במדיד של פיג'ו אין "עיקום" בקצה.

נשמה לא הבנת אותי, יש לי שני מדידים, ההוא שבתמונה נקנה עם הרכב ודווקא כן נראה לי שהוא המקורי כי קניתי את הרכב על קילומטראז' מאוד נמוך (64,000) וזה רכב שלא התעסקו איתו הרבה ונראה לי פחות הגיוני שברכב כזה הספיקו לקנות חדש ולשבור לו את הידית וחוץ מזה לחבר שלי יש גם פיג'ו כזאת גם במצב שמור וגם הוא עם אותו מדיד בדיוק ובלי הידית...

מאיפה אתה יודע שזה לא מקורי, פעם פרקת את הידית של מדיד של פיג'ו 205 וראית שהברזל מתחת לא מכופף?

ויש לי עוד מדיד שאותו קיבלת מאיזה מוסך והוא נראה בדיוק כמו ההוא שבקישור לאיביי שמישהו מעלי העלה

לא חיפשתי באיביי מישהו פה העלה את הקישור אז הצצתי...

פורסם

שבוע טוב!

מישהו יודע כמה שמן מנוע (בליטרים) צריך למלא בפיג'ו 205?

כדי שבטיפול הבא אוכל למלא בדיוק כמה שצריך ועל פי זה אסמן על המדיד...

פורסם

זה גם לא ייצא הכי מדוייק אבל בשביל לקבל תשובה תכתוב מה דגם מנוע (מופיע ברשיון רכב), נפח מנוע ושנת ייצור של האוטו.

פורסם

במנוע 1360 סמ"ק TU3 יש 3.5 ליטר שמן מנוע (כולל בפילטר).

זה לא יהיה מדויק כי אתה לא יודע בדיוק כמה שמן יש בפילטר בתחילת המילוי.

אם המדיד שלך לא מכויל לרכב - איך תמדוד כמה שמן נצרך?

אל "תחסוך" כמה עשרות שקלים ואל תהיה "חאפר" - קנה מדיד חדש או בדוק את אורך המדיד ברכב אחר.

• תוכן חדש...