Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רמזור אדום בחיפה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

היה לנו מקרה חירום בלילה והיינו צריכים להגיע לבית חולים בדחוף אז לקחתי את האוטו שלי ונסעתי ובכדי להגיע מהר עברתי באדום ביציאה מכרמליה לכיוון בית חולים כרמל וגם הרמזור אחריו.

אני יודע שבחיפה יש מצלמות רמזור השאלה שלי היא האם אני יקבל נקודות קנס , כי האוטו רשום על סבא שלי

תודה על העוזרים

פורסם

אתה בטח שלא תקבל דו"ח אלא סבא שלך אם אכן הרכב צולם. זה 10 נקודות ו1000 שקלים אבל חמור מזה, החלטת לעשות דין לעצמך ולסכן אחרים בגלל הבעיה הפרטית שלך. גם נהגי אמבולנס אינם פטורים מרמזורים אדומים או חוקי תנועה ובמקרה של תאונה האשמה היא עליהם. אין שום הגיון בלהציל אחד ולהרוג חלילה בדרך שלושה אחרים.

פורסם (נערך)

יש מצלמות רמזור בעיר חיפה, אבל למיטב זכרוני לא ברמזורים שציינת. בריאות טובה.

עריכה אחרונה על ידי green
בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

1. אני לא מכיר שום מצלמות על הכרמל. היחידות שקיימות הן שני גלמים בצומת חנקין\קומוי.

2. בפעם הבאה קרא למד"א, יתנו טיפול כבר בבית ויסעו בצורה בטוחה, כאשר אתה תסע בצורה רגועה ותגיע לביה"ח 5 דקות אחריהם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
1. אני לא מכיר שום מצלמות על הכרמל. היחידות שקיימות הן שני גלמים בצומת חנקין\קומוי.

2. בפעם הבאה קרא למד"א, יתנו טיפול כבר בבית ויסעו בצורה בטוחה, כאשר אתה תסע בצורה רגועה ותגיע לביה"ח 5 דקות אחריהם.

תודה נסענו במהירות רגועה תאמת חוץ מזה שעברנו את שתי הרמזורים

פורסם

ממה שאני זוכר כרגע, יש מצלמת רמזור בצומת חורב, מכיוון דניה לכיוון מרכז חורב, ברחוב טשרנחובסקי בכרמל הצרפתי, בשדרות ההגנה.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

בחורב היתה מצלמה ליד מה שהיום הוא מאפית אריאל (לכיוון דיזרעאלי) - פורקה לפני שנים רבות. בשד' ההגנה יש מד מהירות שמציג את מהירות הרכב (בדומה לפרויד ונחל גיבורים) - ללא מצלמה. בטשרניחובסקי לא נהגתי זמן רב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אתה בטח שלא תקבל דו"ח אלא סבא שלך אם אכן הרכב צולם. זה 10 נקודות ו1000 שקלים אבל חמור מזה' date=' החלטת לעשות דין לעצמך ולסכן אחרים בגלל הבעיה הפרטית שלך. גם נהגי אמבולנס אינם פטורים מרמזורים אדומים או חוקי תנועה ובמקרה של תאונה האשמה היא עליהם. אין שום הגיון בלהציל אחד ולהרוג חלילה בדרך שלושה אחרים.[/quote']

ג'וני בוי, תוכל להסביר? אמבולנס יכול לעבור באדום, תוך נקיטת הזהירות הנדרשת.

לפותח השרשור, למיטב ידיעתי אין מצלמות רמזור בעיר חיפה.

כן, גם אני לא מבין את כוונת המשורר.

לאמבולנס יש אפשרות במסגרת חירום בלבד, לעבור באדום ואף לנסוע נגד התנועה אך לנקוט במשנה זהירות.

הדבר היחיד שאסור לו זה לומר לרכבים אחרים לעבור באדום או להכנס לאמצע הצומת בשביל שהוא יוכל לעבור...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...