Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

אני רוצה לקנות רכב מיד שניה, כמה שיותר זול ופשוט - אבל לא משהו שיהרס כל שני חמישי..

ראיתי את הסוג הזה - http://pricelist.yad2.co.il/cardetails_n.php?SubModelID=19424&Year=2001

איך הוא?

אני לא מבינה כמעט כלום ברכב, אין לי עם מי להתייעץ בנושא (:

כמה שאלות קטנות שיעזרו לי מאוד!

1) מהו נפח מנוע? זה קשור לצריכת הדלק של הרכב? איזה נפח מומלץ לי לבחור אם אני רוצה רכב לנסיעות עירוניות?

2) מה זה כוח סוס?

3) קילומטרז' - מה טווח הקילומטרז' שנחשב נורמלי אם אקנה מיד שניה? ראיתי רכבים שעברו 200,000 וכדומה.. זה נחשב הרבה?

4) קיבולת מיכל הדלק - זה משהו קריטי? או שזה רק אומר שאצטרך ללכת יותר פעמים לתחנת דלק?

תודה רבה לעוזרים!:-)

פורסם

ענבר שלום,

אנא התחילי בקריאת המדריך לרכישת רכב משומש, הנמצא כאן.

לבני את הצרכים שלך בהתאם לנאמר בשרשור ואז אנא חיזרי לכאן עם שאלות ספציפיות יותר.

השרשור הזה ננעל עד לדיון פרטני יותר.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...