Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז ככה עכשיו מותקן לי באוטו מגבר ארבע רמקולים כששתים מחוברים למגבר והשתיים האחרים מחוברים לרדיו דיסק..

אני בחיפוש אחרי סאב והגעתי למבצע הזה http://www.need4sound.co.il/Product.asp?Pid=B12&Cat2Cat1ID=3295&Cat2ID=0

עכשיו השאלה שלי היא ככה אם אני מתקין את המגבר שאני מקבל ממנו את המונובלוק ומגביר את הסאב איתו ועם הארבע ערוצים שלי אני מגביר את כל האוטו אני יצטרך קבל או שפשוט עושים עוד התקנה וזהו כאן נגמר העניין?

ד"א יש לי שלוש יציאות למגבר ברדיו דיסק ככה שמי שהתכונן להגיד צריך מפצלים אז הנה אני מונע את ההודעה לא צריך מפצלים צריך רק עוד RCA..

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

תלוי בהספקים של המגברים

אבל אני כמעט בטוח שלא תצטרך קבל

( מה שכן תיהיה בטוח שאם תגביר את האחוריים כמו שצריך את תקבל הרבה הרבה יותר עוצמה !)

פורסם

מה בדיוק הסיבה שאתם ממליצים על השימוש בקבל ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אני לא יודע אני הבנתי שצריך קבל אם יש כמה מגברים אז שאלתי למה אם כן אני לא לוקח את העניין אם לא אז אני חושב שאני ילך על המבצע הזה הסאב הזה מאוד מתאים לי..

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אחלה מיבצע !

יש לי את המגבר 2 ערוצים שבמיבצע והוא אחלה מגבר

עדיף לך לקחת אותו בימקום המונו מיכיוון שהמונו חלש יחסית לסאבים יותר חזקים

ואין לו שימוש אחר מלבד הפעלת סאב

אם תרצה לשדרג את המערכת שלך יום אחד תמיד תוכל להפציץ איתו סט קומפוננט ברמה

אני מאמין שאם כבר מביאים מונו בלוק אז שיהיה מינימום 500RMS טהור

תתחדש :wink:

פורסם

אבל המגבר השני שלי 1200 וואט (מוצהר)

זה לא ישנה?

פורסם

את המגבר הראשון 4 ערוצים תחבר לארבעת הרמקולים ואת המגבר החדש תחבר לסאב

וזה שרשום לך על המגבר 1200W אינו בהכרח נכון !

אז שלא יעבדו עליךךךך :roll:

פורסם

התגובות שלכם, נתנו רושם, שאם היו לו "יותר צרכנים" (מגברים, עוצמה)

אז כן היה נדמה לכם שהשימוש בקבל, היה עוזר במשהו ..

תתקנו אותי אם אני טועה ..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...