Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למסעדה ביפו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי לפני מספר חודשים באבראג' על הצוק בכיכר קדומים, היה טעים ונעים. לא זוכר אפילו מה אכלנו (קצת יותר מדי עראק השכיח...) אבל 3 מהמשרד ועוד אורח אמריקאי, כולנו היינו מרוצים. אם זכרוני אינו מטעה אותי (וכאמור סיכוי סביר שהוא מטעה) מהמרפסת הקטנה בה ישבנו היה נוף לים.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

באופן אישי, ממליץ להמנע מJAFFA/קורדליה/נועה של ניר צוק.

אין לי כלום נגדו, פשוט הכל הולך לו כ"כ טוב, הפרסום, היחצנות, העיצוב... מושלם!

אם הוא רק היה יודע לבשל...

יפו, על הים? בצהריים? בקיץ? מאוד ממליץ על מנטה ריי עם איזה בקבוק שרדונה, רק מקווה שלא צריך לחזור אח"כ לעבודה :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אבו חאסן הולך?

עבור 10 שנות נישואין עדין צריך להתחנף.. (אולי כשנחגוג 20).

עם העבודה נסתדר.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

על הקונטיינר קיבלתי המלצה מזוג חברים פלצנים, כאלה שאף פעם לא אוכלים במסעדות של פשוטי העם. זה הרי ידוע שככל שאתה משלם יותר האוכל טעים יותר :roll:

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הקונטיינר אחלה מקום, אבל האוכל סתמי ויקר.

ישבנו פעם, הזמנתי דג עם חריימה וקוסקוס.

המנה (הקטנה) הגיעה אחרי יותר מחצי שעה עם... קוסקוס לא מבושל דיו.

לזכותם לא חייבו אותנו על הבירות ששתינו ולחם הבית שנשנשנו בינתיים.

מאז היינו שם שוב, ושוב, האוכל בסדר, וזהו.

השירות נעים, המקום מצויין, אבל לא לאכול.

מנטה ריי זה אחלה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ישבנו פעם, הזמנתי דג עם חריימה וקוסקוס..

לתפריט כזה, פעם הבאה תשאר ביפו ולך למרגרט תייר.

לא יהיה נקי, היא קצת וולגרית, גם לא מאוד זול, ובכלל, על אוכל בייתי-צ.אפריקאי היא באה עם פוזה כאילו יש לה 3 כוכבי מישלן. ועדיין, אחרי הכל, טעים לאללה!

פורסם

ותזמין אותי לבוא איתךֱ

צהריים קיציים לוהטים, דג חריף ברוטב עגבניות עם חלה טריה, בקבוק גולדסטאר קר מאוד והעולם יכול לעצור מלהסתובב מצידי.

פורסם
אחלה מקום, אבל האוכל סתמי ויקר.

המקום מצויין, אבל לא לאכול.

אנחנו מדברים על מסעדה, כן ?

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

לא בדיוק.

אפשר לשבת גם על בירה ונשנושים על הבר ולראות הופעה.

ותזמין אותי לבוא איתךֱ

צהריים קיציים לוהטים, דג חריף ברוטב עגבניות עם חלה טריה, בקבוק גולדסטאר קר מאוד והעולם יכול לעצור מלהסתובב מצידי.

אני קל"ב.

רק תאם יומיים מראש.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לא שיש חו"ח משהוא רע בזקן והים, אבל במה היא שונה מכל מסעדת "פלטת סלטים ודג בציפסר/מנגל ב 79 ש"ח" אחרת (סטייל ג'אקו)?

• תוכן חדש...