Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש משפחתית חזקה (מאד)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חוץ משלושת הגרמניות מרצדס amg אודי s וביאמוו m , איזה רכב משפחתי /מנהלים יהיה גם חזק מאד וגם נוח מאד וייתן לי הנאה שלמה מהנהיגה?

אין תקציב מחפש ברמת הרכב.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יגואר XJ (אם כבר, אז XJR). אסטון מרטין ראפיד גם היא 4 מושבים אבל תחכה ללגונדה שאמורה להגיע עוד שנה, אמור להיות לה סאלון מלא.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

למה לא ללכת על אופציות יותר שפויות כמו וולבו S60 R DESIGN, אוקטביה VRS או ה STI החדשה? לא נראה לי שתתאכזב ממי מהן.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
למה לא ללכת על אופציות יותר שפויות כמו וולבו S60 R DESIGN, אוקטביה VRS או ה STI החדשה? לא נראה לי שתתאכזב ממי מהן.

איתמר

הוולוו נראית סבבה לגמרי

אני אזמין נסיעת מבחן

פורסם

איתמר

+1 ומוסיף אינפיניטי Q50 חדשה או G37 משומשת, המון תמורה למחיר. אגב, לא רשמת תקציב ומה הדרישות מהרכב.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

לך על פרארי FF. גם 4 מושבים וגם בגאז׳ שימושי (הכל יחסי בחיים :D )

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
+1 ומוסיף אינפיניטי Q50 חדשה או G37 משומשת, המון תמורה למחיר. אגב, לא רשמת תקציב ומה הדרישות מהרכב.

בן.

דווקא רשמתי.

תקציב יילך לפי סוג הרכב.

ודרישות- משפחתי עם מקום ל 4 נוספים (אבל לעיתים ממש ממש נדירות)

פורסם

אם זה נקרא אצלך לרשום תקציב אז סלח לי, ומבלי לפגוע, אינך רציני, אתה הרי לא מצפה שנפרוט כאן את כל הרכבים המשפחתיים החזקים שיכולים להכיל 4 אנשים.

בן.

נ.ב. והכוונה בדרישות זה גם העדפות: ידני או אטומטי, חדש או משומש, אופי נהיגה וכו׳

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם (נערך)
אם זה נקרא אצלך לרשום תקציב אז סלח לי, ומבלי לפגוע, אינך רציני, אתה הרי לא מצפה שנפרוט כאן את כל הרכבים המשפחתיים החזקים שיכולים להכיל 4 אנשים.

בן.

והכוונה בדרישות זה גם העדפות: ידני או אטומטי, חדש או משומש, אופי נהיגה וכו׳

צודק

תקציב - עד מקסימום של 450K לרכב חדש. משומש- 100-150 פחות.

אוטומט בלבד.

שיהיה נוח ל 5 אנשים ועוד יותר- נוחות נהיגה משובחת על כביש.

אוהב מדי פעם לתת בגז , אוהב שהרכב מגיב מהר ומיידי, אוהב כח במצערת מתחת לרגל, אבל קשה לי להאמין שאגיע לרינג.

אז לא פרארי מזארטי ושות', אבל זה סדר גודל.

עריכה אחרונה על ידי tomerm

• תוכן חדש...