Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה פיקנטו ספורט?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

[quote=איתמר;4471010

אני לא צופה כל קושי במכירה. לפיקנטו יש שוק מצויין ותמיד יהיה זה שיחפש דווקא את הגרסה הזו. נדירותה של הגרסה ביחד עם עיצוב ספורטיבי וביצועים קצת יותר "פלפליים" מהפיקנטו הפרווה רק יסייעו ביום המכירה, זה ממש לא בעוכרה.

איתמר

אינני מתנבא ביחס לסחירותה העתידית של הפיקנטו ספורט, אני מודע לזה שכעת היא די חדשה כ"משומשת" אבל מניסיוני התרשמתי שהיא ממש לא להיט בשוק המשומשות שכן היא הייתה אחת המועמדות לרכישה ועקבתי לא מעט זמן אחרי מודעות של מכוניות כאלה באמת שמורות מיד ראשונה עם קילומטרז נמוך ורובן לא נמכרו לאורך תקופה של חודש.

באחת המודעות נרשם שהמוכר מוכן להחלפה, צילצלתי והצעתי לו החלפה עם האוקטביה שהייתה לי בערך מחירון על מחירון, זה היה לפני 3 שבועות, היום הוא צילצל ושאל אם אני עדיין מעונין בהחלפה... (אלא שהאוקטביה נמכרה וחמודה אחרת נרכשה).

אז נכון שפיקנטו היא מלכת מכירות ונכון שגם הספורט הידנית נמכרה לא רע אבל עדיין לא מדובר ב"השקעה בטוחה" או באיזה להיט היסטרי, לפחות לא בשלב הנוכחי של חייה.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לצאת בהצהרות שמדובר בלהיט מכירות היסטרי זה מפגר כמו לצאת בהצהרות שיהיה קשה למכור בגלל שזה 3 דלתות.

לרכב יש שוק. זה לא רכב נדיר, זה לא רכב עם חלקים מיוחדים וקשים להשגה, יש יבואן פעיל בארץ ורואים לא מעט מכוניות כאלה. זה הכל.

ומה ספורטיבי ברכב הזה? זה לא אותו המנוע כמו בפיקנטו האוטומטית?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אותו מנוע.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אז חוץ מחיסכון קל בדלק לעומת הדגם הרגיל בגלל פחות משקל ומראה נחמד לחלק מהאנשים אין פה שום דבר ספורטיבי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תיראה היא לא ספורטיבית,היא יותר זריזה משאר המיני,יש לה מראה צעיר,איבזור,אבל זה לא באמת רכב לנהג שרוצה לקבל רכב חזק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ספיידרמן, הפיקנטו ספורט נמצאת על הכביש רק כמה חודשים. מין הסתם עדיין קשה למכור רכב כזה כיד שנייה, ירידת הערך המזערית שספגה לא שווה את התוספת המזערית לרכב חדש עם ריח של ניילונים.

שוק רכבי המיני הוא שוק חם, בעיקר תודות למחיר הנמוך והשנתון הגבוה ביחס לתמורה. אפילו עד לפני חמש שנים, מי היה מאמין שניתן לרכוש רכב בן 3 ב 30K ש"ח? זה לא היה קיים.

אני באמת, אבל באמת שלא צופה כל בעייה לסחירות העתידית של הפיקנטו ספורט, זה הימור בטוח.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

נכון ולכן סייגתי את עצמי וגם ציינתי שזו התרשמותי בשלב זה של חייה כלומר בהווה.

עם מצב שוק המשומשות ספק אמיתי אם יש כזה דבר "הימור בטוח" אבל ימים יגידו

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...