Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת ניסן טידה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום למומחים!

אני עומד לפני רכישת רכב למשפחתי.

הקציב עומד על כ 40-50K.

בחיפושי מצאתי ניסן טידה שנת 2008 עם 60K קילומטר במחיר של 50K

מה המלצותיכם לגבי הרכב הזה?

ואולי יש לכם המלצה אחרת?

תודה רבה!

עריכה אחרונה על ידי Eliyahu Lev
פורסם

שלום,

מה הדרישות מהרכב?

האם צריך מקום ל 5 נוסעים?

במידה והרכב מיועד ל 4 אנשים והדרישות הן רכב אמין, חסכוני ובגאז' גדול זה הרכב הנכון.

החסרון של טיידה במרחב של הספסל האחורי ובמראה החיצוני.

הנתונים היבשים של הטיידה הספציפית טובים מאוד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הטידה מרווחת מאוד (מעט צרה) תא מטען גדול, חסכונית יחסית ונוחה לנסיעה יותר מיתר חברותיה היפניות פחות מוערכת עקב מראה לא משובב.

פורסם

הייתה פעם כתבה על בעיית בטיחות בטידה, אין לי אותה היום אז כדאי שתחפש.

עשו מחקר בארה"ב על מספר הרוגים ביחס למספר תאונות בפילוח לפי דגמים. יצא שהטידה נמצאה כרכב עם הכי הרבה סיכויים להיהרג בפער גדול מעל הבאה ברשימה.

שוב אני מסייג, אין לי את הכתבה ואני לא לא יודע אם ביצעו שינויים בבטיחות הרכב מאז אבל כדאי להתעניין.

נוסע בפריוס 2008

• תוכן חדש...