Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גלגל הגה מתקלף i30

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש ברשותי יונדאי 2010

גלגל הגה מקולף קצת האם יש מה לעשות עם זה? אני לא אוהב כיסוי.

ומישהו יודע כמה עולה הגה חדש?

ואם אני מחליף הגה זה מוריד מהערך או שבכלל לא שמים לב לזה שהוחלף?

תודה

פורסם

עדיף להחליף רק כיסוי, אני מניח שמדובר בדגם SUPREME עם הגה מצופה עור.

אתה יכול ללכת לעסק כמו "אוטו אלגנס" שיורידו לך את הציפוי הקיים ויתפרו ציפוי חדש מעור אמיתי שכנראה שיהיה נעים ועמיד הרבה יותר, או לרכוש באיביי ציפוי שמותאם לרכב ולתפור לבד .

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

אני מניח שזה דמוי עור , כי מאוד נפוץ שהוא מתקלף וקשה לי להאמין שישקיעו בעור אמיתי במכונית משפחתית .

בכל מקרה אני לא רואה סיבה להחליף את כל ההגה רק בשביל הציפוי שלו, אני מניח שגם העלות של הגה שלם חדש תהיה לפחות כפולה מהעלות של תפירה מחדש.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

• ספונסר פורום
פורסם
שלום לכולם,

יש ברשותי יונדאי 2010

גלגל הגה מקולף קצת האם יש מה לעשות עם זה? אני לא אוהב כיסוי.

ומישהו יודע כמה עולה הגה חדש?

ואם אני מחליף הגה זה מוריד מהערך או שבכלל לא שמים לב לזה שהוחלף?

תודה

אפשר להחליף את גלגל ההגה, אפשר להתקין כיסוי גלגל הגה פשוט ואפשר לרפד מחדש את גלגל ההגה.

אף אחת מהאופציות לא מורידה מהערך של הרכב.

לגבי גלגל הגה חדש - נסה לבדוק מה העלות אצל יונדאי שופ.

לגבי ריפוד מחדש של גלגל ההגה - בדוק אצל אודיבה-ארט. עניין של כמה מאות שקלים.

לגבי כיסוי גלגל - כל חנות חלפים לרכב תוכל לעזור לך. נסה למשל את אבי חלקי חילוף. עניין של כמה עשרות שקלים.

• תוכן חדש...