Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב, עד 18,000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש רכב, שיראה יפה, לא מרובע מדי, שיהיה חסכוני (דלק\חלפים).

הרכב ישמש לנסיעות יומיות לעבודה (20 ק"מ כיוון) ופעם\פעמיים בשבוע נסיעה של כ70 ק"מ למרכז.

הסתכלתי על Mazda 323, Punto, Baleno, Polo ועוד. (לא שולל רכבים אחרים!)

אשמח גם לחוות דעת.

תודה מראש חבר'ה!

פורסם

ידנית? אוטומט?

לי אישית יש פולו 2001 ידנית (דגם הכי טוב 1.4 קומפורטליין) היא די חסכונית, חלקים אני לא אשקר די יקרים אם לא מאוד.

תחזוקה שוטפת לא משהו מיוחד, כמו כל רכב.

הדבר שמעצבן בפולו וגם בגולף בשנים האלה זה הריפוד בתקרה, הוא נוטה ליפול, אני תיקנתי את זה השבוע, הרכב אצלי לא ממזמן, כ 4 חודשים.

אבל אישית אני יכול להמליץ לך על רכבים אחרים, כמו פיג'ו 206, פונטו גם בחירה מצויינת, אבל לבדוק היטב לפני הקנייה כדי לא ליפול בפח.

323 גם אחלה רכב ועונה על כל הדרישות שלך.

פורסם

אתה מחפש משפחתית או סופר מיני?

אתה צריך להתמקד במה אתה מחפש מבחינת גודל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

סליחה, אוטומט, באמת שזה לא משנה לי, אני יכול להסתדר עם קטנה ואני יכול להסתדר עם משפחתית, אם זה משפיע במחיר ואפשר למצוא משהו קטן ויותר טוב, אז אני אלך על קטנה :)

פורסם

חפש פיאט פונטו עדיף ברמת איבזור elx,חיסכונית ולא יקרה לאחזקה.

הגטס פחות חיסכונית אבל אמינה,חפש רמות איבזור gls/gli.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

משפחתית לא תהיה חסכונית כ"כ וגם לצרכים שלך אין צורך במשהו גדול.

פונטו elx כמו שרשמו מעלי תהיה פיתרון מעולה בשבילך.

הרכב חסכוני, נראה קטן אך מרווח, טיפולים זולים.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

אני מציע שתפסיק לשמוע לאותו מקור.

הפונטו היא בין החסכוניות בקטגוריה כ 1/15 בערך.

פורסם (נערך)
אני מציע שתפסיק לשמוע לאותו מקור.

הפונטו היא בין החסכוניות בקטגוריה כ 1/15 בערך.

המקור הוא האינטרנט, כנראה קראתי חוות דעת לא נכונות או שאני סתם מתבלבל בין פונטו לרכב אחר.

איזה שנתון פונטו עדיף? (קראתי על רכבים אחרים כמו רנו קליאו B שעדיף 2001 ולא מתקדם יותר, יכול להיות שגם פה אני טועה אבל אני חייב לשאול)

שוב, תודה מראש! :)

נ.ב יש מצב שהפונטו ספייס אוכלת דלק? היא שונה מפונטו רגיל, נכון? וואו אני רק הולך ומגלה שאני באמת לא מבין כלום חחחחח

עריכה אחרונה על ידי Blindy
פורסם

החל מ 2005 הרכב עב מתיחת פנים,אולם מכנית זהה,הפונטו ספייס גם כן חיסכונית.

פורסם

אוקיי, אז נראה לי שאני אלך על פיאט, יש הבדל בין הספייס לרגיל? אם כן מהו ומה עדיף לי?

ומה דעתך על סיטרואן C3?

פורסם

פונטו הוא אחד הרכבים החסכוניים שיש.

מניסיון של פונטו ספייס 2006 ופונטו s60 שנת 2000...הרכבים עשו לי מינימום 1:13 וזה במידה ונסעתי רק בתוך העיר עם פקקים כל יום.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

בתקציב שלך נכנסת הספייס או הפנדה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לי יש פולקסווגן פולו שנת 2001 והרכב חסכוני בצריכת דלק 1-12 בעיר ו1-17 בינעירוני. מיותר לציין שאם אתה קונה רכב משנתונים כאלה קנה רק ידני. אוטומט יעשה לך צרות. הפולו גם חזקה יחסית בגרסה הידנית, ואם תרצה כזו חפש אחת עם מנוע 16v ואם תמצא בגרסת 100 כ''ס אז זה בכלל ליגה. אוטו מאובזר יחסית לשנתון. מיותר לציין שתבדוק טוב טוב את הרכב ושהכל פועל. אל תתקמצן על בדיקה זה אחד החשובים !!! מבחינת אחזקה החלקים יקרים אבל ככה זה בכל רכב ואל תתקרב אפילו למוסכים של צ'מפיון.

לסיכום גרמנייה קטנה וחזקה ;-)

• תוכן חדש...