Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תושבות מנוע פיג'ו 307

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

עקב רעשים בנסיעה אובחן שהתושבות גמורות.

מה האופציות העומדות בפני ? כמה תושבות ישנם ? האם יש בנוסף תושבת גיר ? מחירים כולל עבודה ?

תודה רבה

פורסם

באיזה מנוע מדובר ואיזה שנתון?

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

ברוב המקרים התושבת מנוע עליונה ימין קורסת מחירה כ 430ש"ח לפני מע"מ למקורית חליפית +-200 פחות מומלץ חליפי

מחיר לעבודה ינוע בין המוסכים מ150 עד 250

פורסם
ידני/אוטומט אותן תושבות

אולי הן נראות אותו דבר אבל המק"ט שונה.

לפות"ש- המחיר שציין ניצן סביר לתושבת מקורית. אם תצטרך גם תושבת תחתונה נסה לחפש בוקסה של SASIC, מקורי מגיע שלם בלבד עם כל התושבת.

פורסם

תודה לכולם

אבל לא ענו לי על השאלות,כמה תושבות ישנם בכללי ? איפה אני משיג בארץ במחיר הכי טוב ? כמובן רק מקורי

פורסם

יש 3 תושבות תושבת מנוע עליונה, תושבת גיר, ותושבת מנוע תחתונה.

תושבת גיר מקורית עולה כ-220 ש"ח. שתי התושבות האחרות עולות בין 400-500 ש"ח למקורי.

אלה המחירים של לובינסקי בכל מוסך בארץ, אם תתעקש תקבל הנחה של 10%.

בדוק גם אצל ג'אן- לפעמים הוא יותר זול.

פורסם
יש 3 תושבות תושבת מנוע עליונה, תושבת גיר, ותושבת מנוע תחתונה.

תושבת גיר מקורית עולה כ-220 ש"ח. שתי התושבות האחרות עולות בין 400-500 ש"ח למקורי.

אלה המחירים של לובינסקי בכל מוסך בארץ, אם תתעקש תקבל הנחה של 10%.

בדוק גם אצל ג'אן- לפעמים הוא יותר זול.

התקשרתי לג׳אן,תושבת גיר 193,תושבת עליונה 450,תחתונה 800,,,עכשיו השאלה האם כדאי להחליף הכל ? כי אני יכול בקלות להגיע להוצאה של 1800 שקל כולל עבודה,,,הרעשים נשמעים בעיקר שאני נותן גז,וזה משפיע על הקורה האמצעית ברכב,,אם אני אוותר על התושבת התחתונה ? ארגיש בשינוי ?

אורן שירותי רכב נתן לי הצעה מצויינת,ואני שוקל לנסוע אליו מחיפה רק בגלל שהוא מומלץ פה בפורום

פורסם

מה הכוונה לרעשים?צריך לבדוק ויזואלית מה מצב התושבות

פורסם
התקשרתי לג׳אן,תושבת גיר 193,תושבת עליונה 450,תחתונה 800,,,עכשיו השאלה האם כדאי להחליף הכל ? כי אני יכול בקלות להגיע להוצאה של 1800 שקל כולל עבודה,,,הרעשים נשמעים בעיקר שאני נותן גז,וזה משפיע על הקורה האמצעית ברכב,,אם אני אוותר על התושבת התחתונה ? ארגיש בשינוי ?

אורן שירותי רכב נתן לי הצעה מצויינת,ואני שוקל לנסוע אליו מחיפה רק בגלל שהוא מומלץ פה בפורום

ה 800 שקל לתחתונה, אם זה כמו ב 206, זה עם הברזל כולו. יש מוסכים שמחליפים רק את הבוקסת גומי. זה יותר זול משמעותית אבל יש שאומרים שזה לא הכי הכי מבחינת יציבות המנוע וזה עלול להיות מורגש.

פורסם
מה הכוונה לרעשים?צריך לבדוק ויזואלית מה מצב התושבות

את האמת לא בדקו ויזואלית,רשום שקניתי את הרכב שהתושבות פגומות,אבל בזמן האחרון יש רעשים שאני נותן גז,כאילו משהו משוחרר במנוע וגם מרגישים את זה בקורה המרכזית,,אז נסעתי למוסך gta,המנהל עשה נסיעת מבחן ואמר שזה תושבות,,,לא הסתכל ויזואלית,,,וזה מה שמטריד אותי,אני רוצה להבין איזה תושבת בדיוק פגומה,ואיך בכלל נראת תושבת פגומה

פורסם

קשה להסביר דרך הפורום. בעיקרון הגומי שבתושבת צריך להיות שלם ולא קרוע. לפי מה שאתה מתאר אחת או שתי תושבות המנוע קרועות. אתה מתכוון להחליף בבית?

• תוכן חדש...