Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תושבות מנוע פיג'ו 307

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קשה להסביר דרך הפורום. בעיקרון הגומי שבתושבת צריך להיות שלם ולא קרוע. לפי מה שאתה מתאר אחת או שתי תושבות המנוע קרועות. אתה מתכוון להחליף בבית?

ממש לא,אני איש מחשבים,לא מכונאי רכב,אבל לומד תוך כדי,,,בכל מקרה אני צריך לדעת לפני שאני נכנס להוצאה מיותרת,

פורסם

אם תצלם את התושבת העליונה מצד שמאל נוכל לראות אם היא קרועה. לגבי התושבות האחרות צריך ליפט ולפרק רכיבים בדרך

פורסם
אם תצלם את התושבת העליונה מצד שמאל נוכל לראות אם היא קרועה. לגבי התושבות האחרות צריך ליפט ולפרק רכיבים בדרך

אני אצלם,בעוד שעתיים

פורסם

נסה לצלם מקרוב. דבר אחר- אין צורך לצטט אם אתה כותב מיד אחרי תגובה מסוימת.

פורסם

זו תושבת מנוע. נראה שהיא ראתה ימים יפים יותר.

התושבת גיר נמצאת מתחת למצבר.

ברוב המקרים התושבת מנוע היא זו שמתבלה ומרגישים ממנה את הרעידות.

התושבת גיר דווקא עמידה מאוד.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
זו תושבת מנוע. נראה שהיא ראתה ימים יפים יותר.

התושבת גיר נמצאת מתחת למצבר.

ברוב המקרים התושבת מנוע היא זו שמתבלה ומרגישים ממנה את הרעידות.

התושבת גיר דווקא עמידה מאוד.

איציק

תודה איציק

לצערי אני חושב שגם התושבת התחתונה הלכה כי הרעשים והדפיקות באים מלמטה

פורסם

אז תחליף גם אותה.

אל תשכח שמדובר ברכב בן 13, יש לו בלאי.

מזלך שהתושבות המקוריות בפג'ו-סיטרואן זולות ויש לך אפשרות לבחור בין מקורי לתחליפי (ויש לא מעט תחליפים בשוק).

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

כן, זולות.

תושבת מנוע עליונה מקורית 450 שח, אמרת בעצמך. תושבת גיר מקורי 193 ש"ח, גם אמרת בעצמך.

זה גרושים, תאמין לי.

התושבת התחתונה יקרה אבל 99.999% מהאנשים לא מחליפים את כל החלק אלא רק את הבוקסה הפנימית שעולה כמה עשרות שקלים.

במידה ומדובר בבוקסה מפלסטיק אז בכלל לא מורידים כלום מהרכב, דופקים את הישנה החוצה ובעדינות דופקים את החדשה פנימה.

אם מדובר בבוקסה עם מעטפת מתכתית, מפרקים את התושבת מהרכב ועל PRESS מוציאים את הבוקסה הישנה ומכניסים אחת חדשה - זה יוצא הרבה פחות מ 800 שח (וזו תושבת שלא מחליפים כל יום אלא פעם בכמה שנים טובות).

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...