Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קליאו B האם כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא שנת 2002 יד2 ק״מ 16000 והבעלים מתחייב בבדיקה.

חשוב לי לציין כי אני סטודנטית וזה רכב ראשון שלי, האם כדאי לקנות את הרכב?

תודה.

פורסם

האם את בטוחה שהקילומטראז' הוא 16,000? נראה לי יותר שטעית והקילומטראז' הוא 160,000 ק"מ.

לגופו של ענין, לא כתבת האם הרכב ידני או אוט' וגם לא כתבת איזה גרסת מנוע.

ככל שמדובר בגיר אוט'- כדאי לך לבדוק היטב את הגיר.

היתה לי מכונית כזו בגרסת 1.6 אוט', רכשתי אותה מהחברה, הגיר החזיק בקושי 80,000 ק"מ וזה נחשב המון.

יש לי חברים שגם קנו חדש מהחברה והגיר הלך כבר אחרי 30 אלף ק"מ.

קחי בחשבון שהשיפוץ של הגיר הזה הוא די יקר ולא מחזיק הרבה.

ממליץ יותר לרכוש את הקליאו בי בגרסת גיר רגיל.

בהצלחה

פורסם

ק״מ 160000 התבלבלתי.. מנוע 1.4 אוטומט

שמעתי על הדגם דברים לא טובים אבל הבחורה שממנה אני אמורה לקנות את הרכב אומרת שהיא ממש מרוצה מהרכב ושהוא מאוד חסכוני אבל אני די חוששת

עדיף להמנע מרכישה של רכב זה?

פורסם

המחיר הוא 10000 ש״ח והיא מוכנה לרדת עוד קצת, אני צריכה את הרכב לתקופה של שנתיים אולי טיפה יותר

לגבי מתיחת הפנים אני לא חושבת שהרכב עבר

פורסם

10000 ש"ח זה מחיר מופרז ביותר ולא ריאלי. ולא משנה מה כתוב במחירון.

מחיר ריאלי באיזור 5000-6000 ש"ח, אם הרכב בגדול תקין ובמצב טוב.

מדבר מניסיון, לפני כשנה מכרתי קליאו כזאת שנת 2000 ב 4700 ש"ח. יד שניה עם 140.000 ק"מ. הייתה במצב טוב מאוד רק עם דליפת גז במזגן ועד כמה תקלות לא משמעותיות שאני די בטוח שקיימות גם ברכב שאת מעוניינת לקנות.

זה המחיר הגבוה ביותר שהצלחתי לקבל אחרי שהרכב היה מפורסם כחודש-חודש וחצי.

פורסם

רנו קליאו לא שווה 10 אלף אלא עם יש לה טסט לשנה מצבר חדש וצמיגים חדשים וגיר תקין.

את רכב הזה קשה למכור אחר כך בכל מקרה.

הייתי מציע לך לחפש ידני (כי לו יחסית יש שוק וגיר פחות בעייתי).

בקיצור מקסימום 8 אלף.

פורסם

10K אופטימי מאוד, שווה בערך חצי מזה.

הרכב לא הכי אמין בעולם וגם הרכב יהיה בן 13 שזה לא קצת.

אולי תרשמי מה התקציב שלך בכדי שנוכל לעזור יותר? כמה את מתכננת לנסוע ביום בממוצע כמובן? את היחידה שתסעי על הרכב?

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

אם מדבור ברכב מטופל עם תיעוד של של הטיפולים וטסט לשנה או קרוב לזה - לא הייתי פוסל רכישה במחיר מעט נמוך מהמחיר הנדרש.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

רכב בן 13 שעבר כמה ידיים לדעתי, אני לא בטוח שיש לו ספר טיפולים מסודר.

הלוואי ואני טועה והרכב אכן מטופל כמו שצריך.

בכל מקרה המחיר מופקע קצת בטח כאשר יש שוק של מכוניות יד שניה כמו סוכריות אחרי הגשם.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

אם יהיה לי בעיה למכור אותו אח״כ אז נראה לי שאוותר..

התקציב שלי הוא בערך 18k, אני מחפשת רכב אוט׳ שיהיה אמין וחסכוני

נהגת יחידה, נסיעות של 60 ק״מ בסופש הלוך חזור ונסיעות קצרות באמצע שבוע

חיפשתי יונדאי גטס אבל לא מצאתי משהו טוב רובן עם קילומטראג׳ גבוה והיו בליסינג או השכרה

פורסם
אם מדבור ברכב מטופל עם תיעוד של של הטיפולים וטסט לשנה או קרוב לזה - לא הייתי פוסל רכישה במחיר מעט נמוך מהמחיר הנדרש.

האוטו שלי היה עם ספר טיפולים במוסך מורשה רנו מיום עליה לכביש. של היד הראשונה וגם שלי. חוץ מטיפול אחרון שעשיתי לבד.

זה לא משפיע על מחיר המכירה, נמכר ב 50% ממחיר מחירון.

לאנשים יש פחד מרנו ומרנו אוטומטיות עוד יותר.

החזקת את האוטו 6 שנים, הוא בגדול היה אמין ולא בעייתי. אבל נסע אצלי רק 5000 ק"מ בשנה. וכן שיפצתי גיר (5500 ש"ח בשנת 2008). אבל אם היה לי אז את הידע שיש לי היום, לא הייתי משפץ גיר, שיפוץ כנראה היה מיותר. את התקלה שהייתה לי - השהיה בשילוב להילוך ראשון לאחר עצירה - מתקנים ללא שיפוץ גיר מלא בעלות של כרבע ממחיר השיפוץ.

פורסם

בוקי - אם הרכב מושקע אני מוכן לשלם יותר במקום לקנות ב-5000 ולשלם 5000 למוסך ביישור קו.

כבר היו מקרים שרכשתי רכב שהיה זקוק ליישור קו ב-1000 ש"ח שמתי עליו עוד 5000 ש"ח ונסעתי שלוש שנים בלי בעיות מיוחדות.

הגולש הממוצע פה לא כזה "מבין" ולא בהכרח ידע להבחין בין מכונית עם פוטנציאל, למכונית שהיא בור ללא תחתית. לכן מכונית מבוגרת מושקעת יכולה להיות שווה גם פי שתיים ממכונית זהה שצריכה תיקונים לא ידועים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...