Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חטיף חלבון לספורטאי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מחפש חטיף חלבון איכותי לצריכה לאחר שעתיים וחצי של רכיבה מאומצת על אופניים. ראיתי את החטיף pure protein בסופר פארם,קניתי ודי אהבתי.

ליודעי דבר, איך הוא נחשב בעולם החטיפי חלבון? מה מומלץ? ממה כדאי הימנע?

תודה רבה

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

ממליץ לך להכנס לIherb.com ולחפש שם חטיף מומלץ. המחירים שם ברצפה ועד עכשיו לא עשו לי בעיות מכס\מע"מ. ויצא לי משתלם וחסרון של עשרות אחוזים.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

תודה על ההמלצה אבל עוד לפני שאני נכנס לשם,בטח יש שם מבחר גדול אז מה מומלץ משם? איך החטיף שקניתי ביחס למתחרים?

תודה

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

אם המטרה היא נטו להכניס חלבון, אני לא רואה סיבה לקנות את החטיפים, הם יקרים מאוד לעומת אבקת חלבון \ אוכל

ואין להם שום יתרון לעומת אבקה\אוכל. חטיף עולה בסביבות ה-8 ש"ח, וסקופ של אבקת חלבון (מספק אותם ערכים) עולה בסביבות ה-3.5 שקל.

פורסם

אני מחפש את קלות השימוש, הפסקת רכיבה למשך 5 דק אוכל חטיף וממשיך לרכב. את האבקת חלבון צריך לשתות עם חצי ליטר מים וזה לא מתקבל.

אולי אשקול גם לרכוש אבקת חלבון בזמן אחר.

וחטיף אחד עלה לי 18.50 ש"ח.

יש איזה פתרון לזה,או שרק חטיף הוא התשובה?

תודה

פורסם

אולי זה מעט חריג, אבל ממליץ לך לבדוק באינטרנט את האתר של Scooby . יש לו איזור של מתכונים לחטיפי חלבון וכו'.

אזהרה - זה לא אתר קונבנציונלי

פורסם

למה ברכיבה על אופניים צריך לעצור ולהכניס חלבון לגוף?

אם אני מבין נכון צריכה של חלבון היא משמעותית עבור בניית שריר לאחר האימון.

יותר הגיוני שאתה צריך פחמימה שתיתן אנרגיה זמינה לרכיבה, לא?

פורסם

למעשה, הוא צריך לחדש את מלאי הגליקוגן, אז פחמימות זה המענה. עם זאת, רוב "חטיפי החלבון" מכילים כמות יפה של פחמימה.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם
אני מחפש את קלות השימוש, הפסקת רכיבה למשך 5 דק אוכל חטיף וממשיך לרכב. את האבקת חלבון צריך לשתות עם חצי ליטר מים וזה לא מתקבל.

אולי אשקול גם לרכוש אבקת חלבון בזמן אחר.

וחטיף אחד עלה לי 18.50 ש"ח.

יש איזה פתרון לזה,או שרק חטיף הוא התשובה?

תודה

חטיף אחד 19 שקל, זה מחיר סביר מבחינתך?

אבקת חלבון שותים עם 200-300 מ"ל מים שזה שווה ערך לכוס אחת גדולה, זה לוקח בדיוק 10 שניות להוריד הכל.

פורסם

באימונים של שעתיים וחצי פלוס צריך להכניס לגוף פחמימות וחלבונים. מה שטוב בחטיף חלבון הוא שהוא גם משביע,אז אני תופס שתי ציפורים במכה אחת.

mr.z האם שייק אחד של אבקת חלבון "מספק את הסחורה" ונותן כ 20-30 גרם חלבון? אחרי השתייה זה לא כבד בבטן? היות וברכיבה של שעתיים וחצי אני צורך כ 4 ליטר מים + חצי ליטר משקה איזוטון בטיפטופים.

תודה

פורסם
באימונים של שעתיים וחצי פלוס צריך להכניס לגוף פחמימות וחלבונים. מה שטוב בחטיף חלבון הוא שהוא גם משביע,אז אני תופס שתי ציפורים במכה אחת.

mr.z האם שייק אחד של אבקת חלבון "מספק את הסחורה" ונותן כ 20-30 גרם חלבון? אחרי השתייה זה לא כבד בבטן? היות וברכיבה של שעתיים וחצי אני צורך כ 4 ליטר מים + חצי ליטר משקה איזוטון בטיפטופים.

תודה

מספק מעל ומעבר, יש לך שם 24-26 גרם של חלבון נקי בלי פחמימה או שומן, וזה רחוק מלהכביד על הבטן.

לי באופן אישי נותן תחושת שובע לחצי שעה בערך (אבל לא כובד) ומספק לי את החלבון בקלות.

פורסם

תודה על ההסבר המפורט. אם כך איזה אבקת חלבון תתאים לי? במה אתה משתמש?

פורסם
תודה על ההסבר המפורט. אם כך איזה אבקת חלבון תתאים לי? במה אתה משתמש?

אני אישית משתמש בחלבון גולמי של תנובה, שק של 25 קילו שנמכר למפעלים ויצרני מזון.

אבל יש לך לא מעט חברות אחרות מצויינות. המומלצות הן: Dymatize, Optimum, San, Syntrax, Scitec

הסתכלתי עכשיו בישראל בודי ונראה שהם העלו את המחירים לסינטרקס... בכל אופן, אתה יכול לקנות דלי 78 מנות של סייטק ב-300 ש"ח

דרך LBS עם משלוח שזה דיי משתלם. או שאפשר להזמין מ-Vitacost וכו' אבל זה לוקח משהו כמו חודש-חודש וחצי עד שמגיע.

פורסם

מבחינתי אין על חטיפי החלבון big colossal 100

מזינים כמו שצריך וטעימים ברמות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...