Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש המלצה על סנדל לטיול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בקרוב אני טס להודו לתקופה ארוכה, אני מחפש סנדל איכותי שיוכל לשמש אותי גם לטיולי יום וגם לשימוש עם מים.

מכיוון שבחיים לא הלכתי עם סנדלים אולי מישהו מכיר סנדל איכותי עד למחיר של 400 ש"ח מקסימום ?

תודה לעוזרים

פורסם (נערך)

במחיר הזה ניתן ללכת על זוג שורש ועדיין יישאר עודף.

בעודף מ400 על הסנדל ניתן לרכוש מכנס תואם.

טיול מהנה.

עריכה אחרונה על ידי [פנדוב
פורסם

עזוב, שורש זה לקיבוצניקים. אני כבר בזוג השלישי של הדגם הזה:

http://www.teva.com/men-sandals/terra-fi-lite/1001473.html?dwvar_1001473_color=GOLV#start=7&cgid=men-sandals

הזוג האחרון החזיק משהו כמו 5 קייצים ואני חורש אותם בלי סוף. הם לא יורדות לי מהרגל! כולל בחול\אבנים\מים(רחצה בכנרת וכאלה). ועדיין, החלפתי אותן כי הן דהויות.

ניסיתי למדוד את השורש כמה פעמים, כל פעם התאכזבתי מחדש. זה פשוט לא משתווה לנוחות של ה teva.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

אני קניתי לפני שנה שורש סטרים. כשטסתי איתם לתאילנד, רק סבלתי מהן, כל הרגלים שלי היו שפשופים מהסנדלים (והן ישבו טוב) הייתי מאוד לא מרוצה שעד שאני לוקח אותן למה שהוא אמור להיות הייעוד שלהן הן לא עומדות בזה ופצעו לי את הרגליים בקטע שהעדפתי ללכת יחף ברחובות מאשר לשים אותן.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני גם מנפגעי שורש, הדגמים החדשים שלהם לא מתקרבים לישנים.

כבר שנתיים שיש לי Chaco, עולה לא מעט אבל הרבה יותר נוח.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

אני כבר כמה וכמה שנים (מעל 15) עם שורש קלאסיק וכך גם אישתי והילדות.

עברתי איתם טיול בדרום אמריקה, בתאילנד וחורש איתם את הארץ והן עושות את העבודה.

אם אתה טיפוס שרוצה את הסנדלים רק לטיול קנה זוג של קלאסיק בלמטייל עודפים.

אם אתה רוצה להשקיע וחושב שתשתמש בהם אח"כ קנה chaco.

יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם
אני גם מנפגעי שורש, הדגמים החדשים שלהם לא מתקרבים לישנים.

כבר שנתיים שיש לי Chaco, עולה לא מעט אבל הרבה יותר נוח.

מומלצות מאוד, היו לי שורש , נקרעו אחרי תק' , עכשיו עם הצ'אקו כבר 4 שנים כולל טיולים עם מים , אחלה סנדלים.

• תוכן חדש...