Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיווי סוללה 5s מזייף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד מישהו נתקל בזה? משמונה אחוז סוללה הוא קופץ לאחוז אחד ואז שורד יפה עד לכיבוי ,מה שאומר שהוא לא היה באמת על אחוז אחד. יש מצב שהסוללה מחזירה את חייה לאפל ? הטלפון פחות משנה אצלי

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

אני עם 5S, הבעיה היחידה שלי בו- זה שהוא מתחמם בצורה לא נורמלית. גם כשהוא לא מחובר לחשמל, אלא סתם פייסבוק וקצת טלפון. (סוגר שירותי מיקום, WIFI, בלוטוס וכל דבר שלא בשימוש שוטף)

אני כמעט בטוח שזו הבטריה, הפחד שלי זה ליפול על בטריה שלא מקורית. אני מוכן לשלם כמה שצריך (כמה כבר יעלה מקורי? 100-150 ש"ח?) בשביל מקורי, בשוק (=EBAY) אפשר לקנות מזוייפות כמו גרביים ב20-25 שקל גם.

וד"א שלי ב5% נכבה. ואני שומר על הבטריה שלי עם טעינה אחת ביום, גומר את הסוללה, לא מטעין מרכב, מטעין רק ממקורי.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם
יכול להיות רלוונטי אלייך

http://www.mako.co.il/nexter-cellular/iphone/Article-948692138240841006.htm?sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=1758979194

מסתבר שיש איזה ריקול על הסוללות של אייפון

תודה רבה. בדקתי . מופיע שהסוללה שלי לא נמצאת במסגרת התיקון .

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

די כבר עם סיפורי הסבתא על הטענה ממטען לא מקורי ש״דופקת״ את הסוללה. זה כמו שמישהו שמוכר רכב יגיד שהרכב שלו שמור כי הוא תדלק רק בדלק דרגון ולא בתדלוק עצמי מוזל...

החלפת סוללה באיי-דיגיטל למקורית חדשה עולה משהו כמו 150₪. אני החלפתי בחנות פרטית ושילמתי סכום דומה על סוללה מקורית, כי שם ההחלפה מתבצעת מיידית ובאיי-דיגיטל זה לוקח שלושה ימים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...