Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

היום ביצעתי צביעה לחלק מהרכב וטרם הצביעה ביצעתי במקום פוליש.

ביקשתי מבעל המקצוע ליישם אוטם צבע לאחר הפוליש אך הוא טען שדבר זה עלול לפגוע בתהליך הצביעה שכן מדובר בחומר שומני שיכול לגרום לבעבוע בתנור הצביעה ולכן הוא אמר שיבצע את מריחת החומר רק לאחר הצביעה.

לאחר הצביעה הצבע היה עדיין רך ולא ניתן היה לשטוף את הרכב מהלכלוך של התהליך ולכן הוא המליץ נגד יישום האוטם למניעת שריטות.

כעת הרכב חונה ברחוב ולא עבר אוטם צבע לאחר הפוליש.

בעל המקצוע ביקש שאני יבוא ביום ראשון לביצוע התהליך.

השאלה שלי היא האם נכון להשאיר את הרכב כל הסופ"ש חונה ברחוב ללא אוטם או שמה עדיף לי לקחת את החומר שברשותי ולבצע את המריחה למרות שהרכב לא נקי מבלי לשטוף?

תודה,

ניר.

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

פוליש או אוטם לא עושים לפני צבעיה, אלה חומרים לחידוש ושמירה על הצבע.

במשך שבועיים-חודש לאחר תהליך הצביעה לא מומלץ בכלל לשתוף את הרכב, בטח שלא למרוח אוטם.

פורסם

וניתן להשאיר את הרכב שעבר פוליש ללא חומר אטימה/ווקס בלי שייווצר נזק (אני מדבר על החלקים שלא נצבעו)?

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

בכמה ימים לא יקרה לו שום דבר.

אלא אם הורידו לך איזה 90% מהלכה, וגם אז- פשוט תראה כל כמה שעות שלא מתבשל לך איזה גוש ח^א של ציפורים או משהו כזה על הפח

בכול אופן, לא ממש הבנתי. הצביעה היא באזור שעשו פוליש או אזור אחר? אם אתה בכול מיקרה צובע על האזור שעשו פוליש (צבע על צבע), מה זה משנה אם יהייה עליו כתמים? (אגב, במצב כזה אישית הייתי ממליץ לשייף קצת את הצבע לפני הצביעה)

אם אתה צובע באזור אחר אז לא רואה סיבה לא לשים אוטם

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

• תוכן חדש...