Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש פורד פיאסטה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מחזיק כרגע פורד פוקוס 2009 ומעוניין לרכוש את הפיאסטה החדשה גרסה אוטומטית.

רציתי לדעת היכן הכי משתלם לבצע טרייד-אין,(אני גר באיזור הקריות) ואם זה שאני מחזיק בכרטיס "חבר" יכול לתרום לי בצורה כלשהי לרכישה?

תודה מראש.

פורסם

תתחיל לראות מה נותנים לך בסוכנות פורד על הרכב,כמו כן מציע לנסות למכור גם בפרטי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

א. טרייד-אין לא משתלם, באף מקום. אלא אם כן אתה מעדיף את הנוחיות של טרייד-אין על פני כמה אלפי שקלים לפחות, כמעט תמיד עדיף למכור לבד. גם אם יתנו לך מחיר יחסית טוב בטרייד-אין בסוכנות, זה יבוא על חשבון הנחה שניתן לקבל ללא טרייד-אין.

ב. "חבר" לא יעזור, אלא אם כן תמתין עד שדלק-מוטורס יעשו שוב מבצע עם חבר. אין לדעת מתי זה יהיה.

volkswagen polo 2016

Ford Focus 2008

פורסם

דווקא בכולמוביל נתנו לי מחיר ממש טוב על הפנדה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קח סיבוב על הפיאסטה לפני שתרכוש - יש לה גיר רובוטי כפול מצמדים לא מוצלח בלשון המעטה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
דווקא בכולמוביל נתנו לי מחיר ממש טוב על הפנדה.

המחיר האמיתי זה המחיר שקיבלת עבור הרכב פחות ההפרש בין מחיר הרכב החדש על הכביש בעסקת טרייד-אין למחיר הרכב החדש על הכביש ללא עסקית טרייד אין (וכאן לרוב מגולמת הנחה של כמה אלפי שקלים, במיוחד אם קיבלת מחיר ״טוב״ על הרכב הישן)

volkswagen polo 2016

Ford Focus 2008

פורסם

אני חושב שזה תלוי מה אתה נותן להם,הרכב שלי היה שמור מעבר לרכב רגיל,וטופס בדיקה אישר את זה,לכן הם היו מעוניינים ברכב.

פורסם

כפי שהמליצו לך, עדיף לך בכל מקרה למכור לבד, בטרייד אין "ישחטו" אותך במחיר. חבר עושה כל פעם מבצע על יבואן אחר. מלבד זאת, הפיאסטה היא בחירה מעולה (מחזיק כזו). ZVIT, תראה לי בעל פיאסטה אחד שהתלונן פה על הגיר הזה בפיאסטה. התלונות המדוברות הן על הפוקוס. כבר עברתי למעלה מ-20 אלף ק"מ, והגיר עובד נהדר. נהגת פעם על הפיאסטה?

פורסם

מה עם הפיאסטה הידנית? קורצת לך?

אם כן אז היא הרבה יותר זולה, גיר ידני שהוא כמובן אמין יותר מהרובוטי של האוטו' וגם תקבל הנחה משמעותית על "חבר" במידה והמבצע עדיין קיים.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

• תוכן חדש...