Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זו המרצדס של המברשות לא סתם היא עולה ככה יש לי אותה כבר שנה והיא עדיין כמו חדשה הכי טובה שיש לדעתי לא מחליף אותה בשום מברשת.

שיפוצים..

פורסם
כמו שאמרתי ,אני מתחיל מבפנים ואז עובר

לג'אנטים ואחרי זה מנקה חיצונית .

שקלתי לקנות את השמפו הזה . אחרי ששלי יגמר

לחלקי פלסטיק וגומי וגם לצמיגים.

OPTI BOND של אופטימום.

מוצר מעולה במחיר לא יקר.

פורסם
זו המרצדס של המברשות לא סתם היא עולה ככה יש לי אותה כבר שנה והיא עדיין כמו חדשה הכי טובה שיש לדעתי לא מחליף אותה בשום מברשת.

בתור המרצדס של המברשות,במה היא עדיפה מהאחרות?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אם אתה רוצה להתחיל להשתמש במברשת לג'אנטים, תצטרך לשנות את שגרת השטיפה שלך וקודם לשטוף את הג'אנטים ואחרי זה לעבור לשטיפה החיצונית, מאחר שהרבה פעמים נוצרות השפרצות מהמברשת שפוגעות על חלקי הפח של הרכב. על רכב בהיר זה נראה מאוד לא נעים...

לגבי סדר שטיפה אז אני משתמש באיזי מיני ושוטף לאחר השטיפה הרגילה.

אם עובדים בזהירות אז זה לא מאד משפריץ ובטח לא מגיע לפח.

פורסם
לגבי סדר שטיפה אז אני משתמש באיזי מיני ושוטף לאחר השטיפה הרגילה.

אם עובדים בזהירות אז זה לא מאד משפריץ ובטח לא מגיע לפח.

מברשת מעולה אבל חולק עליך לגבי סדר העבודה.

למה לעבוד בזהירות ? אתה סתם עובד קשה.

לא סתם בכל פרוייקט שתראה בפורומים אחרים, בפרסומים של תהליך העבודה של בתי העסק וכדו' שהעבודה תמיד מתחיל מהגלגלים.

פורסם
מברשת מעולה אבל חולק עליך לגבי סדר העבודה.

למה לעבוד בזהירות ? אתה סתם עובד קשה.

לא סתם בכל פרוייקט שתראה בפורומים אחרים, בפרסומים של תהליך העבודה של בתי העסק וכדו' שהעבודה תמיד מתחיל מהגלגלים.

הסיבה לסדר העבודה היא שאם אשטוף קודם את החישוקים ואז את שאר הרכב החישוקים ירטבו ויתלכלכו שוב.

את החישוקים אני שוטף עם מי השמפו שנותרו לאחר השטיפה,דלי יעודי,סט מברשות ומטלית ייבוש(מיקרו קטנות מהסופר או קוריאנית ירוקה לחלונות) לאחר המעבר עם המברשות שוטף עם ספריי משאבה 2 ליטר במים נקיים ומייבש.

נעזר בשרפרף,לא קשה בכלל.

פורסם

צריך לעשות הפרדה בין ג'אנט מטונף שלא עבר שטיפה מימיו

לבן שטיפה שגרתית/שבועית.

ששוטפים באופן סדיר אין שום פחד שלכלוך מהרכב "יטנף" את הג'אנטים -זה יורד בקלי בקלות

אפילו בלי שום מברשת ייעודי -שאגב מאוד מיותרת בשטיפה שבועית. (מעט שמפו וניגוב עושים יופי של עבודה)

אבל שעושים טיפול דיטיילינג לרכב שלא עבר שטיפה שנים (אולי מנהרות מדי פעם) כן צריך התחיל בג'אנטים.

מבט קטן על רכבים חדשים (שנה שנתיים) על כבישי הארץ יתנו לכם תמונה מלאה מה מצב הג'אנטים/טסות

לרכבים שרק עוברים שטיפה מידי פעם במכונים שונים. (זה המקום שלא מקפידים במכוני שטיפה)

פורסם (נערך)

הבנתי תודה רבה . אני יעשה לי עוד רשימת קניות קטנה ויזמין .\

ניראה לי שיותר משתלם לקנות את הבקבוק הגדול לא ?

ראיתי באיביי מברשת ב14 שקל , הזמנתי אותה וניראה איך היא .

ולגבי השטיפה אני מעדיף להתחיל מהג'אנטים , ואז לעבור לאוטו עצמו ,

שגם הג'אנטים לא ממש מלוכלכים אני שוטף אותם בכול שבוע .

http://www.ebay.com/itm/190707916050?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

בנוסף אני צריך ווקס טוב, עמיד עם עומק וברק חזק ובמחיר הוגן.אם מישהו מזמין מחו"ל ורוצה להזמין לי גם וכך להוזיל עלויות, יכול ליצור איתי קשר .

עריכה אחרונה על ידי david1711

• תוכן חדש...