Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

הרבה זמן שלא רשמתי פה.

אני מחליף את האוטו שלי למאזדה cx5 לבנה. אני צריך חומרים חדשים.

באוטו יש הרבה חלקים שחורים חיצוניים ואני מעוניין לשמור עליהם שחורים ומבריקים.

יש לי את "Chemical Guys Slik Shine" לדש בורד וראיתי את הg6 שנראה לי שיתאים לי לפלסטיק החיצוני.

האם יש עוד חומר שיתאים לי לפלסטיק החיצוני ? שהוא במחיר טוב , לא יקר ושיספיק להרבה זמן.

בנוסף אני צריך ווקס טוב, עמיד עם עומק וברק חזק ובמחיר הוגן.אם מישהו מזמין מחו"ל ורוצה להזמין לי גם וכך להוזיל עלויות, יכול ליצור איתי קשר .

ראיתי ב"אוטו סטור" חותר למגנזיום אבל הוא נורא יקר- 150 שקל.האם יש משהו יותר זול וטוב?

בנוסף,איזה חומר שיעזור לי להוריד את הלכלוך הקשה מהמגנזיום,או שאני יכול להמשיך להשתמש בסבון של הרכב "מגוויירס" וכשהלכלוך ממש קשה(אל תכעסו עלי בבקשה) בפרי הסגול.

תודה רבה לעוזרים וסליחה על החפירה.

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ראשית, הסילק שיין יכול להתאים גם לפלסטיקים החיצוניים, הוא פשוט פחות מבריק.

שנית, "חומר למגנזיום ב150 ש"ח" -לא אמרת כלום. איזה חומר? באיזו כמות מדובר?

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

אני משער שהחומר שראית זה iron x ?

במידה וכן הוא חומר מעולה אבל לא לשטיפה שבועית.

בזמן השטיפות תדאג גם לג׳אנטים תגיע לכל הפינות עם סבון רגיל ככה תשמור על ניקיון ולא תצטרך לצרוך חומרים יקרים

פורסם
ראשית, הסילק שיין יכול להתאים גם לפלסטיקים החיצוניים, הוא פשוט פחות מבריק.

שנית, "חומר למגנזיום ב150 ש"ח" -לא אמרת כלום. איזה חומר? באיזו כמות מדובר?

סליחה על הבלבול .התכונתי למברשת לחישוקים http://www.autostore.co.il/%D7%9E%D7%91%D7%A8%D7%A9%D7%AA-%D7%9C%D7%97%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%A7%D7%99%D7%9D-Daytona-Speed-Master.html

פורסם

לדעתי מחיר מטורף אני הזמנתי כזאת:

http://www.detailedclean.co.uk/wheels-and-tyres/alloy-wheel-cleaning-brush-119

גם אחרי משלוח יוצא לך הרבה יותר זול.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מחיר מטורף למבשרת שנחשבת למטורפת, יוליאן, ההשוואה שלך לא במקום.

אישית, אני מסתפקת במבשרת הפשוטה של קארפלן שעולה באוטוסטור 25 ש"ח.

http://www.autostore.co.il/%D7%9E%D7%91%D7%A8%D7%A9%D7%AA-%D7%9C%D7%97%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%A7%D7%99%D7%9D-Carplan.html

יש לה גם גרסא יותר שפיצית למי שזה מתאים למבנה הג'אנט: http://www.autostore.co.il/%D7%9E%D7%91%D7%A8%D7%A9%D7%AA-%D7%9E%D7%97%D7%95%D7%93%D7%93%D7%AA-%D7%9C%D7%97%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%A7%D7%99%D7%9D-Carplan.html

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם (נערך)

את מרוצה ממנה?

כמו שאמרת את מסתפקת במברשת פשוטה,אבל שאלה, אם המבשרת שלך הייתה שורטת,היית משתמשת בה?

אני חושב שלא,לכן, אם 2 המבשרות לא שורטות,על מה אני צריך לשלם מחיר כול כך גבוה?

אין בעיה לשלם מחירים גובהים על מוצרים,אבל המוצרים הללו צריכים להיות שווים את זה.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אופטי בנד טוב יותר מסילק שיין

לפלסטיקים שחורים חיצוניים.

האמת לא רואה שום יתרון לסילק שיין ממתמודדים מגבילים שעולים פחות מחצי.

פורסם

מרוצה ממנה? היא מספקת את התמורה למחיר. אני כרגע במברשת השניה שלי, הקודמת סיימה את תפקידה תוך פחות משנה (7-8 חודשים) היא גם גורמת להשפרצה של הלכלוך כשיוצאת מהג'אנט (הידיים שלי מתמלאות בנקודות שחורות כמעט עד המרפק), היא לא מגיעה לכל מקום בצורה מושלמת, אבל לג'אנטים שלנו יש צורה די נוחה לעבוד איתה, ככה שזה בסדר.

זה לא שחור או לבן-שורט או לא שורט, אז למה לשלם יותר. כמו בכל מוצר, יש רמות שונות של איכות והתאמה לצרכים.

לגבי החומרים, מה שגרת השטיפות שלך? כל כמה זמן אתה מתכוון לנקות את הג'אנטים?

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
אופטי בנד טוב יותר מסילק שיין

לפלסטיקים שחורים חיצוניים.

האמת לא רואה שום יתרון לסילק שיין ממתמודדים מגבילים שעולים פחות מחצי.

הגעתי למסקנה שזה גם תלוי מאד בפלסטיק עצמו, עליו מיושם החומר. יש פלסטיקים שאהבתי עליהם את התוצאה של סילק שיין יותר. ויש כאלה שאין הבדל בכלל.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם (נערך)

שגרת השטיפה שלי . אני שוטף את האוטו בכול יום שישי קרוב ל4 שעות + הפסקות וכאלה

ובכול שטיפה אני שוטף גם את

הג׳אנטים ,אני מתחיל יסודי מהפנים ואז עובר החוצה .

ל

ג׳אנטים עם מטלית מיקרו עם סבון הרכב ובמקרים קשים עם הפרי הסגול.

אחרי זה לרכב עצמו בשיטת 2 הדליים ואז עובר עוד פעם עם גילדה רטובה ויבוש טוב טוב .

ותוכל לתת לי קישור לאופטי בונד בבקשה?

עריכה אחרונה על ידי david1711
פורסם

אם אתה רוצה להתחיל להשתמש במברשת לג'אנטים, תצטרך לשנות את שגרת השטיפה שלך וקודם לשטוף את הג'אנטים ואחרי זה לעבור לשטיפה החיצונית, מאחר שהרבה פעמים נוצרות השפרצות מהמברשת שפוגעות על חלקי הפח של הרכב. על רכב בהיר זה נראה מאוד לא נעים...

המלצה על מברשת טובה קיבלת מ-Murzilka. (המברשת הרגילה, לא השפיצית) במקרה אני גם משתמש במברשת הזו כבר 5 חודשים, ובמקרה גם לי יש CX5. :wink:

אני לא משתמש בחומרי ניקוי לפלסטיק או לדש בורד, אלא רק במטלית מיקרופייבר ולכן לא אוכל להמליץ על כאלו.

דווקא אם אתה מחפש שמפו טוב, הייתי ממליץ לך על CG Citra Wash&Gloss (סיטרוס). אני משתמש איתו גם לשטיפת הג'אנטים והוא עושה עבודה מעולה.

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

פורסם

כמו שאמרתי ,אני מתחיל מבפנים ואז עובר

לג'אנטים ואחרי זה מנקה חיצונית .

שקלתי לקנות את השמפו הזה . אחרי ששלי יגמר

• תוכן חדש...