Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חבלה מכוונת ברכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מסתכל על התמונה שפות"ש העלה , ואני חייב להודות שזה לא נראה כמו צלב , כנראה סתם איזה ערס עשה לך שרטוטים על המכסה מנוע. ואל תשכח להרגיע את הילדים , ולהתקין מצלמות.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לדעתי על פי התמונה זה לא בהכרח צלב,

לדעתי מישהו סתם ניסה לעשות שריטה רצינית מכל הלב,משהו בסגנון X גדול,רק שהוא קצת עקום והקוו האופקי קצת גבוה ומזכיר צלב.

Seat Ibiza 3d 2010 כרגע...

ובעתיד...אלפא אלפא אלפא ואלפא!

פורסם

פתרון זמני וקצר, אולי פשוט להחנות את הרכב רחוק טיפה ממקום החניה העכשוי ולנסות למצוא פינה מוסתרת . שוב, זמני ביותר .

פורסם

פותח השרשור,

תבדוק אם על הרכבים שחנו במקביל לרכב שלך היו במקרה מספרים או סימנים נוספים אחרים, יכול להיות שהרכב שלך היה חלק מתרגיל חשבוני ובכלל לא חרטו עליו צלב אלא סימן פלוס + ....

:wink:

עד כמה שזה מעצבן תמשיך הלאה, אל תשבור את הראש יותר מדי, וונדליסטים..

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

קשה להגיד את זה בפורום רכב אבל זה כולה אוטו, מומלץ לקחת דברים בפרופורציות ולא להתרגז יותר מידי, לא בריא. זה המציאות שאנו חיים בה וכנראה שכולנו ניתקל בוונדליזם הזה, מי פחות מי יותר.

(כנראה שאני מנסה לשכנע את עצמי ללא הצלחה :wink::wink::wink:)

נוסע בפריוס 2008

• תוכן חדש...