Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

יש לי יונדאי אקסנט 97, ואני גר באזור תל אביב.

יש לי נזילת מים כבר הרבה זמן.

לפעמים אני ממלא מים, נוסע במשך יומיים, בודק כל יום ברדיאטור, ורואה שהמים מלאים לחלוטין.

ואז, ביום השלישי, אני מגלה שחסרים המון מים.

אם אני לא ממלא, אז יום-יומיים אחר-כך הרכב מתחיל להתחמם, ואני צריך למלא מים שוב..

החליפו לי רדיאטור כי חשבו שהבעיה משם - באמת היה נראה שיש נזילה קלה מאוד בחלק העליון של הרדיאטור הישן (עלה 800 ש"ח לא כולל מע"מ).

לצערי, הנזילה ממשיכה.

לאחר מכן, בדקו לי את הרכב עם מכשיר ואמרו שהנזילה ממשאבת המים.

הציעו לי 900 ש"ח (לא כולל מע"מ) לתיקון של משאבת המים + רצועת טיימיניג.

1. האם ייתכן שהנזילה מגיעה מאיזה צינור מעט קרוע, שמתחמם ונוזל לפעמים?

2. האם אני יכול לבדוק בעצמי את העניין, או אפילו לתקן בעצמי?

3. במידה ואני חייב להחליף משאבה +רצועת טיימינג - האם 900 ש"ח (לא כולל מע"מ) זה מחיר זול מאוד / זול / סביר / יקר?

תודה על העזרה :)

עריכה אחרונה על ידי EndlessWave
פורסם

שלום רב משאבת מים וטיימינג זו עבודה מורכבת, על עבודה כזאת לוקחים כ400- 600 ש"ח, אם הצעת העבודה כוללת סט מקורי אז זה שווה , אם זה תחליפי זה קצת יקר. להרכיב בעצמך- אם לא עשית זאת בעבר אל תחשוב על זה אפילו.

פורסם

תודה על העזרה.

האם יש לי דרך לגלות האם המקור הנזילה היא המשאבה עצמה, או שפשוט צינור קרוע?

מוסכים רוצים על הבדיקה עצמה כסף, ובדרך כלל המחירים יקרים (לפחות מה שבדקתי)..

• תוכן חדש...