Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בצמיגים קדמיים!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם!

ברשותי 2 צמיגים קדמיים של לאסה - יש לי שאלה שנובעת אולי מחוסר ידע: מה עובי הצמיג??

אציין כי מה שמטריד אותי (למרות שהצמיגים במצב די טוב, לא סדוקים בכלל והחתכים בסוליות ממש עמוקים) הוא חתיכה שהתקלפה מדופן הצמיג (כאילו מישהו גילף אותו) - החתיכה בקוטר 2 ס"מ ובעומק של כ-2 מילימטר (זה יותר "קילוף" מאשר חתיכה).

האם הייתם ממליצים להחליף?

לדעתי אין צורך. הצמיגים נראים ממש טוב, ובנוסף האוטו עבר טסט ביום שישי.

פורסם

גש לבדוק אצל צמיגן , אבל יש בעיה כי הוא יגיד לך שצריך להחליף, לפי מה שאתה מתאר

אין שום סיבה לדאגה , אבל בכל מקרה תיגש לבדוק ואל תהיה פראייר.

פורסם

זה ממש משהו קטן...

הצמיגן ראה את הצמיגים (החלפתי לאליאנס אחוריים לפני הטסט) והוא לא אמר כלום. בנוסף, מצב הצמיגים מאוד חשוב לי, ואני מסתכל עלים הרבה בזמני הפנוי... (זה לא נשמע טוב; עכשיו תחשבו שאינני שפוי!) - ורק אחי העיר את תשומת ליבי. הדבר כמעט ולא נראה לעין...

אבל שאלה כללית: מהו עובי של דופן צמיג????

פורסם

אני.... אני הנהג היחיד על הרכב.

אז זה אכן שפשוף ממדרכה (כל הכבוד רועי! קלעת בול) - זה לא נראה לי רציני.. מה דעתכם..

צמיגים תקינים יותר חשובים לי מהמערכת ומכל דבר אחר.

• תוכן חדש...